dreamlike Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 E frumos, ma apuc sa-mi pregatesc sculele de pescuit. Vreau sa ma dau si eu cu barca aia de lemn !!! Link to comment
Moshu Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Am pregatit tot. Numai permis n-am dar sper sa n-o iau in freza tocmai in delta... Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Oricum nu ai ce face cu permisul daca baltile sunt private. Daca nu sunt, ne descurcam noi ... Link to comment
Moshu Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 (edited) Daca-s private, macar ne costa 500.000 pe zi Dar ma doare la basca, oricum abia astept sa pescuiesc. La Costinesti am ratat guvida... Edited June 5, 2006 by Moshu Link to comment
adycez Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Actualizare lista: 23 06 1. Safari Hunter + 1 2. Dreamlike + 1 3. Moshu +1 (sau 2) 4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata). 5. Immortal (+1a) 6. TopSer + 1 7. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz Moshule - nu am uitat ca am promis ca la urmatoarea intilnire sa beau bere cu alcool - dar banuiesc ca sunt ceva tzantzari pe acolo si trebuie sa ne "parfumam" si cu vre-o tzuica din aia de Moldova "trasa" de doua ori. Pina la urma sunt facute rezervari la "Nea Traian" sau mergem la ghici acolo? Sa pun totusi si un cort in portbagaj in caz de? Link to comment
Wolfman Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Pai e bine daca te-ai hotarat, eu sambata pe 24 o sa vin dinspre Constanta si facem jonctiunea la Murighiol, de unde o sa plecam impreuna spre casa dupa doua zile de Delta. Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Nu-s eu cel mai in masura sa raspund, dar cred ca nu va fi o problema cu cazarea. Ia-ti si cortul, il mai inchiriezi cu ora contra tzantzarilor. Link to comment
adycez Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Dacă-l uit dorm în maşină - că dacă o fi să meargă tot haremul e chiar interesant cu 3 fete în maşină. Iar pentru ţânţari aduc o ţuică din aia trasă de două ori. )"> Link to comment
VECTOR Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 maine sper sa spun si eu cu siguranta daca vin sau nu. din pacate pe 24 la pranz am un examen,dar sunt zvonuri ca ar putea fi mutat in alta zi. Link to comment
MCojo Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 1. Safari Hunter + 1 2. Dreamlike + 1 3. Moshu +1 (sau 2) 4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata). 5. Immortal (+1a) 6. TopSer + 1 7. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz 8. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine... Link to comment
Moshu Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Hai bai Mihai, n-are farmec daca nu suntem toata gashka! Link to comment
dreamlike Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Fratilor, se ingroasa randurile . La arme razesii mei, care au arme, cu arme, care nu, cu furci si topoare!!!! Link to comment
MCojo Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Hopaaaa, se naste un nou vanator?! Link to comment
midnight_racer Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) 1. Safari Hunter + 1 2. Dreamlike + 1 3. Moshu +1 (sau 2) 4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata). 5. Immortal (+1a) 6. TopSer + 1 7. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz 8. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine... 9. Midnight_racer + 1 , inca nesigur dar cu sperante, confirm dupa data de 16.06. Safari zicea ca ma baga la apa... ca momeala.. Daca in total o sa sa se adune mai multi decat la Costinesti... o declaram INTALNIRE NATIONALA ! Veniti cu chestii d-alea in geam? Edited June 7, 2006 by midnight_racer Link to comment
CieloFan Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Venim si cu chestii d-alea... ... Link to comment
adycez Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Venim si cu chestii d-alea... ... Pai eu zic sa venim si cu "din alea" si tinind cont ca tu "cielofan" esti mare meseriash in grafica (asa zicea pe undeva pe la radio shantz )"> ) propun sa faci tu unele speciale pentru ÎNTÂLNIREA ESTICILOR - si de preferat cu diacritice. Facem un sondaj de opinie sa vedem cine e de acord cu bannere si cine nu? Si facute de "CIELOFAN"? Sau toata lumea e in asentimentul meu? Link to comment
paul_marines Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Pana misca Woo Woooo - urile cu abur admirati bannerul Chevyyyyyy!! fara diacritice ... Edited June 7, 2006 by safari hunter Link to comment
adycez Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Am zis sa muncesc si eu "oleaca" sa modific banner-ul tau safari_hunter )"> Tot sper ca "Cielofan" va munci mai cu spor decit mine! Link to comment
dreamlike Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Facem propuneri pentru bannere sau fiecare il face cum vrea? Edited June 7, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 Eu zic sa facem un concurs pentru cel mai tare bannnnner. Lasam sa curga inteligenta din noi, pastram doar banda superioara cu sigla. Da sau ba? Link to comment
dreamlike Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Pai daca facem concurs ... o sa ne rupa Vanatorul congolez. Edited June 7, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 Las ca mai vedem noi... Toata stima pentru vanator, dar daca ne unim il punem jos! > Si mie mi-e cam frica de el cateodata, da stiu ca nu da in oameni in varsta (cu sageata). Link to comment
CieloFan Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 (edited) Intru si eu in concurs. Sper sa va placa si astept sugestii si eventuale critici Vanatorule, ai observat ca nu am mai fost egoist ... Later edit: Multumesc Adi pentru aprecieri . Filip, se pare ca am fost pe aceiasi lungime de unda cu verdele Edited June 7, 2006 by cielofan Link to comment
Moshu Posted June 7, 2006 Author Share Posted June 7, 2006 (edited) Trebuia sa bagi si tu acolo un mosh si un cielofan desenat, chiar si o moasa. Dar totusi il votez, imi place culoarea si faptul ca suntem toti pe el: si kalosii si wooistii. Edited June 7, 2006 by Moshu Link to comment
Recommended Posts