Jump to content

Intalnire Bucuresti - 01.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vin si eu ca tot la Sala Polivalenta este si intalnirea VWForum... > :)

POate ne unim,ce ziceti.Eu deja am 2 autocolante,unul cu daewooclub,altul cu vwforum... :drinkers:

Cine are autocolant de exterior ??? Ca ii dau unul de interior la schimb ! Vreau sa-mi pun si pe luneta , dar pe exterior , ca pe interior este folie ...

Bem-bem :drinkers: de la Method !!!! Gata vin fara masina ... :D

Poate pana atunci imi fac si eu o resetare ... ca am aflat cica si procedura de idle-learn la mine . Doar ca nu se face la relanti , ci in mers cica .

Edited by marius_eugen
Poate pana atunci imi fac si eu o resetare ... ca am aflat cica si procedura de idle-learn la mine . Doar ca nu se face la relanti , ci in mers cica .

Scoti cheia?

Edited by Tommy
Vin si eu ca tot la Sala Polivalenta este si intalnirea VWForum... > :)

POate ne unim,ce ziceti.Eu deja am 2 autocolante,unul cu daewooclub,altul cu vwforum... :drinkers:

Eu am numai cu VWforum si TCM dar joia este dedicata DaewooClub :banana: oricum au mai venit pe aici si veterani de pe VWforum si s-au simtit foarte bine .

Ajung si eu pe la 19.30 cu suc ,seminte si fara numar, fara numar, fara numar, fara numar, fara numar :D

Nu stiu daca e de la bujii sau nu. Problema e ca in mers cam da in nas. Adica merge in hopuri. Intelegeti voi ce vreau sa spun. O sa curat maine IAC sa vad poate se rezolva. A mai facut asa inainte de revizie dar dupa aia a mers bine.

Pt inceput te sfatuiesc sa resetezi ECM-ul. Sau asteapta pana joi seara ca sa te diagnosticam :D On topic: apar si eu :)

Edited by Senna

Sunt un membru nou al forumului si, daca ma primiti si reusesc sa ajung, va rog sa imi spuneti si mie unde la Polivalenta au loc intalnirile voastre (mi-ar fi de ajutor adresa: de ex. str. Cutare nr. x/reper).

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...