Wolfman Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Go ahead, insa iti trebuie cel putin 250 de cai ca sa pleci cu ceva de la Sato! Link to comment
Satori Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Te las. Chiar daca as vrea, nu as putea. Satul meu e al lui Wolfman, de fapt, iar daca imi amintesc bine, avea ceva tepuse in gard. Probabil acum are si mai multe. E cam greu sa il ataci Link to comment
Wolfman Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Ditamai zidul in spatele caruia lenevesc aproape 300 de aparatori, grija atacurilor o are acum doar cavaleria usoara. Link to comment
sebian Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 (edited) )"> bine, m-ati lamurit...ma duc sa-mi iau niste bomboane agricole si sa privesc cu se tepuiesc dusmanii lui sato Edited April 4, 2007 by Sebian Link to comment
Satori Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Eu nu mai joc, mai. Ce e greu de inteles? Link to comment
Brainiac Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Asa credeam si eu, ca voi. Insa ia uitati-va mai jos. Aveam gard de nivelul 10, armata dubla fata de a lui, a avut ghinion cu carul...si cu toate astea m-a batut de m-a lesinat. Am raportat lupta adminilor, pentru ca in simulare apare cu totul altceva. Ar fi trebuit sa-l rup eu pe el in doua. Mi s-a raspuns ca este posibil sa fie un bug, deocamdata cerceteaza problema. P.S. primii sunt lancierii, dupa aceea vin sabierii, toporarii, arcasii, caii. Numai cu caii ar fi trebuit, conform simulatorului, sa castig lupta. Agresorul a câştigat Noroc (din punctul de vedere al agresorului) -19.9% Moral: 100% Agresor: cretu Sat: Topolovatzu Mare (486|519) K54 Număr: 46 10 0 0 0 73 0 0 11 25 1 0 Pierderi: 23 5 0 0 0 68 0 0 5 12 1 0 Apărător: Brainiac Sat: Bujumbura City (492|514) K54 Număr: 117 5 39 23 0 125 0 0 0 0 1 0 Pierderi: 117 5 39 23 0 125 0 0 0 0 1 0 Pradă: 0/1050 Distrugeri prin berbeci: Zidul a fost distrus de la nivelul 10 la nivelul8 Distrugeri prin catapultă: Fierărie distrus de la nivelul 12 la nivelul 10 Link to comment
NFS Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 bai, stai ca nu-i chiar asa... eu m-am convins pe pielea mea! Caii aia nu fac nimic la aparare, vax albina. La fel, lancierii. Din cei care sunt buni la aparare, sabierii... tu ai avut 5 !!!! La fel, toporistii si arcasii... sunt buni doar la atac! N-ai prea avut cu ce sa te aperi! La mine stau permanent in sat o companie de sabieri, vreo 75 de suflete. Aia nu pleaca nici pin' la paine! Link to comment
Brainiac Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Gresesti tare de tot, Sergiule . Ia uite ce scrie aici: Lăncierul este cea mai simplă unitate de luptă. El este foarte efectiv în apărarea contra călăreţilor. Apărare în general 15 Apărarea prin cavalerie 45 Luptătorul cu spada este util în primul rând pentru apărarea împotriva infanteriei. Este din păcate relativ încet. Apărare în general 50 Apărarea prin cavalerie 15 Arcaşul este un apărător efectiv. Pâna şi cele mai tari armuri cedează ploii de săgeţi. Apărare în general 50 Apărarea prin cavalerie 40 Cavaleria uşoară este în primul rând utilă pentru atacuri prin surprindere împotriva satelor duşmane. Apărare în general 30 Apărarea prin cavalerie 40 Deci? Cum e cu lancierii si arcasii aia? . Iar caii, chiar daca nu sunt facuti pentru aparare, totusi erau 125, cu 70% mai multi decat ai lui. Pune la socoteala zidul de nivelul 10, care are factor pentru aparare de 144%, pune la socoteala ca a avut 20% ghinion, si, mai presus de orice, ca de fapt asta m-a nedumerit, fii atent aici ce-mi zice daca simulez lupta: Agresor: 46 10 0 0 0 73 0 0 11 25 1 0 Pierderi: 46 10 0 0 0 73 0 0 11 25 1 0 Apărător: 117 5 39 23 0 125 0 0 0 0 1 0 Pierderi: 68 3 23 13 0 73 0 0 0 0 1 0 Distrugere prin berbeci: Zidul a fost distrus de la nivelul10la nivelul9 So...cum e? Link to comment
NFS Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Am si eu un raport din asta in care, la simulare, eu si tigrutza trebuia sa ridem de unul... si de fapt ne-a facut muci! Explica-mi si mie (chiar nu stiu) ce inseamna "Lăncierul... Apărare prin cavalerie 45". Cum vine aia aparare PRIN cavalerie? Link to comment
Brainiac Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 (edited) Este o traducere foaaaarte aproximativa din engleza. Inseamna de fapt "aparare IMPOTIVA cavaleriei" si reflecta cat de bine se apara jmecherii aia impotriva cailor de orice fel, nu numai impotriva cavaleriei usoare. Iar lancierii, la treaba asta, sunt taticii tuturor, doar cavaleria grea este mai tare decat ei. Oricum, nu e bai ca mi-a tocat armata, ca-n doua zile o fac la loc, problema este aceea ce este probabil vorba de o eroare in programare, iar daca ea nu va fi remediata, va fi jale atunci cand va incepe jocul "pe bune". Daca cea de acum este realitatea, nici nu s-ar merita sa investesti in aparare, in conditiile in care adversarul vine cu 100 de cai, 20 de catapulte si 20 de berbeci si iti face praf o armata de 2 ori mai tare, aflata in spatele unui zid tapan... Edited April 4, 2007 by Brainiac Link to comment
NFS Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Mda. Uite mai jos si batalia la care am luat io parte. Din categoria vine valu' imi ia calu'. Raportul real vs raportul simularii. Conform simularii trebuia sa iesim invingatori! In simulare i-am pus omului noroc cit a avut, si am dat la zid nivelul 10 (cit avea Tigrutza la momentul respectiv). O fi tot un bug? Link to comment
Brainiac Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Cu siguranta. Asa cum le-am scris si adminilor, diferentele intre simulatoare si luptele reale sunt cu atat mai mari cu cat puterea armatelor implicate este mai mare. In cazul vostru armatele au fost ceva mai mici decat in cazul meu, din aceasta cauza nu se observa aceeasi diferenta uriasa ca la mine, insa oricum, este clar ca ceva nu e in regula cu simulatorul sau cu luptele. Iar eu inclin sa cred ca despre lupte e vorba. Si putem face si un test: noi ne atacam (putem sa o facem, chiar daca sunte aliati ) cu armate absolut identice, acelasi nivel de zid, etc. O data te atac eu pe tine, cu x lancieri, y cai, z ce mai vrei tu, iar tu te aperi cu exact aceeasi armata. Dupa care ma ataci tu pe mine. Sunt sigur ca diferentele intre rezultatele luptelor si ceea ce va zice simulatorul vor fi cat China de mari. P.S. putem face asta, oricum suntem in perioada de teste, nu prea mai conteaza ce facem acum. Insa daca este vorba de ceea ce cred eu, adica un bug in calculul forumlelor de atac, conteaza foarte mult pentru jocul viitor. Link to comment
vio.p Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Ce parere aveti... noroc sau bulan? Mai aveam putin si ii omoram tot )"> Link to comment
Wolfman Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Noroc ca ai avut un adversar novice, lancierii sunt cei mai nepotriviti pentru atac, aia 146 lancieri valorau in atac cat 11.2 cai... Link to comment
Moshu Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Va dau la farmuit tot ce vreti: ursu impuscat balauru Asta in prima faza, ca mai am Nu sariti ca de ce am, pentru ca am cu ce. ) Regulamentul permite share pe IP, atata timp cat nu te aprovizionezi singur - dar poti face asta prin "curier" cu altcineva, nu ai voie sa-ti trimiti trupe in ajutor, dar nu-i bai, trimite aliatul personal sau aliatii de trib si daca ei au mai multe conturi, normal ca ajutorul creste proportional. Asa joaca toate hahalerele pe tot felul de servere, nimeni nu merge pe un cont. Poate e bine de stiut si asta. Cu stima, va mai dau vreo trei cand vreti sa mai farmuiti Link to comment
george03 Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 (edited) Si ce aparare ai la "Ursu impuscat" ??? Ca daca ai ditamai zidu' si cateva sute de sabiosi in spatele lui ... n-are decat sa ti se umple magazia, ca eu nu ma bag ) Edited April 4, 2007 by george03 Link to comment
ileana Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Moshu said: Regulamentul permite share pe IP, atata timp cat nu te aprovizionezi singur Ete nu! mamaOmida si pizdoasa o aprovizioneaza pe papadia de cand le-a fatat ma-sa Link to comment
Moshu Posted April 4, 2007 Share Posted April 4, 2007 Fa ce face popa, nu ce zice (regulamentul) popa. Crezi ca pe mine cine m-a aprovizionat?! Baietii din flori: balauru, porter si multi altii... Dar adiminii nu s-au bagat ca e beta test. Din momentul adevarului nu mai merge. Cauta curier. Ce nu mi-ai zis de pizdoasa ca trimeteam paladinul mai des pe acolo... Link to comment
nrares Posted April 5, 2007 Share Posted April 5, 2007 Rusine, rusine, rusine. De 3 ori rusine. Pai bine mai oameni, noi jucam aici corect si vin altii si altele si ne fura rezultatele muncii noastre. Nu-i corect. Propun moderatorilor sa le dea respectivilor in cauza un warn de 50% si ban pe perioada nedeterminata. Doamne ce obosit sunt dupa ce am muncit toata noaptea sa-mi ridic zidurile la cabana. Link to comment
ileana Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Ia uite mesaj ce am primit pe pizdoasa Mesaj Carmen Schwarz (carmi) 06.04.07 08:49 Vă rog să-mi scrieţi cum să modificăm numele "pizdoasa" sper că aveţi o idee mai bună cum doriţi să vă numiţi..dacă nu suntem nevoiţi să vă închidem contul. Mulţumesc pentru înţelegere. Team Triburile Va anunt ca mi-au desfiintat toate conturile de pa care jucam pe motiv ca jucam de pe toate Am trimis o contestatie sa imi lase papadia, sa vedem ce-o iesi! NU MAI INTRATI DECAT DE PE UN CONT! Asa apare mesajul: Nu deschide un Thread de reclamaţie în forum! Motivul pentru excluderea ta: Am văzut că jucaţi în mai multe conturi de la acelaşi computer. Aveţi voie să jucaţi numai cu un cont! Link to comment
Satori Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Mie mi se pare corect, sincer sa fiu. Link to comment
Zmeul cel rau Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 Cred ca s-au prins ca ai mai multe conturi din cauza ca ai postat chestiile astea pe forumul intern, din joc. De ce ai crede ca ei nu citesc? Link to comment
ileana Posted April 6, 2007 Share Posted April 6, 2007 mi-au raspuns: Carmen Schwarz (carmi) 06.04.07 09:51 Bună papadia, Din câte văd aveţi şi nume frumoase la dispoziţie răspunsul să schimbăm numele pizdoasa în cireasa_de_pe_tort nu a fost prea respectabil. Vă rog să respectaţi în continuare regulile şi să vă gândiţi că poate joacă şi copii jocul acesta! Vă deschid contul papadia. Distracţie plăcută în continuare şi Sărbători fericite! Carmen Schwarz http://www.triburile.ro Papadia va fi singurul cu care voi intra de aici inainte! Link to comment
vio.p Posted April 7, 2007 Share Posted April 7, 2007 Tareeeeeee , parca ar vorbi despre ... altceva... )"> . PS: Cine poate sa ma ajute... cu un atac asupra vanashus Puncte: 304 Rang: 968 Trib: EXIT Coordinate 479|542 ca tot e rivalitate intre voi si exit )"> Ieri la 6p.m. m a atacat, aseara la 2 a.m. iar m a atacat, iar azi dimineata la 9 a.m. ... Link to comment
Recommended Posts