Jump to content

Join Us! -> Tribal Wars

Steffyx

Recommended Posts

Statuia iti da posibilitatea de a crea un paladin, o unitate de lupta destul de puternica...

@ Moshu: nu stiu daca avem cum sa te ajutam pt ca nu ai piata si nu putem sa-ti trimitem resurse DAR primul lucru care trebuie sa-l faci e sa-ti upgradezi mina de fier, cand apar resursele

• Replies 743
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Zisesem fier de mult timp :P .

Cu fierul cam asa e si la mine, in urma celorlalte. Ce sa faci daca fier se consuma cel mai putin?!

Dar chiar sa nu-ti faci deloc.... :P

Mai copii, eu nu mp-am mai jucat de multttttttttttttt timp. Asa ca nu sariti pe mine, va rog! In instructiuni scrie ca fierul te ajuta sa faci soldati, de aia l-am lasat la urma. Nu mi-am dat seama ca e nevoie si la celelalte cladiri. Asta e.

Auzi la Satori "ce te-as mai jefui"...

=))

post-2385-1174425081_thumb.jpg

Eu am luat-o ca atare...

Edited by Moshu
Templars mi-au trimis mesaj sa ma alatur tribului lor :mrgreen:

Hohoho... o sa tot primesti. Am ajuns la al 3-lea mesaj de join de la astia si mai am cateva de la altii :)

Bai si facea-ti mishto de mine ca am argila cat berila!!!! Am luat la trade fier pe lemn ca dadea pe afara la mine, cu 0,5 in favoarea mea :) )

Cautati la trade ca sunt destui care fac schimb de resurse. Luati unu mai aproape sa nu dureze mult si fara trib (ca poate testeaza in pana mea).