Jump to content

Join Us! -> Tribal Wars

Steffyx

Recommended Posts

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Cu mandrie anunt ca am avut puterea sa ma opresc. Recomand din suflet prietenilor si dusmanilor, sa nu se lege la cap, daca nu ii doare. E mai rau ca un drog, creeaza dependenta si ocupa timpul si asa pretios si scurt.

Edited by ileana
  • 3 weeks later...

Daca tot te bagi, baga-te unde sunt mai multi de-ai nostrii (de pe forum), macar mai schimbi o vorba pe forum, o poanta, pe unii ii cunosti deja, e o chestie. Eu parca nu m-as vedea jucand asa, printre straini.

Care va' zica, eu iti recomand triburile.ro lumea 1, tribul DWCC, sau Lumea 2, partea de SV unde cica sunt multi de-ai nostrii. Eu personal n-am intrat in lumea 2, lumea 1 imi rapeste si-asa destul timp.

keluboss, te asteptam pe triburile.ro Lumea 2 în zona de sud-vest, si dai un mesaj la unul din membrii DWCC sa te invite in tribul forumului.

Ar trebui sa desfasuram o campanie de recrutare de jucatori noi.

Edited by Laurycã

Inseamna ca mie imi place printre straini :D . Sincer, pe tribalwars in world5 si world6 se joaca mult mai fain si inteligent decat pe triburi.ro. Nu exista razboaie aiurea si distrugeri de dragul distrugerii. Si da, exista si onoare in lupta :)

Cam asa arata situatia in tribul meu din world5 (id: tot goodfairy).

post-1786-1183394185_thumb.jpg