smailmiami Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 ... eram curios, am vazut la niste colegi ca merge treaba asta ... Link to comment
Laurycã Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Vreau si eu o invitatie: sunt pe K45. User: Lauryca sat: Lauryca. Link to comment
ileana Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 ... eram curios, am vazut la niste colegi ca merge treaba asta ... N-a mers. Citeste in topicul asta, cateva pagini mai inainte. Link to comment
Laurycã Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 Gata am intrat in Marele Trib!!! Care e Wolfy ca suntem vecini foarte apropiati pe harta? Link to comment
Wolfman Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 E fiul lu' Wolfman, biensure... ) Link to comment
george03 Posted April 10, 2007 Share Posted April 10, 2007 ... eram curios, am vazut la niste colegi ca merge treaba asta ... Merge ... dar trebuie sa faci niste artificii Mai exact, le declari frumos la "Impartirea legaturii la internet" ... ca sa respecti regulamentu', dupa care te dai bine pe langa un coleg de trib sa-l poti folosi ca "releu" intre celelalte conturi ale tale si cel principal. Conturile satelit trimit resursele la "releu" iar releul ti le da tie ... si nu incalci regulamentul Sau folosesti proxy-uri diferite pentru a intra pe fiecare cont ... sau IP-uri diferite (eu asa fac) etc. Link to comment
alx Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Cum poti intra de pe ip-uri diferite? Link to comment
ticodriver Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Vreau si io o invitatie: Ticodriver, sat: Reich, Cont. K54, coord 467/523 Link to comment
sebian Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 bre, eu nu pot sa dau invitatii dar am anuntat si pe forumul tribului Link to comment
Tommy Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 (edited) Cum poti intra de pe ip-uri diferite? Poti intra pe oricate ip-uri ai disponibile Spre exemplu.. noi suntem vreo 50 pe o subclasa de ip-uri. Teoretic fiecare intra de pe un anume ip stabilit, dar oricine poate selecta oricare dintre cele libere din.. control panel, network connections. Daca ai alocare dinamica, evident nu poti. PS: da, mi-a placut avatarul dinainte.. eu zic sa-l lasi Edited April 11, 2007 by Tommy Link to comment
SMS Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Care este logica cu punctele astea? Am un coleg care are mai putine upgradeuri, dar are mai multe puncte ca mine (care am facut mai multe upgradeuri la minele de fier+argila si lemne). Cum se calculeaza asta? Link to comment
george03 Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Care este logica cu punctele astea? Am un coleg care are mai putine upgradeuri, dar are mai multe puncte ca mine (care am facut mai multe upgradeuri la minele de fier+argila si lemne).Cum se calculeaza asta? Omu' s-o fi apucat sa-si faca statuia ... din prima ... si pentru asta a primit 24 puncte. Tu daca ai facut upgrade-uri ... mai incetisor, dar mai sanatos. Statuia in ultima zi de CASCO ... in rest este inutila acum. Cu resursele alea mai ridici un nivel la resurse Link to comment
naylui Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 subscriu lasa punctele deocamdata dai cu resursele >- Link to comment
SMS Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 (edited) Intre timp am aflat. Da, isi facuse statuie. Mare gresala. 220 din fiecare si acum nu are ce sa faca. LE: care e scopul armatei? De aparare? De atac? Si daca atac ce fac? Castig sau pierd si? Ca nu pot sa cuceresc alte sate, din cate inteleg... Edited April 11, 2007 by SMS Link to comment
ticodriver Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Cu armata te aperi si jefuiesti alte sate. De cucerit poate fi vorba mult mai tarziu, cand vei putea sa-ti faci nobili. Link to comment
sebian Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 (edited) > pentru vecinul de sat sMESE Edited April 11, 2007 by Sebian Link to comment
NFS Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Intre timp am aflat. Da, isi facuse statuie. Mare gresala. 220 din fiecare si acum nu are ce sa faca. Nu e mare gresala. Faci paladin si-l trimiti la praduit prin diverse sate parasite sau fara activitate. Din 8 drumuri deja si-a scos banii. Link to comment
SMS Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 > pentru vecinul de sat sMESE Exact tabelul ala il am pe masa Link to comment
iulia Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Mai copii, astia cu invitatiile, faceti si voi o treaba si invitati pe toata lumea care era si inainte si care a scris si aici. Sau trebuie sa accept invitatia de la Magic, Scitii Motociclisti sau alt trib din cele inca 20 care m-au invitat? Link to comment
sebian Posted April 11, 2007 Share Posted April 11, 2007 Pai in beta erai zana straineza, fairy & stuff Link to comment
Recommended Posts