Jump to content

Intalnire Bucuresti - 25.05.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

Io ba sama ca mata ai o problema nu oameniii astia de care te iai tu!!....ce ti-au zis de le-ai intors tu fetele la cearceaf !..??...fa bine si prezinta-te la meeting si o sa vezi tu ce fete avem...azi ..Ah si sa stii ca meeting-urile la noi la Daewoo se tin si pe ploaie...

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Si inca ceva...e bine sa te trezesti cu fatza la cearceaf, daca are cine sa stea deasupra sa te inveleasca :D e adevarat ca unii suntem mai pustnici si ne multumim cu sutana de preot !

In alta ordine de idei, trezita azi de dimineata cu fatza la ceraceaf si invelita, vin voiasa la intalnire, fie ploaie, fie vant!

bogdane vin cu masina din familia noastra! auzi stii sa resetezi contoarul de service ca eu nu reusesc desi am incercat de zeci de mii de ori :-W

evident ca au uitat sa imi reseteze ala!

Hai ca vin si cu VAG COMul si resetam dracia :) )

Se poate reseta si manual o sa-ti arat cum .

@Marius ,hai LA MULTI ANI si nu te mai supara aiurea :)

vlad@ Ca sa nu iti ceara tractoristul micii :) ) incearca procedura de mai jos :

1. Pui contactul

2. Apesi maneta de resetare kilometraj si o tii apasata.

3 Iei contactul si il pui la loc tinand in continuare maneta resetare kilometraj apsata

4 invarti o data maneta de setare ceas spre stanga.

Io ba sama ca mata ai o problema nu oameniii astia de care te iai tu!!....ce ti-au zis de le-ai intors tu fetele la cearceaf !..??...fa bine si prezinta-te la meeting si o sa vezi tu ce fete avem...azi ..Ah si sa stii ca meeting-urile la noi la Daewoo se tin si pe ploaie...

vroia sa spuna sa aduci pe langa pahare un celofan ca sa nu ploua in portbagaj la solenza :P

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si ajutor. Am reusit sa rezolv problema la intalnire cu ajutorul colegilor de forum: o surubelnita, o mana de lucru :) etc. Va multumesc inca o data! Cu aceasta ocazie am scos si retrictorul de aer. Sunt supermultumit pana acum. Sa vedem consumul dupa urmatorul plin ;) .

La Multi Ani! pentru Marius: nu-i baga in seama pe rautaciosii astia. Muzica se aude foarte bine in Daciuta ta. Iar pentru pretul sistemului, se merita cu varf si indesat achizitia.

PS: Am uitat sa precizez care a fost problema: iesise furtunelul din T-u chiar inainte de prima stropitoare.

Edited by wizzard

Cate feline cu ochi rosii pe aici !!! :D Super poznele si te mai asteptam si alta data cu mai multe !!!

Offtopic : Ramane ca ne mai intalnim si sambata pe la 16.30 pentru diferite "reglaje" ??? Unde postati , ca eu deocamdata nu am gasit nimic ? Alezz-ule , haide tata ... nu fi trist , ca-i punem pedale si tot te rezolvam . In cel mai rau caz , facem o data un consum monstru de o canistra de 20 L ( si daca ai CASCO ) si il transformam in fac de tabara ! ( facem cheta pt benzina , ca de , prietenii la nevoie se cunosc ) > :)

la multi ani inca o data Marius! bravos mah..acu pozati masina. Asta e special ca sa ma enerrrrvati pe mine!

In rrrrest toate bune si frumoase! pacat ca nu a fost nimeni la intalnire :D

ps: ce sa fac daca sunt rrrarait scriu in consecinta!

OVi multumesc de sfaturi. In stilul caracteristic tractoristului, a fost brutal cu masina mea si dupa ce a tot invartit de butoanele alea a reusit! oricum stiu stiu tre sa dau mici!

Edited by Vlad
@wizzard: sigur a sarit furtunu din teul de sub plasticul ala (negru) ...

.... iesise furtunelul din T-u chiar inainte de prima stropitoare.

Am avut dreptate :thumbl:

...erai precisa ...

Precis... chear i am zis ,azi, la o prietena... "eram sigura" =)) :) )

Edited by vio.p

VLAD nu am fost brutal decit cu scutul tau de metal :) )

Merge ok masinuta ,chiar mi-a placut , mai putin motorul care are o lipsa acuta de iepe putere :D oricum lasa ca reusim noi pina la urma sa adaptam clapeta aia .Oricum mai bine o rezolvam local decit sa dam mici la oameni care ne masoara compresia ochiometric =))

Edited by BogdanG
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...