Jump to content

Join Us! -> Tribal Wars

Steffyx

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci ... din 4 conturi, doua sunt la o patratica distanta ... celelalte doua ... la vreo 10 ore cu negustorii, asa ca le abandonez ... sau le donez ... sau daca cineva are clona pe langa mine iar principalul langa vreo clona de-a mea ... facem schimb de parole :D

Asa ca ramana cu cele doua apropiate si sper sa mai vina cineva prin zona :)

Cele doua bune sunt: 530x480 K45 si 532x482 tot K45. Surpriza se cheama "Prometeu" ... daca-i al nostru e lipit de mine ... ne aruncam sarmale de la unu' la altu peste gard :) )

Celelelte sunt: 481x519 pe K54 si 517x531 pe K55

Ce facem cu tribu' ???

Ce facem cu tribu' ???

Tribu' este infiintat si eu sunt membru :banana: , momentan nu am dreptul sa dau invitatii, cred ca se remediaza si treaba asta :D

Surpriza se cheama "Prometeu" ... daca-i al nostru e lipit de mine ... ne aruncam sarmale de la unu' la altu peste gard :) )

Ce facem cu tribu' ???

Tot in zona e si amanta mea oficiala coiotul, precum si mai tinara gina 24. Zglobia adriana23 e linga sergiu :D

Edited by Tommy

Pe K55 mai e cineva?

Si invite cine ne da? Pls.

LE: sunt langa Junios Jr (1 sat distatna pe orizontala) si iuzar (un sat distanta pe diagonala) :thumbl:

Edited by SMS

Ocupati-va careva de invitatii, ca sunt oarba daca nu vad albastru pe harta. Si propun ptr o mai buna organizare si sa stim care suntem, sa facem o lista aici, si sa fie mai usor cu invitatiile si recunoasterile:

papadia

mamaOmida