paul_marines Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Am inteles ca verdele vine de la contopirea celor 2 culori reprezentative insa nu inteleg de ce nu se respecta ordinea alfabetica. In cele din urma pot spune ca sunt frumoase incercari si chiar reusite in mare parte, insa daca stau sa ma uit mai bine imi mai veni o idee. Link to comment
CieloFan Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Ti-am citit gandurile. Imediat dupa ce am terminat varianta 2 am vazut si postul tau. Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 (edited) Valeu, ne omoara kalosii. Ai scris Chevrolet mai mic decat Daewoo... Edited June 7, 2006 by Moshu Link to comment
dreaQ Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Idee?? > In iulie am sa ajung la gura portitei..nu mai am rabdare. Sa aveti parte de vreme frumoasa si fir intins. Nu va zic noroc, bafta, succes la pescuit Link to comment
paul_marines Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Idee?? > In iulie am sa ajung la gura portitei..nu mai am rabdare. Amice DreaQ, ca sa avem acelasi numar de posturi, daca nu mai ai rabdare de ce astepti pana in iulie? Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 (edited) Da, cred ca schimb votul pe bannerul lui Dreaq, cu conditia sa fie "mixat" cu cel de mai sus. Titlul e foarte inspirat, sa-l lasam asa. Mai puneti un i la Murighiol. Hai cu noi bre. Facem un concurs de pescuit cu tema: cine-l prinde pe cel mai mic. Edited June 7, 2006 by Moshu Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 Da, asta imi place. Mama ce mishto o sa fie! Link to comment
ToPser Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) aoleo dreaq nu trea sa spui bafta la pescuit Edited June 8, 2006 by ToPser Link to comment
dreaQ Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Pai am zis nu va urez... . Da asa trebuie bannerul cu motive pescaresti ceva legat de delta. @safari hunter: am sa astept pana in iulie ca pana atunci nu pot merge. Nunta si alte maruntisuri. Dupa care lanseeeez, mulineeez..in locul unde pandeste monstrul. Link to comment
Immortal Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Imi pare rau, insa sunt nevoit sa ma 'elimin' de pe lista Ramane sa dau cu subsemnatu' doar la intalnirea nationala (si sa vedem ce locala voi mai prinde ) Deci, lista: 1. Safari Hunter + 1 2. Dreamlike + 1 3. Moshu +1 (sau 2) 4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata). 5. TopSer + 1 6. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz 7. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine... 40000000.gif 8. Midnight_racer + 1 , inca nesigur dar cu sperante, confirm dupa data de 16.06. Have phun, lads! Link to comment
midnight_racer Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) @ciolofan(a.k.a. ciElofan) Felicitari pentru banner! Arata chiar foarte bine. Scuze pentru greseala intentionata, dar nu m-am putut abtine. > Iti vad numele de ceva timp prin posturi si asa il citisem prima data.. no offence! Dau o bere cu alcool sau fara cu prima ocazie cand ne vedem. @dreaQ: monstrul e ala de pe mal sau cel din balta ? Edited June 9, 2006 by midnight_racer Link to comment
CieloFan Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Multumesc pentru aprecieri >- Nici o problema cu nick-ul (sunt obisnuit de la intalniri ). Cred ca o sa-l schimb in "CieloFan", dar pana atunci astept berea fara alcool... Link to comment
Tommy Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 Eu am auzit ca-ti iei Matiz Schimbi nickul ? Link to comment
CieloFan Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) fftopic: M-am gandit in TizulMatizul dar mai e pana atunci Edited June 9, 2006 by cielofan Link to comment
Moshu Posted June 9, 2006 Author Share Posted June 9, 2006 fftopic: Dar daca-si ia Tommy Leganza, oauuuuuu cum suna, MAFIA: fiti atenti! God father, TOMMY LEGANZA Link to comment
Wolfman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Ceva noutati, ca mai sunt mai putin de 2 saptamani... Trebuie sa dam avans, au fost facute rezervarile? 1. Safari Hunter + 1 2. Dreamlike + 1 3. Moshu +1 (sau 2) 4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata). 5. Immortal (+1a) 6. TopSer + 1 7. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz 8. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine... 9. Midnight_racer + 1 , inca nesigur dar cu sperante, confirm dupa data de 16.06. Safari zicea ca ma baga la apa... ca momeala.. 10. Wolfman' s staff camera dubla (de sambata). Link to comment
dreamlike Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Safari_Hunter e plecat saptamana asta in zona iar pe joi se intoarce cu detalii, poze, dovezi concrete si poate chiar cu rezervarile facute. Pana atunci mai asteptam, ne pregatim unditele, masinile si alte "onstromente" de care consideram ca avem nevoie. Link to comment
MCojo Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Valeuuuu nu mai am rabdare... de-abia astept sa ma lupt cu tantarii... Edited June 12, 2006 by MCojo Link to comment
Wolfman Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Eu mi-am luat deja un spray AUTAN, asa ca n-am treaba cu tantarii... Link to comment
Moshu Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 In mod normal, daca autoritatile de la Tulcea si-au facut treaba, n-o sa ai nevoie de el prea mult. Daca n-au stropit zona, ne cam halesc zburatorii (dimineata si seara). Dar din toate iesirile mele in delta din ultimii 5 ani, nici una n-a fost cu tantari de-aia cat calu' care iti intra prin toate orificiile. Dau baietii cu solutii din avion. Si la urma urmei tre sa manance si gura lor ceva... Link to comment
Moshu Posted June 13, 2006 Author Share Posted June 13, 2006 Inca ceva. M-am interesat de drum, ma refer la Galati-Tulcea, la cineva care a facut o iesire de weekend. Este practicabil. Au ajuns cu tot cu imbarcarea pe bac, in 1,5 ore. Deci o medie de 70. Este bine. Iar drumul pe acolo este superb. Link to comment
dreamlike Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 Eu imi iau doua lansete si o fixa, iar momeala - mamaliga, porumb, rame (daca nu face scandal dreamlika) si niste nada dintr-aia de la metro cu seminte, vanilie si alte mirodenii de se dau in vant pestii dupa ele - fraieriiii ! Incercam si stiuca, sa-mi iau lingurite? Link to comment
MCojo Posted June 13, 2006 Share Posted June 13, 2006 O sa fie de pomina, asta e sigur... poate ma lipesc si eu de la voi de niste mesina... la sticla cred ca o sa traga cel mai bine... Link to comment
Recommended Posts