Jump to content

Join Us! -> Tribal Wars

Steffyx

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ceea ce am vazut : alx0 are acelasi ip cu alxxla ... astept sa intre din alta parte si promit sa-i fac o invitatie

In urma studierii regulamentului

"Reguli

§1) Un cont pro jucător

Fiecare jucător are voie să aibă maximum un cont pro lume (excepţie jucător vacanţă). Transmiterea parolei unui alt jucător este interzisă."

am decis ca vreau invitatie si pentru SMS2, care e pe lumea cealalta K45... (sMESE e in K55) :D

Edited by SMS
In urma studierii regulamentului

"Reguli

§1) Un cont pro jucător

Fiecare jucător are voie să aibă maximum un cont pro lume (excepţie jucător vacanţă). Transmiterea parolei unui alt jucător este interzisă."

am decis ca vreau invitatie si pentru SMS2, care e pe lumea cealalta K45... (sMESE e in K55) :D

Ala e alt continent... toate cele 4 continente fac parte din aceeasi lume.

Ceea ce am vazut : alx0 are acelasi ip cu alxxla ... astept sa intre din alta parte si promit sa-i fac o invitatie

alxxla e sora mea si intra de pe acelasi calc dar are in profil acest fapt. SI suntem amandoi parte a DWCC.

Da, mai trage-ti o legatura =))

N-a ca m-ai prins. Am vreo 2 retele prin casa. Bag si un dial-up si o legatura abuziva la astia din fata geamului si am 4 deja. :D

Ar trebui sa luam cartele de dialup si sa ne conectam cate 2-3 minute cat dam comenzile, apoi sa dam contul la altu pana consumam minutele. :drinkers:

alxxla e sora mea si intra de pe acelasi calc dar are in profil acest fapt. SI suntem amandoi parte a DWCC.

Împărţirea legăturii de internet

Dacă foloseşti în comun internetul cu mai multe persoane pentru mai mult de 3 zile trebuie să menţionezi aceasta aici. Livrarea de materie primă şi trimiterea de sprijin nu mai este în cazul acesta posibilă. Menţionarea poate fi ştearsă doar după 3 zile.

Eu inteleg de aici ca 3 zile ai voie sa stati pe aceiasi legatura fara sa dai detalii. Dupa aceea trebuie sa specifici asta.

Edited by SMS
N-a ca m-ai prins. Am vreo 2 retele prin casa. Bag si un dial-up si o legatura abuziva la astia din fata geamului si am 4 deja. :D

Ar trebui sa luam cartele de dialup si sa ne conectam cate 2-3 minute cat dam comenzile, apoi sa dam contul la altu pana consumam minutele. :drinkers:

Eu inteleg de aici ca 3 zile ai voie sa stati pe aceiasi legatura fara sa dai detalii. Dupa aceea trebuie sa specifici asta.

Nu-ti cer sa te justifici ca nu am dreptul asta ... eu zic ca nu am putut sa trimit invitatia !!! ;) dar am sa mai incerc