muscarul Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Ma gandesc la un matiz E ca deh... masina noua e noua. Se mai gaseste nou, la dealeri? Sint din Cluj, aici nu am avut vreme sa intreb Link to comment
VAXXi Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 http://www.daewoo.ro/dealer/index.php?reg=5 Judetul CLUJ SERVICE AUTOMOBILE Calea Dorobantilor, Nr. 120, 400609, Cluj-Napoca, Jud. CLUJ Telefon: 0264-410.012 Web: WILLY&CO Bd. N. Titulescu, Nr. 2, Ap. 2, 400420, Cluj-Napoca, Jud. CLUJ Telefon: 0264-557.469 Web: E, n-a fost prea greu, nu ? Link to comment
guru Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Gasesti, fii fara grija, a fost o criza de productie in toamna, dar s-a rezolvat din octombrie, acum gasesti Matiz nou la orice dealer, si daca esti cuminte , poti primi si o alarma sau altceva, bonus ! Link to comment
Zetics Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Fara probleme, cel putin in Bucuresti, a doua zi dupa ce ai facut dovada platii poti avea masina , verificat pe propria piele acu 4 saptamani. Link to comment
AAdorjan Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Pe Dorobantilor cel putin saptamana trecuta am vazut ca aveau Matizuri. Link to comment
Juliaen Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 (edited) Am vazut la sfarsitul saptamanii trecute in Iasi, la parcul din Valea Lupului, adunatura de Matizei, pe alese. Asa ca, don't worry! Cand faci comanda, dealer-ul poate sa iti aduca o masina care e pe stoc la orice reprezentanta din tara (mie mi-a venit Nubira in 2 zile, de la Sibiu) fara costuri suplimentare. Iar comanda la fabrica dureaza maxim 3 saptamani ( infim fata de celelalte marci), functie de fluxul de productie. Edited May 29, 2006 by Juliaen Link to comment
dreamlike Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Ti-am zis ca e singurul lucru care se merita la Matiz. Daca-ai stii cum se incalzeste micutul? Faci sauna in el. Dar si iarna ... Insa acum un maty nou cu AC e vreo 6000 de euroi. Link to comment
Juliaen Posted May 29, 2006 Share Posted May 29, 2006 Mai rau ca in Dacie nu poate fi; la Dacia ce tocmai am vandut-o , vara stateam cu limba scoasa, transpiram incontinuu, puteam sa merg doar cu geamul dat jos, iar iarna, nici vorba de caldura, doar reuseam sa aburesc geamurile; ajungeam la drum lung sa nu mai simt picioarele. Dar nu se moare din asta. Link to comment
muscarul Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Hm... cu aerul conditionat aveti dreptate... Poate ma bag pana la urma la un cielo sh, sau chiar o supernova cu clima. Link to comment
Juliaen Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Personal, am o retinere la supernova. In primul rand, calitatea. Nu vorbesc aici despre motor si cutie, care sunt de clio, dar de tablarie. Rugina e unul din punctele slabe ale acestui model. Si s-ar putea sa ai necazuri in privinta pieselor de schimb, care nu prea se potrivesc. In targuri nici nu prea se mai cauta; am vazut aceeasi masina timp de 6 saptamani la vanzare (cu acelasi proprietar), si nu cerea un pret exagerat. Lumea cam fuge de ele. Link to comment
bella Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 Am auzit mai multe persoana ca la Solenza/DSN piesele sunt muult prea scumpe in raport cu fiabilitatea. Asa ca urmareste si acest aspect inainte de a lua o decizie. Eu am urmarit multe forum-uri inainte sa ajung la Cielo. Bafta la cumparaturi. >- Link to comment
Zetics Posted May 30, 2006 Share Posted May 30, 2006 (edited) Muscaru, vad ai un Matiz, tu de fapt vrei sa il schimbi? sau nu are a/c si vrei asa ceva? Nu stiu exact ce cauti, si ce voi spune s-ar putea sa nu te intereseze, dar chiar azi am cautat o masina sh pt un coleg. Am gasit un Clio symbol din 2005, cu 11.000km la bord, cred ca varianta Fidji cu motor de 75 CP. Ideea e ca avea 2 airbaguri, radio CD, ABS, a/c, olgnzi electrice si incalzite, geamuri fata, jante aluminiu, si cerea 7200E. Deci daca iei o asa masina, si eventual ii faci prelungire de garantie, cu o mie sau o mie si un pic iti iei masina mai mare, mai puternica, mai dotata decat un E a/c nou la 6000E. Daca urmaresti totusi Matiz, eu am luat E cu a/c de o luna (chiar azi a implinit 4 saptamini) si sint foarte multumit (ca a doua masina, pt oras si nevasta). Edited May 30, 2006 by Zetics Link to comment
Recommended Posts