bobiki Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 salutare am si eu o problema si as vrea sa stiu daca e grava aud un fishiit in momentul cind frinez si nu stiu de la ce este, de abia mi-am luat matizul [sH] si are aproape 50.oookm la bord multam aniticipat ! Link to comment
luck33ro Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 daca e doar fasait nu cred ca e problema ... sa nu se auda rascait da mai multe detalii Link to comment
Leutzu Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 S-ar putea sa fie tociti sabotii sau placutele iar fasaitul sa provina de la frecarea metal-metal. Link to comment
tolin Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Daca e pe fata, "asa face toate" cand apesi usor pedala. Link to comment
wizzard Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Conteaza foarte mult ce fel te fasait este. Insa, la mine, inainte a schimba placutele (adica le aveam pe cele din fabrica) nu se auzea nimic la franare. Acum dupa schimb, a aparut acest fasait. Din ce am investigat eu, la posesori de matiz si la mecanici, fasaitul este cauzat de calitatea placutelor de frana: unele sunt mai slabe din punct de vedere al calitatii si fasaie, altele sunt mai bune - mai smechere - si nu fasaie. Link to comment
Recommended Posts