Jump to content

Mai Gasesc Matiz Nou La Dealeri?

muscarul

Recommended Posts

http://www.daewoo.ro/dealer/index.php?reg=5

Judetul CLUJ

SERVICE AUTOMOBILE

Calea Dorobantilor, Nr. 120, 400609, Cluj-Napoca, Jud. CLUJ

Telefon: 0264-410.012

Web:

WILLY&CO

Bd. N. Titulescu, Nr. 2, Ap. 2, 400420, Cluj-Napoca, Jud. CLUJ

Telefon: 0264-557.469

Web:

E, n-a fost prea greu, nu ?

Gasesti, fii fara grija, a fost o criza de productie in toamna, dar s-a rezolvat din octombrie, acum gasesti Matiz nou la orice dealer, si daca esti cuminte :) , poti primi si o alarma sau altceva, bonus !

Am vazut la sfarsitul saptamanii trecute in Iasi, la parcul din Valea Lupului, adunatura de Matizei, pe alese. Asa ca, don't worry!

Cand faci comanda, dealer-ul poate sa iti aduca o masina care e pe stoc la orice reprezentanta din tara (mie mi-a venit Nubira in 2 zile, de la Sibiu) fara costuri suplimentare. Iar comanda la fabrica dureaza maxim 3 saptamani ( infim fata de celelalte marci), functie de fluxul de productie.

Edited by Juliaen

Mai rau ca in Dacie nu poate fi; la Dacia ce tocmai am vandut-o :banana: , vara stateam cu limba scoasa, transpiram incontinuu, puteam sa merg doar cu geamul dat jos, iar iarna, nici vorba de caldura, doar reuseam sa aburesc geamurile; ajungeam la drum lung sa nu mai simt picioarele. Dar nu se moare din asta.

Personal, am o retinere la supernova.

In primul rand, calitatea. Nu vorbesc aici despre motor si cutie, care sunt de clio, dar de tablarie. Rugina e unul din punctele slabe ale acestui model. Si s-ar putea sa ai necazuri in privinta pieselor de schimb, care nu prea se potrivesc.

In targuri nici nu prea se mai cauta; am vazut aceeasi masina timp de 6 saptamani la vanzare (cu acelasi proprietar), si nu cerea un pret exagerat. Lumea cam fuge de ele.

Am auzit mai multe persoana ca la Solenza/DSN piesele sunt muult prea scumpe in raport cu fiabilitatea. Asa ca urmareste si acest aspect inainte de a lua o decizie.

Eu am urmarit multe forum-uri inainte sa ajung la Cielo.

Bafta la cumparaturi. :) >-

Muscaru, vad ai un Matiz, tu de fapt vrei sa il schimbi? sau nu are a/c si vrei asa ceva?

Nu stiu exact ce cauti, si ce voi spune s-ar putea sa nu te intereseze, dar chiar azi am cautat o masina sh pt un coleg. Am gasit un Clio symbol din 2005, cu 11.000km la bord, cred ca varianta Fidji cu motor de 75 CP. Ideea e ca avea 2 airbaguri, radio CD, ABS, a/c, olgnzi electrice si incalzite, geamuri fata, jante aluminiu, si cerea 7200E. Deci daca iei o asa masina, si eventual ii faci prelungire de garantie, cu o mie sau o mie si un pic iti iei masina mai mare, mai puternica, mai dotata decat un E a/c nou la 6000E.

Daca urmaresti totusi Matiz, eu am luat E cu a/c de o luna (chiar azi a implinit 4 saptamini) si sint foarte multumit (ca a doua masina, pt oras si nevasta).

Edited by Zetics