Tity Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Salutare Doresc sa inchiriez o rulota.Pana azi am gasit doar o firma langa Oradea care inchirieaza rulote.Pretul este destul de bunicel (40 ron pe zi), dar sunt omul care trebuie sa aibe mai multe variante de alegere (cred in concurenta ).Daca stiti o firma (sau persoana fizica) care se ocupa cu asa ceva va rog sa-mi dati de stire. Merci mult Link to comment
cristi.a Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Nu cred ca te ajuta...dar si eu sunt interesat. Ma gandesc la un concediu si nu merita cumparata o rulota. Daca mai gasesti ceva..rog frumos sa ma ti si pe mine la curent. Link to comment
alx Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Ba merita daca mergi in concediu in Ioropa. Cu doua concedii de 1 luna ti-ai amortizat investitia. Idealul este un "wohnmobil"... Link to comment
sorinrec Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Si eu cred ca merita sa cumperi o rulota ,sunt cam blocati acei bani dar se amortizeaza investitia in timp.E buna ptr cei care vor intradevar sa calatoreasca.Eu unul chiar si azi am vazut o rulota si ma ambitionat si mai mult .Sa vedem ..Cu inchiriatul ala e singurul loc care l-am gasit si eu (ptr ca au si de vanzare ) si eu ca sa inchiriez tocmai de acolo... e cale lunga la pret ar fi rezonabil. Link to comment
sorinrec Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Va ca lumea nu e prea interesata de asa ceva.In Ploiesti am gasit ceva rulote mai ieftine, cam 2000-2200e.Iata si ceva poze de acolo. asta e 2000e Link to comment
alx Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Eu am facut cateva socoteli si nu prea merita harabaia... Link to comment
sorinrec Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Este cineva de aici care are asa ceva ?A tras cineva cu cielo o rulota? Link to comment
adostar Posted July 6, 2006 Share Posted July 6, 2006 Cunosc pe cineva din GL care inchiriaza rulota, e de 6 persoane. Link to comment
alx Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 De inchiriat suna interesant... Cat? Link to comment
adostar Posted July 7, 2006 Share Posted July 7, 2006 Am vorbit azi cu persoana si nu mai inchiriaza rulota, in schimb o vinde pentru ca vrea sa-si ia un teren prin Sendreni. Daca aveam aparatul la mine ai faceam cateva poze . Pretul este 2900euro, rulota este impecabila, are si buda ...ce sa mai vorbim e superba. Link to comment
nrares Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Am gasit si eu o adresa, poate intereseaza pe cineva http://www.vanuva.ro/ Link to comment
hernandez Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 (edited) sunt mai multe deja, la Saftica, la Campulung Muscel, si mai apar catev, gasesti pe net ... Edited January 22, 2008 by Mircea Link to comment
Recommended Posts