Jump to content

Intalniri Neamt

Recommended Posts

Deci maine orele 16 intalnire in Strand. Ajung sigur, poate mai vine un amic cu un Cielo. :)

In care dintre parcari ne intalnim? Cea de la Tequila, de la terenurile de tenis sau de la Restaurantul Rustic?

Asa ... deci cei care nu s-au prezentat azi la intalnire vor face cinste la toata gasca =)) :drinkers:

In rest, mie mi-a placut, am mai discutat una-alta, am mai glumit, mi s-a spus sa mai maninc si ca nu par mai mare de 14 ani :mda: , ne-am controlat taramotele :rolleyes: . Am studiat Cielo-ul d-lui Felix, frumoasa masina, mie imi place cum a iesit si Matizul lui Ionut ...

Bai nush cum se face ca toata lumea zice ca Ticosenia mea arata f bine :dizzy:

Sper sa mai facem o intalnire, poate acum in toamna, o iesire undeva, eu ma bag daca mai sunt si altii ... astept propuneri.

Si cateva poze cu ultimele taramote de la intalnire, Ticosenia mea si a lui Vlad .

post-20245-1251569314_thumb.jpg

post-20245-1251569322_thumb.jpg

O iesire ar fi la gratar vreo doua zile pe undeva... sa mai mananci si tu =)) .Azi am fost asa: eu, Carabusu jr (Alex), nt98adu(Felix), amicul dumisale(n-am retinut numele, sorry), VladAndrei, si Lucian_M &Soldoveanu la telefon, cu promisiunea ca se vor prezenta data viitoare .

• 5 months later...

Ca tot vad ca va maninca de intalnire eu va propun niste date rolleyes.gif. Ar fi cam asa: 20/27 Februarie sau 6 Martie sau daca nu va convin astea, va astept pe voi cu propuneri. Iar ca locatie, nush, va las pe voi sa propuneti greenguy.gif

Eu promit sa vin cu fieru si sa va arat rezultatele Fertanului in zonele cu puncte de rugina si daca sunt in toane bune ... un mic drive-teste pentru cine vrea 66000000.gif