Jump to content

Inchiriere Rulota De 3-4 Pers

Tity

Recommended Posts

Salutare

Doresc sa inchiriez o rulota.Pana azi am gasit doar o firma langa Oradea care inchirieaza rulote.Pretul este destul de bunicel (40 ron pe zi), dar sunt omul care trebuie sa aibe mai multe variante de alegere (cred in concurenta :) ).Daca stiti o firma (sau persoana fizica) care se ocupa cu asa ceva va rog sa-mi dati de stire.

Merci mult

Ba merita daca mergi in concediu in Ioropa. Cu doua concedii de 1 luna ti-ai amortizat investitia.

Idealul este un "wohnmobil"...

Si eu cred ca merita sa cumperi o rulota ,sunt cam blocati acei bani dar se amortizeaza investitia in timp.E buna ptr cei care vor intradevar sa calatoreasca.Eu unul chiar si azi am vazut o rulota si ma ambitionat si mai mult .Sa vedem ..Cu inchiriatul ala e singurul loc care l-am gasit si eu (ptr ca au si de vanzare :dizzy: ) si eu ca sa inchiriez tocmai de acolo... e cale lunga la pret ar fi rezonabil.

• 1 month later...

Am vorbit azi cu persoana si nu mai inchiriaza rulota, in schimb o vinde pentru ca vrea sa-si ia un teren prin Sendreni. Daca aveam aparatul la mine ai faceam cateva poze :( . Pretul este 2900euro, rulota este impecabila, are si buda :) ...ce sa mai vorbim e superba.

• 4 months later...
  • 1 year later...