Moshu Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Ei, ia reveniti la subiectul fierbinte al saptamanii: intalnire la mijloc de drum, intre Gl si Ct. Asta inseamna Tulcea asa ca putem merge oriunde pe malul Dunarii, de ex. Dar un Murighiol? Luncavita este, ma scuzati, nashpa, in comparatie cu Murighiol. Mai mult, la Luncavita unde am putea trage? Eu unul nu stiu. LE Am modificat putin, dar pana la urma tot asa e! Edited May 28, 2006 by Moshu Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Si Murighiol este o optiune insa nu am reusit sa strangem ceva cvorum in acest weekend si de aceea nu avem inca opiniile celorlalti membri din Constanta. Sunt sigur ca vor puncta pro/sau contra in asa fel incat sa avem o idee despre sansele intalnirii. Link to comment
dreamlike Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Pai cum nu a fost cvorum domnu`Vanatoru`ca au fost prezenti toti cei care participa la intalnirile anuale. Eu am spus prezent indiferent de locatie, Vector a fost si el dispus, Immortal e in sesiune, MCojo are licenta si Mike da bacul. Cat priveste ceilalti membrii constanteni sau riverani ii asteptam sa se inscrie. Asadar avem o lista cu: Safari_Hunter Moshu Vector Dreamlike Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Pai cum nu a fost cvorum domnu`Vanatoru` Dreamlike da un look si pe la gazeta de perete. imbraca-te gros sa nu racesti. Link to comment
dreamlike Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Am vazut ca mi-ai luat "apararea" . Nu stiam, cand m-am uitat in oglinda, ce am in spate. Acum m-am luminat. Link to comment
Moshu Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Si Murighiol este o optiune insa nu am reusit sa strangem ceva cvorum in acest weekend si de aceea nu avem inca opiniile celorlalti membri din Constanta. Sunt sigur ca vor puncta pro/sau contra in asa fel incat sa avem o idee despre sansele intalnirii. Ok, asteptam. Nu ne grabeste nimeni la urma urmei. Si ne mai sfatuim. Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Ok, asteptam. Nu ne grabeste nimeni la urma urmei. Si ne mai sfatuim. Murighiol oferta link pe 16 iunie ca sa fie o data de referinta zic si eu. Sa ia kinderii vacanta. Edited May 28, 2006 by safari hunter Link to comment
CT_ZDB Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Acestea fiind spuse... sa purcedem Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Acestea fiind spuse... sa purcedem propunere Murghiol si data 16 iunie mai pune cineva? Vineri Edited May 28, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Perfect pentru familia mea. Nenea Safariu, pot sa-mi iau si unditele sa ma joc cu pestisorii? Ai mai fost acolo, se mai platesc alte taxe, in afara de barca si camera? Constanta - Murighiol - 140 km. Edited May 28, 2006 by dreamlike Link to comment
CT_ZDB Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Dar de... http://www.guraportitei.ro/tarife.html ce spuneti ? Link to comment
Moshu Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 (edited) Bun. Am fost pe link, conditiile cat si pretul para fi super. Deci daca nu e nimeni impotriva, toata lumea e pentru . Adica vreau sa zic ca mie imi place. Singura mea intrebare: 19 iunie ii luni, sau mi se pare mie? PS Galati-Murighiol aprox 110 km. Edited May 28, 2006 by Moshu Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Constanta - Murighiol - 140 km. Alte detalii La nea Traian primul loc gasit pe net. rog mai cautati si alte oferte. Gura portitei este prohibitiv, numai rezerva la cea mai ieftina rabla din parcarea debarcaderului ce duce la complex e mai scumpa decat Kalosul meu Edited May 28, 2006 by safari hunter Link to comment
Moshu Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Deci cum ramane cu data? E luni sau nu? Eu votez pentru Murighiol. E prea scurt pentru Portita... Parerea mea. Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Deci cum ramane cu data? E luni sau nu? Eu votez pentru Murighiol. E prea scurt pentru Portita... Parerea mea. Data ramane pe vineri 16 06 2006 am sa modific eu Edited May 28, 2006 by safari hunter Link to comment
Moshu Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 (edited) Korekt. Numai Cielofan stie ce e in sufletul lui, ca e in sesiune. Dar avand in vedere ca aceasta stare de lucruri tine pana la inceputul lui Iulie, ii vom ura multa bafta. Iar noi ne vedem de treaba. Deci ramane 16.06. Deschidem lista? Edited May 28, 2006 by Moshu Link to comment
dreamlike Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Pai ce acolo, intins intr-un hamac nu poate invata? Dupa cum se vede treaba, trebuie sa facem rezervare cel putin cu vreo saptamana inainte. Link to comment
CT_ZDB Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 sincer... nici pentru mine nu pica foarte bine aceasta data... Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Korekt. Numai Cielofan stie ce e in sufletul lui, ca e in sesiune. Spune-i ca ii uram succes si un topograf de moda veche ca mine ii ureaza sa ia note mari. Ce ma mai jucam cu theodolitul A 010 meteorologic A020 pentru geodezie. Ce vremuri, mama lui de GPS Link to comment
Moshu Posted May 28, 2006 Author Share Posted May 28, 2006 Pai ce acolo, intins intr-un hamac nu poate invata?Dupa cum se vede treaba, trebuie sa facem rezervare cel putin cu vreo saptamana inainte. Se poate tata. Ca nu ingrasam noi porcu' pe 16 iunie Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) sincer... nici pentru mine nu pica foarte bine aceasta data... Atunci care ca nu-i batuta in cuie, exista doar motivatia. OOOPS am trecut de 500 de posturi IUUUPEEE!! Edited May 28, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Nu se ingrasa dar se poate satura. Hai c-o dam in off topic, dam drumul la lista aia odata? 1. 2. 3. Dreamlike + 1 de vineri (camera cu baie) Link to comment
CT_ZDB Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 Haideti sa ne punem cap la cap si sa ne organizam putintel... si ca sa se poata discuta mai usor va invit la o discutie pe Chat... si sa postam rezultatele discutiilor direct aici... Link to comment
paul_marines Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 (edited) Haideti sa ne punem cap la cap si sa ne organizam putintel... OK maine il sun pe Nea Traian sa vad cum si ce si ce se poate face pe la el. OFF sau Autan de tantari va aduc eu, restul nu depinde de mine. Edited May 28, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 La mine stiti foarte bine nu depinde numai de mine... iar eu singur nu mai vin... Daca va fi intr-o perioada convenabila vom veni, asa cum am spus-o si despre intalnirea de la Oradea... daca nu, sunt sigur ca vor mai fi si alte ocazii. Pana nu termina +a examenele nici un proiect nu e viabil! Link to comment
Recommended Posts