Jump to content

PERIE DE PRAF SUPER!!!

VIPER

Recommended Posts

Exact asa patesc si eu. Am spalatoria la 100 m de servici. Cand ajung cu masina in curte deja e pudrata...

Deci iau o perie de mop, bumbac, de aia care nu lasa scame, o moi in motorina si o las la scurs.

La peria luata de mine din carf., inafara ca scrie ca e de masina, nu vad care ar fi problema... sau resp. diferenta, cred ca e mai bun mopu :) , iar pe asta zice ca e imbibata cu o solutie (care presupun ca e ca motorina)...hmm !?!?... it smells like it...

... Dupa o anumita perioada , cand se murdarea si nu mai era eficienta se spala bine in motorina si iar se lasa la scurs...

Cum vine chestia asta "se spala bine in motorina" ca eu nu prea inteleg! Adica ce faci mai exact?

Dupa ce se spala in motorina (se poate si stropi cu o sticla cu dopul gaurit in care s-a pus motorina) se lasa la uscat infasurata in ziare, care absorb motorina si lasa doar parafina care ulterior aduna praful de pe masina, nu-l muta doar de colo-colo.

• 4 weeks later...

O perie ca asta nu se poate folosi la intins pe masina solutii speciale de ceruit?

Iarna cica e bine sa ai masina ceruita, iar o solutie speciala (care tot pe baza de parafina este) mi se pare mai potrivita decat motorina. :> ...zic si eu.

Ceara o dai mataluta manual :P Iti spun eu. Cumperi o cutie din aia de ceara cu carnauba, o intinzi pe bucatele cu buretelul si o lustruiesti bine cu carpe moi de bumbac. Dupa aia, poti lua praful cu peria aia despre care se vorbeste p-aci mult mai usor. Eu aplic tratamentul lunar.

• 1 year later...