adisoru Posted July 17, 2013 Share Posted July 17, 2013 Multumesc, dar valvele au fost schimbate cu unele noi la ultima incarcare. 1 Link to comment
piciul Posted June 29, 2016 Share Posted June 29, 2016 Salut Am facut rost de mai tot ce trebuie sa montez A/C pe matizul meu dar am o intrebare ,nicaieri nu vad in schema unde se leaga acel termistor,imi puteti da o schema sa ma apuc de treaba? Link to comment
Soap Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Cineva din TM care a montat AC pe Matiz? Al meu E4, 2008 chel... Multumesc. Link to comment
vrazvanc Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Va salut, Cand toti aveti acum septare, merc-uri, Audi etc, eu mi-am cumparat instalatie AC (SH) pentru Matiz. Mai e cineva pe aici, mai e cat de cat de "actualitate" chestia asta? 😄 ...Sau sunt pe cont propriu. Intreb, ca n-am mai vazut Matiz-uri pe strada. Link to comment
Viktor Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Da-i bice inainte cu montajul AC-ului de asta ti-ai propus ! Moral, sustin initiativa ! Link to comment
vrazvanc Posted April 16, 2022 Share Posted April 16, 2022 🤭 Bine, merci fain! Ma omoara timpul... Link to comment
Daniel Ghirasim Posted January 23, 2023 Share Posted January 23, 2023 Hello People, O sa mai adaug inca o intrebare acestui topic mult discutat. Urmeaza sa fac si operatiunea de montare AC, am gasit o masina donor cu servo + AC insa este de 1L iar masina mea este de 0.8, este vreo diferenta intre cele doua ? Multumesc Link to comment
Recommended Posts