Jump to content

Intalnirea Esticilor !

Recommended Posts

Am inteles ca verdele vine de la contopirea celor 2 culori reprezentative insa nu inteleg de ce nu se respecta ordinea alfabetica. :mda:

In cele din urma pot spune ca sunt frumoase incercari si chiar reusite in mare parte, insa daca stau sa ma uit mai bine imi mai veni o idee. :-?

post-2099-1149710372_thumb.jpg

• Replies 209
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Valeu, ne omoara kalosii. Ai scris Chevrolet mai mic decat Daewoo...

Edited by Moshu

Da, cred ca schimb votul pe bannerul lui Dreaq, cu conditia sa fie "mixat" cu cel de mai sus. Titlul e foarte inspirat, sa-l lasam asa. Mai puneti un i la Murighiol. Hai cu noi bre. Facem un concurs de pescuit cu tema: cine-l prinde pe cel mai mic.

Edited by Moshu

Pai am zis nu va urez... . Da asa trebuie bannerul cu motive pescaresti ceva legat de delta.

@safari hunter: am sa astept pana in iulie ca pana atunci nu pot merge. Nunta si alte maruntisuri. Dupa care lanseeeez, mulineeez..in locul unde pandeste monstrul. :D

Imi pare rau, insa sunt nevoit sa ma 'elimin' de pe lista :(

Ramane sa dau cu subsemnatu' doar la intalnirea nationala (si sa vedem ce locala voi mai prinde :( )

Deci, lista:

1. Safari Hunter + 1

2. Dreamlike + 1

3. Moshu +1 (sau 2)

4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata).

5. TopSer + 1

6. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz

7. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine... 40000000.gif

8. Midnight_racer + 1 , inca nesigur dar cu sperante, confirm dupa data de 16.06.

Have phun, lads! :drinkers:

@ciolofan(a.k.a. ciElofan) Felicitari pentru banner! :banana: Arata chiar foarte bine. Scuze pentru greseala intentionata, dar nu m-am putut abtine. > :) Iti vad numele de ceva timp prin posturi si asa il citisem prima data.. no offence! Dau o bere cu alcool sau fara cu prima ocazie cand ne vedem.

@dreaQ: monstrul e ala de pe mal sau cel din balta ? :D :dizzy:

Edited by midnight_racer

:o fftopic:

Dar daca-si ia Tommy Leganza, oauuuuuu cum suna, MAFIA: fiti atenti!

God father,

TOMMY LEGANZA :->

Ceva noutati, ca mai sunt mai putin de 2 saptamani... Trebuie sa dam avans, au fost facute rezervarile?

1. Safari Hunter + 1

2. Dreamlike + 1

3. Moshu +1 (sau 2)

4. Wolfman +1 + 1/2 +1/4 (de sambata).

5. Immortal (+1a)

6. TopSer + 1

7. Adycez + 1a (sigur) + 2-a (restul haremului - in principiu) - cred ca va fi de simbata cu prelungire pe luni daca e fain - nu am mai calcat niciodata in Delta asa ca va trebui sa iau o piatra in parbriz

8. MCojo + 1, inca nu e sigur, speram sa devina certitudine...

9. Midnight_racer + 1 , inca nesigur dar cu sperante, confirm dupa data de 16.06. Safari zicea ca ma baga la apa... ca momeala..

10. Wolfman' s staff camera dubla (de sambata).

Safari_Hunter e plecat saptamana asta in zona iar pe joi se intoarce cu detalii, poze, dovezi concrete si poate chiar cu rezervarile facute. Pana atunci mai asteptam, ne pregatim unditele, masinile si alte "onstromente" de care consideram ca avem nevoie.

In mod normal, daca autoritatile de la Tulcea si-au facut treaba, n-o sa ai nevoie de el prea mult. Daca n-au stropit zona, ne cam halesc zburatorii (dimineata si seara). Dar din toate iesirile mele in delta din ultimii 5 ani, nici una n-a fost cu tantari de-aia cat calu' care iti intra prin toate orificiile. Dau baietii cu solutii din avion.

Si la urma urmei tre sa manance si gura lor ceva... :D

Inca ceva. M-am interesat de drum, ma refer la Galati-Tulcea, la cineva care a facut o iesire de weekend. Este practicabil. Au ajuns cu tot cu imbarcarea pe bac, in 1,5 ore. Deci o medie de 70. Este bine. Iar drumul pe acolo este superb.

Eu imi iau doua lansete si o fixa, iar momeala - mamaliga, porumb, rame (daca nu face scandal dreamlika) si niste nada dintr-aia de la metro cu seminte, vanilie si alte mirodenii de se dau in vant pestii dupa ele - fraieriiii :banana: !

Incercam si stiuca, sa-mi iau lingurite?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...