Jump to content

Intalnire Bucuresti - 01.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

zalmoxis said:
Ah nu moncher era vorba ca atunci cand spui salutul de retragere sa te si uiti la oamenii pe care-i saluti ..Deci nu, [-X nu e cazul de pupici ..Ramai la mani!!.... :tongue:

Sa inteleg ca atunci cand am salutat eram cu spatele? Chiar nu inteleg ce anume am facut si a fost perceput ca fiind nepotrivit. Nu am avut nici o intentie sa supar pe cineva si daca totusi cineva s-a simtit lezat ca urmare a modului in care am salutat la plecare imi cer scuze. Nu incerc sa-mi caut scuze insa avusesem o zi foarte agitata cu destulele probleme de rezolvat si probabil ca obosoala si-a spus cuvantul. Am retinut chipurile celor trei fete care erau in acel grupulet... Promit ca data viitoare voi vorbi cu fiecare pentru a-mi cere scuze. Asta pentru ca nu sunt si nici nu intentionez sa par nesimtit!

Fetele care vin la intalniri sunt dragute foc si merita atentia, respectul si admiratia tuturor membrilor DaewooClub.ro, din care fac parte si eu ;) .

Un weekend placut tuturor!

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tommy , mie mi-e deja frica sa ma vin cu mandra ... ce vrei sa-ti maresti tu haremu' ???? :grumpy:

Steph -> tata , daca nu stii sa mergi si sa vb si la mobil in acelasi timp ... mai bine te lasi de unua dintre cele doua obiceiuri !!! Vezi ca te am sub observatie in Dr. Taberei !!! :tongue:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...