NFS Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Anyway, asta cu Avalonul trebuie vazuta ca un fel de promovare! Nu ca DWCC-ul ar fi fost mai prejos, ba din contra... daca nu ne remarcam acolo, ne-ar fi primit dracu la el in trib. Mai ales ca e un trib de podium si care nu primeste chiar pe oricine. Altfel am fi intrat in TCCSP )"> Link to comment
naylui Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 depinde de gusturi , eu decat sa intru in TCCSP mai bine ma lasam de joc... Link to comment
Satori Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Ce e TCC Service Pack ala? Link to comment
CristiP Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 (edited) Spiritul DWCC pe lumea2! Edited March 20, 2008 by CristiP Link to comment
george03 Posted March 20, 2008 Share Posted March 20, 2008 Moaaa ce de trupe. Probabil la un atac cu 6k topoare si 4k caluti ... moare o lance ) Mishto, imi place. Link to comment
Leutzu Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 (edited) La trupele din satul ala sunt necesare cam 60 de sate full de atac ) Edited March 21, 2008 by Leutzu Link to comment
Alezz Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Pe lumea 2 am renuntat azi.Si eu si Criss,nu mai avea rost sa ramanem.Insa pe lumea 1 e o placere,sunt atat de prosti astia din DIABLO incat nu imi vine sa cred.Cu ajutorul putinilor din DWCC care au ramas am reusit sa kilaresc cam 1,5 mil de dusmani...primul milion l-am facut singur ca BKL 4 insi se chinuie de o luna sa imi ia satele si tot nu reusesc . Link to comment
NFS Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 La aproape un an de la inceputuri, am luat de pe forumul mare al jocului un fel de istorie a lumii 1. Multumesc Zmeule pt link. http://forum.triburile.ro/showthread.php?t=3988 Cine are chef, sa citeasca, eu am gasit doua fragmente care arata ca desi nu am fost un trib mare si ne-am micsorat destul de repede, nu am trecut neobservati! Text original: tzepesh [...] Se apropie ziua de 14.4.2008, atunci cand vom sarbatori 1 an de viata, pentru Lumea 1. Incredibil dar adevarat, incurand L1 va implini 1 an de viata.haideti sa comentam putin prima era din istoria L1: Mai intai se pare ca doar ~LEON~, EMPIRE si DWCC au rezistat dintre primele triburi aparute o data cu L1 si sunt cele mai vechi triburi si vor sarbatori si ele 1 an de existenta!Felicitari e un lucru remarcabil. Text original: sego Pot sa zic ca sunt destul de vechi deoarece am jucat inca din lumea Beta unde bineinteles cel mai tare trib era TMP si DWWC....si Aztecii care erau la sfarsitul lumii Beta un trib de doar 50 de pers...si totusi eram in top parca pe locul 15...in fine... Link to comment
naylui Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 e un joc ce ma prins, am jucat si in beta joc inca ... deci am facut si istorie >- Link to comment
KumKum Posted April 1, 2008 Share Posted April 1, 2008 Cred ca are dreptate Sego, ar putea fi scrisa o carte. Link to comment
NFS Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 > Anyone? Eu as cam renunta la Lumea 1... Link to comment
keluboss Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 i'm in pe 4 si pe clasic unde sunt acum pe ro cam stagneaza lucrurile Link to comment
george03 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Io am un cont pe 5 (singurul ramas ... am inchis ce mai aveam pe .ro si cele de pe .net), dar daca renunt la el, renunt de tot ... m-am cam plictisit. Ma gandeam sa incerc si altceva ... mai sunt o caciula de jocuri. Sa vedem, mai e timp pana atunci. Link to comment
Alezz Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Anyone? Eu as cam renunta la Lumea 1... Eu am renuntat deja . Link to comment
RaZoR-07 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 <<Pentru data de 27.05.08 este planificat startul lumii 6! Datele lumii vor fi comunicate în decursul săptămânii următoare! >>Anyone? Eu as cam renunta la Lumea 1... Reporting for duty, sir! Alege unde intram si la ce ora... cred ca nu trebuie sa ne grabim, ca la inceput intra multi si doar intamplator am putea ajunge aproape... Link to comment
ileana Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Anyone? Alege unde intram si la ce ora... Ispititorilor! Link to comment
NFS Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 (edited) In afara de Razor, nu mai "chinuieste" pe nimeni amintirile?... nu vreti sa facem un trib mai mare si mai frumos decat pina acum? Acum se poate alege zona si avem si experienta... ar iesi ceva misto, parerea mea. Edited May 15, 2008 by NFS Link to comment
RaZoR-07 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Ispititorilor! Daca vrei ispitire check out SHADOW pe L4. Nick-ul il stii... > Link to comment
RaZoR-07 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 ) Mananci calule ovaz? ) Normal ca vrem... Intrebarea asta a sunat la fel de inutil ca si cum ai fi intrebat care va fi numele tribului. Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 16, 2008 Share Posted May 16, 2008 Bai, daca puneti problema in felul asta ... Link to comment
george03 Posted May 19, 2008 Share Posted May 19, 2008 Mama ei de ispita ... voi vreti sa continui sa mint ... de maine ma las ... ca in facultate (acolo urma sa ma apuc ). Daca se aduna gasca din nou ... raspund PREZENT!!! Link to comment
Recommended Posts