gigi-kent Posted June 29, 2006 Share Posted June 29, 2006 Ce se mai aude cu intalnirea? Toata lumea vad ca pastreaza linistea ca sa nu sperie pestele.Eu o sa ajung maine pe la doua cel tarziu. Am facut rezervare la Pelican deoarece preturile mi s-au parut decente. Mai vine cineva maine? Nu de alta da am 5 kile de molan si e pacat sa le beau singur. Link to comment
Immortal Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 [...] 1. Safari Hunter + 1 2. Dreamlike + 1 3. Moshu +1 (sau 2) 4. Immortal (+1a) 5. TopSer + 1 6. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine... 7. Midnight_racer + 1 , inca nesigur dar cu sperante, confirm dupa data de 16.06. Safari zicea ca ma baga la apa... ca momeala.. Imi pare rau, insa sunt nevoit sa ma 'elimin' de pe lista Ramane sa dau cu subsemnatu' doar la intalnirea nationala (si sa vedem ce locala voi mai prinde ) Eu nu am cum s-ajung Link to comment
adycez Posted June 30, 2006 Share Posted June 30, 2006 Ca sa nu umplu forumul cu poze am pus aici pozele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/adycez1975/a...z1975/my_photos Link to comment
gigi-kent Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 (edited) Salutare! M-am intors in seara asta din delta.A fost frumos dar parca prea putin. In mare ce s-a intamplat: Pe drumul pana la tulcea am gasit o testoasa.Incerca sa traverseze soseaua si cu toate ca ploua cu galeata am coborat si am luat-o. La Murighiol am stat in camping la o casuta.350000 doua paturi pe noapte. Pescuit doar pe lac deoarece era inundata padurea pe brat si neavand barca n-am avut ce face. Cam 4-5 kile de rosioara biban si regina baltii.Saramurile au iesit bine.Asta la undita, cu lanseta nuam putut da din cauza bradisului. Am vazut cum un sarpe de apa a inghitit o broasca, am vazut un apus de soare superb si am vazut si de ce lacul se cheama Murighiol(din limba turca morughiol=lac violet). Poze am facut doar in prima seara cu camera deoarece s-a ddefectat in urma impactului cu o piatra.Nu stiu ce are dar nici pozele de pe card nu pot sa le descarc.Cu telefonul am facut cateva deoarece s-a descarcat.Dupa ce repar camera o sa pun si alte poze. Ne-am intors pe la Agighiol deoarece am vrut sa vad lacul Razelm.Foarte frumos dar pacat ca e in Romania.Malul era plin de gunoaie. A fost un uichend frumos si tin sa va multumesc pt asta dearece daca nu propuneati voi intalnirea asta nu cred ca ajungeam asa devreme in delta.Prima delta era programata in august. Edited July 2, 2006 by gigi-kent Link to comment
Moshu Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 Gigi, se pare ca prea multe aranjamente duc la un rezultat ce tinde catre 0. Tu ai procedat cel mai bine, eu ramanand cu regretul ca nu te-am urmat. Din pacate se pare ca ceva se intampla de la o vreme, mie unul nu imi mai iese nimic cum trebuie. Cred ca a fost bine, zi-ne cum te-ai simtit la casute si daca trebuie facute rezervari, sau merge si instant on. Ce momeli ai folosit si ce peste ziceau bastinasii ca ai mai fi putut prinde pe acolo. Cu tantarii? Ai mancat din sacosa sau te-ai incumetat la vreun meniu local? Link to comment
gigi-kent Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 La casuta a fost decent.Destul de curat, baia la comun pt casute, curata aveau si apa calda. Merge si fara rezervare ca au destule dar preventiv merge si un telefon inainte. Ca momeli am folosit viermusi rame negre (doar d-alea am gasit la tulcea.rau imi pare ca nu am luat din galati da nu o sa se mai intample sa plec in delta fara rame rosii), ceva rame obosite gasite pe malul baltii si paine. Am prins si un caras mare si un puisor de stiuca deci peste este. Probabil la mamaliga ar fi mers carasul si la rama rosie bibanul. La lanseta nu merge dat din cauza bradisului iar la lingurita mi-a fost mie lene sa dau. Data viitoare o sa plec cu 5 kile de momeala. Mancare si de acasa si din balta.Chestii traditionale...mici, carnati, saramura, picioare de broasca... Tantari au fost dar se putea sta cu ei.Cum aprinzi focul si pui niste iarba pe el dispar. Off ul autanul etc sunt ca niste condimente deoarece n-au nici un efect la tantarii din delta.Fumul si vinul raman cele mai bune arme. Daca ma lasati pe mine sa organizez o intalnire in delta va promit ca nu o sa regretati. Chiar mi-a parut rau ca nu s-a mai tinut intalnirea. Dupa parerea mea pensiunile scumpe si departe de apa nu sunt o sulutie in delta. Link to comment
Moshu Posted July 2, 2006 Author Share Posted July 2, 2006 (edited) Gigi, de acord cu tine apropos de pensiuni. Eu in delta merg cu cortul sau dorm in masina. Si ma duc ceva mai "adanc", pentru ca Murighiol este prea civilizat si nu ai unde pescui. Dar intalnirea asta voia sa impace si pescarul si femeia lui (dpdv al confortului) A mea nu face nazuri la cort, asa ne facem de fapt toate concediile, nici la tantari. Dar nu toate fetele sunt asa "barbate". De asta am ales o pensiune, cu gandul la putin confort pentru cei sau cele neobisnuiti cu conditii mai precare. Faptul ca s-a rasuflat e pacat. Dar o s-o mai facem chiar daca am dat gres acum. In privinta organizarii esti invitatul meu oricand. Si iti stau la dispozitie cu ce legaturi mai am si eu pe acolo prin zona. Deci pe cand stabilim iesirea? Eu stau cu uneltele pregatite si astept doar un semnal. Te sprijin cu tot ce pot. Edited July 2, 2006 by Moshu Link to comment
gigi-kent Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Eu propun pe la inceputul lui august ca sa avem timp sa organizam. Cine vrea sa mearga sa se inscrie intr-o lista ca sa vedem cati suntem si sa vedem unde mergem. si mai ales motivul deplasarii...peste sau gratare si baute. O sa vorbim mai multe sambata la intalnire ca asa in scris e mult de vorbit Link to comment
Moshu Posted July 3, 2006 Author Share Posted July 3, 2006 Pana aici decord cu tine. S-a pus cumva problema de permis pe unde ai fost? Link to comment
gigi-kent Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Lacul Murighiol nu este concesionat inca si nu intreaba nimeni nimic de permis. Pe dunare insa se plateste dar e ceva in genul unei crescatorii.Tu te duci la pescuit si intre timp vine si unu cu barca sau pe jos depinde si iti ia banul. E vreo 100k pe zi. Se poate si negocia cu paznicii. Lacul Murighiol nu este concesionat inca si nu intreaba nimeni nimic de permis. Pe dunare insa se plateste dar e ceva in genul unei crescatorii.Tu te duci la pescuit si intre timp vine si unu cu barca sau pe jos depinde si iti ia banul. E vreo 100k pe zi. Se poate si negocia cu paznicii. Link to comment
Recommended Posts