klintzz Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Salutare Intai vroiam sa va anunt ca am mers cu Ticuletul meu pana la Nesebar( o statiune din Bulgaria la 200km de vama veche ) si totul a fost foarte bine, a facut fata cu brio traficului si bucatilor de autostrada pe care le-am prins. Dar am observat ca ar fi bine, daca as avea un portbagaj exterior( cusca), cea care se prinde deasupra pe cupola, ca ar creste semnificativ spatiul de depozitare. As dori sa stiu daca si-a mai montat cineva asa ceva, si cum. Din cate am mai vazut o varianta ar fi sa-l prin de barele de pe cupola( pe care nu le am )) sau alta de prindere pe dungile de tabla care sunt mascate de un cheder negru de pe cupola. A mai facut cineva si cat costa oare toata treaba? Astept vesti de la voi Link to comment
Gica Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Da, iti trebuie barele, adica suportul cutiei si bineinteles cutia. Exista modele dedicate pentru fiecare model de masina. Adica un model se potriveste la mai multe masini, trebuie doar sa vezi care e bun la Tico. Eu si pe Cielo si pe Nubira mi-am luat Thule, diferite ca nu se potriveau de la una la alta. Insa sunt cam scumpe, sunt si altele mai ieftine, insa am carat si masina de spalat pe ele ! ! Cauta ca lumea pe forum ca exista topic dedicat pt. astea... Bafta! Link to comment
Recommended Posts