VAXXi Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Din moment ce văd că sunt destule topicuri legate de sporturi (şi cu motor, şi fără), mă gândesc c-ar fi bună o subsecţiune "Sporturi cu motor" la "Alte discuţii", unde să intre topicurile despre Formula 1/2/3, Nascar, raliuri, etc. Votaţi (7 zile). Link to comment
VIPER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ca sunt convins ca multi au de zis ceva la Motor Sports!!! Eu de exemplu ma uit la tot ce are roti!!! Ordinea preferintelor: 1. WRC - 555Subaru World Racing Team (Solberg/Hirvonen) 2. DTM - C-Klasse AMG-Mercedes (Paffet/Alesi) 3. F1 - Jordan (Heidfeld/Pantano din pacate...) 4. FIA ETCC - Selenia Alfa Romeo (Tarquini/Giovanardi etc) 5. Toate celelalte - NASCAR/INDYCAR / CART etc Link to comment
VAXXi Posted August 6, 2004 Author Share Posted August 6, 2004 Mda, şi pe mine va trebui să mă suportaţi cu Moto GP-ul, cu MX, cu XSports ... Link to comment
VIPER Posted August 6, 2004 Share Posted August 6, 2004 Au, sa ma ierti ca uitasem de 2 roti!!! NORMAL ca si MotoGP, SBK etc!!!! Link to comment
alx Posted August 7, 2004 Share Posted August 7, 2004 mie-mi plac si alea cu mai multe roti... cursele de camioane si, cel mai marfa e campionatul ala de offroad de camioane dar nu a mai fost demult la eurosport... de ce? Link to comment
Recommended Posts