CristiP Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Vreau si eu invitatie user:cristip sat:CristiP Village-DWC Link to comment
Wolfman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 In pana mea, avem si-acolo paparazzi! ) Link to comment
NFS Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Nooo, da' era pacat sa se piarda... ) Link to comment
Wolfman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 E super jocul si atmosfera de acolo, nu m-a mai prins de mult (de pe vremea Need For Speed 2-3) asa un joc, ce sa mai spun ca fiu-meu m-a initiat in RPG alaltaieri... Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Proasta miscare din partea lui. )"> Acum o sa faceti cu schimbul. Link to comment
Wolfman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Pai nu, ca am retea acasa, are compul lui... Link to comment
george03 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) Curiozitate cu iz de propunere: ) In acest moment, daca incepem jocul "adevarat" suntem putin in fundu' gol (sau cu poalele-n cap ) ) ... ma refer la posibilitatile de comunicare "sigure" intre membrii tribului. La ce ma refer: Oricine poate vedea ca venim de pe www.gmclub.ro ... deci orice "adversar" se poate inscrie in club si poate citi linistit ce vrem sa facem. Acelasi lucru este valabil si pentru forumul tribului. La cate invitatii au fost lansate, un "adversar" se poate "sacrifica" pentru a se alatura tribului nostru ... iar de acolo sa trimita informatii. Daca gresesc sa ma corecteze cineva ... da' nu cred Intrebarea este: este posibil sa creem un forum, in sectiunea "Alte discutii" in care accesul sa se faca in mod moderat ... adica numai cine e trecut pe "lista alba" sa poata citi ce se intampla acolo. Asa am avea o posibilitate ceva mai sigura de comunicare. Bineinteles ca exista si posibilitatea creerii unui alt forum ... da' asta e alta mancare de peste. Si acel forum ar trebui sa fie cu acces moderat (vezi utilecopii.ro)! Edited March 22, 2007 by george03 Link to comment
Satori Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Intrebarea este: este posibil sa creem un forum, in sectiunea "Alte discutii" in care accesul sa se faca in mod moderat ... adica numai cine e trecut pe "lista alba" sa poata citi ce se intampla acolo. Asa am avea o posibilitate ceva mai sigura de comunicare. Se poate. Si cand va incepe jocul cu adevarat, ar trebui sa o facem. Link to comment
NFS Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Pai hai s-o facem de pe acuma... sa avem deja "mina facuta". Link to comment
florin_pch Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) Chiar credeti ca cineva va sta sa-si faca un cont si va cauta disperat strategiile noastre? Asta presupunand ca ii trece cuiva prin cap ca pe forumul daewooclub se discuta despre rpg-uri online Dar daca asa vrea tribul, asa sa fie l.e.: Eu sunt inamicul, primesc invite de la trib, ma sacrific, accept, imi fac aici cont si cer inscrierea pe "lista alba" pt ca fac parte din trib si vreau sa discut strategia jocului. "> Edited March 22, 2007 by florin_pch Link to comment
saka Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Pe la munca miroase a menta frecata. Asa ca daca se poate sa ma alatur voua... Link to comment
Wolfman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Inscrie-te si zi userul, sa-ti facem invitatie. Link to comment
george03 Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 (edited) Chiar credeti ca cineva va sta sa-si faca un cont si va cauta disperat strategiile noastre? Asta presupunand ca ii trece cuiva prin cap ca pe forumul daewooclub se discuta despre rpg-uri online Dar daca asa vrea tribul, asa sa fie Nici nu e greu sa-i treaca prin cap ... ia uita-te in descrierea tribului DWCC ... o sa ai o maaare surpriza ) l.e.: Eu sunt inamicul, primesc invite de la trib, ma sacrific, accept, imi fac aici cont si cer inscrierea pe "lista alba" pt ca fac parte din trib si vreau sa discut strategia jocului. "> Eu, dac as avea 2 IP-uri, de ex., ... si bineinteles ... o caciula de timp liber (atentie mare ca aia din TMP sunt pushtani ... cel putin vreo 2-3 la care am gasit si varsta ... 16, 17 ani ... asa ca timp au) ... mi-as mai face un cont si m-as inscrie la dusmani. As juca la fel in ambele echipe ... cu singura exceptie ca DWCC va sti intotdeauna ce face cealalta echipa ... In momentul in care mi-a venit ideea sa propun asta cuiva care are timp ... mi-a venit asa ... ca poate nu sunt singurul care gandeste asa departe ) Edited March 22, 2007 by george03 Link to comment
Wolfman Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Nu-i nevoie de 2 IP-uri, e suficient sa ai 2-3 browsere... Link to comment
ileana Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Eu nu va spun cate IP-uri am si cate browsere instalate, ca poate citeste dusmanu' p-aci Link to comment
Moshu Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 La mine nu cred ca merge eu am IP-ul de la router prin care ies... Link to comment
iulia Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Mai avem 65 de puncte si suntem pe locul 2!!! Probabil pana maine dimineata... Link to comment
CristiP Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 ...s-a facut dimineata, am ajuns pe 2 Link to comment
iulia Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Am recrutat eu pe cineva cu punctaj mare si si-a adus si prietena Si asa a crescut punctajul total cu cateva sute... Link to comment
saka Posted March 23, 2007 Share Posted March 23, 2007 Mi-am facut si eu cont: saka satul lui saka sper sa ma prind cum se joaca Link to comment
Recommended Posts