Jump to content

Intalnirea Esticilor !

Recommended Posts

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Parca sunteti niste tate (tzatze)...

Adica boobs? Sani? Mamele? Balcoane? Pepenashi? :-?

Stai asa, adica:

post-2385-1148921772_thumb.jpg

Edited by Moshu

Stii ca m-am bagat, si nu ies de acolo... Pe locul 2. Indiferent de data, dar mai bine pe 23.06.

In conditiile date eu ma declar super-multumit. Imi iau unditele si daca o sa pun si cativa pesti, prinsi de mine pe gratar, ma declar fericit. Asadar - viataaa eeeeee frumoasaaaaaaaaaaaa :banana: !

In concluzie aici este un topic pentru cei care merg la Murighiol nu pentru cei care nu merg si vor sa-i faca si pe altii sa stea acasa.

Perfect de acord. Si abia astept sa-mi clefaie namolul printre deshtele de la picioare, ca m-am saturat de pantofi cu pretentii si alte kkturi de oras. :banana: Si sa beau si sa cant fara sa bata vecinul la usa, ba ca-i suparat, ba ca vrea si el. Si daca prind si 2-3 pesti fara sa iau amenda de la ecologisti, ma declar fericit. Si daca nu prind, tot fericit voi fi, va promit. :banana: :drinkers:

16 06

1. Dreamlike + 1

23 06

1. Safari Hunter + 1

2. Dreamlike + 1

3. Moshu +1 (sau 2)

alta data, alta data o s-o facem si mai si mai lata!

16 06

1. Dreamlike + 1

2. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata).

23 06

1. Safari Hunter + 1

2. Dreamlike + 1

3. Moshu +1 (sau 2)

4.Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata).

Bine mai baieti, hai sa ingrosam lista. Eu am sculele de pescuit ramase in portbagaj de la Costinesti, ca am vrut sa ma duc la guvida, dar m-am lasat dus de valul de ceai la cutie si atmosfera degajata de gratar.

Dar nu se va mai repeta, decat la fiecare sfarsit de saptamana :) )

23 06

1. Safari Hunter + 1

2. Dreamlike + 1

3. Moshu +1 (sau 2)

4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata).

5. Immortal (+1a)

As putea si pe 16, insa numai in cazul in care nu intru in licenta (destul de probabil totusi). Asa, pe 20 si 22 am licenta (in cel mai 'placut' caz), deci 23 e liber... ;)

Incerc sa-l aduc prin bumping pe prima pagina. Daca voi nu ma vreti, eu va vreau.

Nu stiu cum sa va zic, dar eu ma duc si singur la Murighiol. Dar cred ca e mai bine sa fim impreuna, nu-i asa? Cel putin Delta este unicat, nu aveti de ce sa va indoiti de locatie. Hai sa aruncam si vreo doua undite in balta, ca tare bine mai e. Stiu, eu sunt galatean crescut langa apa si poate de-aia... :thumbl:

OK

23 06

1. Safari Hunter + 1

2. Dreamlike + 1

3. Moshu +1 (sau 2)

4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata).

5. Immortal (+1a)

6. TopSer + 1

Hai ca nu mai rabd! M-am tot abtinut sa nu scriu aici, dar ma manaca! Care aveti un programel d-ala sa-mi calculati si mie distanta Oltenita-Murighiol? :D

Nu se mai actualizeaza lista? Safari, ne-ai promis ca ai drum pe acolo si ne spui ezact care-i treaba. :D

Hai ca unditele mele freamata prin huse...

Edited by Moshu
Safari, ne-ai promis ca ai drum pe acolo

Asa cum am spus voi ajunge undeva intre 10-12.06 la Murighiol cand ma intorc ve-ti avea poze cu drumul ce altceva mai trebuie recunoscut inainte de intalnire. Tantarii sunt la datorie, asta garantez eu.

Din partea mea pe 23.06. Am examen pe 16.

Pe oriunde e la fel tot pe ruta Macin - Tulcea ajungi. Si cred ca drumul e la fel de nasol sau nu.

Data ramane pe 23.06.2006 (doar s-a votat), iar Vanatorul nostru o sa vina cu amanunte (care oricum nu o sa ne afecteze intalnirea - sunt detalii pentru informare) peste o saptamana si ceva.

Pana atunci asteptam, insa intalnirea ramane stabilita, n-o mai dati de gard.

Edited by dreamlike

Tocmai s-a intors o prima iscoada de la Murighiol si-mi puse pe mail cateva poze. Nu a stat la pensiunea lui nea' Traian insa s-a desfatat in conditii foarte bune. Posibilitati de agrement multe insa putin cam piperate, dar se gasesc pe buzunarul tuturora. Peste cat cuprinde si ceea ce a speriat pe restul, drumul din Tulcea catre Murighiol este suficient de bun pentru Logan, si nu mai rau decat un drum judetean care necesita ceva atentie si viteza moderata. Autostrada A3 se va inaugura intre Tulcea si Delta peste putine secole. :mda:

post-2099-1149448784_thumb.jpg

post-2099-1149448811_thumb.jpg

Edited by safari hunter
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...