NFS Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Mai baieti, da' io acu' compilez... titlul topicului dezinformeaza nitel. "Jocuri RPG online". Din cite stiu eu, RPG inseamna Role Playing Game (gen World Of Warcraft, Final Fantasy). Ce jucam noi acolo e Strategy - seamana foarte bine cu Age of Empires sau Knights&Merchands Link to comment
Steffyx Posted March 26, 2007 Author Share Posted March 26, 2007 Va dau voie sa il modificati "> Link to comment
Brainiac Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 A plecat o caruta plina ochi spre constanta, in doua zile e la tine, m-au sunat de la intrarea pe A2 si au zis ca e liber drumul si ca o sa-i de talpa. Astept naveta. Poti sa o aduci cu mitsu, ca e mai rapid, iar pe mine ma arde esofagul Link to comment
Wolfman Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Ia uitati ce ascunde un sat cu 420 pct. ce apare ca parasit: Link to comment
remix Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Ce ma amuzati. Eu anul trecut eram de-a dreptul addicted de travian. Va recomand maxima atentie si temperament in relatia cu acest gen de jocuri, au obiceiul sa va pape toata viata si sa nu mai aveti timp de nimic "pana se intoarce armata" sau "pana se termina cladirea". Stiu cum e, acum un an puteam sa ma prezint "Hi, I am Cosmin and I'm addicted to Travian. I need help!" Va invit sa impartasim povesti dupa ce reusiti sa va rupeti de aceasta manie ce va creste usor usor in creierele voastre si va va manca incredibil de mult timp. Pana atunci, spor la joaca ! Link to comment
Tommy Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 (edited) Exista un singur raspuns la astea. Scaparea e in contra Edited March 26, 2007 by Tommy Link to comment
Gamerul Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 Cum are ala 2 Paladini ??? @remix : Incep sa simt dependenta... Link to comment
naylui Posted March 26, 2007 Share Posted March 26, 2007 pentru strategie intrati aici: http://www.planetia.net/ Link to comment
sebian Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 mai uploadeaza poza o data, ca da oroare la deschidere Link to comment
Zmeul cel rau Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 (edited) NA! Edited March 27, 2007 by Zmeul cel rau Link to comment
sebian Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 (edited) ...asa mi-am luat-o si eu aseara Edited March 27, 2007 by Sebian Link to comment
laurentziu83 Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Va invit sa impartasim povesti dupa ce reusiti sa va rupeti de aceasta manie ce va creste usor usor in creierele voastre si va va manca incredibil de mult timp. Eu tot am incercat sa-mi inoculez aceasta manie, dar se pare ca n-am reusit. E prea plictisitor jocul pentru mine. Asa ca ma retrag, cand vad ca trebuie sa astept cate 15 minute sa faca o comanda, si pot sa dau doar cate doua, ma apuca dracii. Nu-i de mine jocul asta, iar toate cifrele alea imi aduc aminte de ce fac la munca si de listele de inventar. Link to comment
Laurycã Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Vreau si eu o invitatie. User: Lauryca Sat: Lauryca; abia m-am inscris. Link to comment
Moshu Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Ce ma amuzati. Eu anul trecut eram de-a dreptul addicted de travian. Va recomand maxima atentie si temperament in relatia cu acest gen de jocuri, au obiceiul sa va pape toata viata si sa nu mai aveti timp de nimic "pana se intoarce armata" sau "pana se termina cladirea". Stiu cum e, acum un an puteam sa ma prezint "Hi, I am Cosmin and I'm addicted to Travian. I need help!" Va invit sa impartasim povesti dupa ce reusiti sa va rupeti de aceasta manie ce va creste usor usor in creierele voastre si va va manca incredibil de mult timp. Pana atunci, spor la joaca ! Ai mare dreptate. Chiar prea mare. Link to comment
Wolfman Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Mie nu mi se pare asa acaparator de timp, dai niste comenzi si mai intri peste cateva zeci de minute, chiar ore... Insa ai dreptate cu dependenta. Link to comment
aiptek Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Stai wolfman, sa vezi tu dependenta de counter strike ) Link to comment
Tigrutza Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Draco a fost cumva la exit inainte sa vina la dwcc? Link to comment
Moshu Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Stai wolfman, sa vezi tu dependenta de counter strike ) Nu zi asa, multi am trecut de faza "shooter"... si totusi iata-ne iar dependenti. Link to comment
alx Posted March 29, 2007 Share Posted March 29, 2007 de counter nu am fost nici macar atras, ce sa mai zic de dependenta... Link to comment
Recommended Posts