test_driver Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Eu conduc in orice conditii, picioare sa am Link to comment
semit Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 pantofi sport( a se citi adidasi) Link to comment
tatabobu Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 (edited) Adidasi, pantofi, bocanci, cizme, descult de cateva ori pe camp.Niciodata sandale/ papuci. Simt ca-mi aluneca si imi dau o senzatie de nesiguranta. Edited May 23, 2006 by tatabobu Link to comment
mr_ Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Daca sunt fixe, sandale. Insa cel mai comod mi se pare in tenisi Link to comment
iulia Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Sa vedeti cum e sa conduci incaltat in clapari de ski (pe distanta scurta) evident Nici nu simti daca apesi ceva sau nu . Link to comment
pesteimputit Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 SANDALE in nici un caz papuci. daca am drumuri lungi fila driving shoes Link to comment
laurentziu83 Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Sa vedeti cum e sa conduci incaltat in clapari de ski (pe distanta scurta) evident Sau cu 2 kile de glod pe bocanci. Bulgari de noroi am scos de la pedalier de la matiz pe vremuri. Link to comment
Alezz Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 pantofi sport( a se citi adidasi) La fel si la mine . Link to comment
guru Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Dar ce zic membrele, cand geanta nu se asorteaza decat cu sabotii cu toc? Link to comment
iulia Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 (edited) Conduc la fel de bine cu patofi cu orice tip de toc. Chestie de antrenament. Oricum, nu cred ca apasa cineva pedala cu calcaiul Edited May 29, 2006 by iulia Link to comment
Frankie_Carbone Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 In picoarele goale am condus doar de cateva ori cand eram la mare si sincer nu mi s-a parut prea incomod ... dar nici placut. Cu alte cuvinte, conduc cu ORICE in picioare, evit s conduc in picioarele goale. anul trecut, tot drumul Bucuresti-Constanta a fost in papuci. Zi de zi spre serviciu si inapoi pantofi. Seara in adidasi basket si daca pe la 8 seara mergem la un tenis de picior pe Lia Manoliu ... imi iau adidasii mai josi, de fotbal. Chiar nu mi s-a parut incomod condusul cu vreo incaltaminte anume ... probabil doar in picioarele goale ... dar cred ca dupa 30 de min te obisnuiesti. Link to comment
MAVERICK_SS Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 (edited) Vara sandale iar la drum lung adidasi ; iarna adidasi sau bocanci Edited August 12, 2006 by MAVERICK_SS Link to comment
EM!L Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Nu imi plac in mod deosebit nici papucii nici sandalele...dar daca e sa aleg intre cele doua vara merg mai mult cu sandale.La volan mi s-au parut chiar ca ma incomodeaza papucii. Link to comment
LYM Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Vara conduc de cele mai multe ori DESCULT! Imi place la nebunie. Am facut drumuri de sute de km descult; parca simt mai bine pedalele Link to comment
ToPser Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 In piciorele goale vara este superplacut ,parca ai un contact mai bun, feelingul este de nedescris! Fangio conducea in picioarele goale ! >- Link to comment
silearnautu Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Pantof cu toc cui - minim 10 cm always. Nu mai scrie cu majuscule; cand postezi, apasa butonul "raspunde aici", nu mai cita mesajul anterior. Edited January 5, 2007 by Wolfman Link to comment
Recommended Posts