wizzard Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 zalmoxis said: Ah nu moncher era vorba ca atunci cand spui salutul de retragere sa te si uiti la oamenii pe care-i saluti ..Deci nu, nu e cazul de pupici ..Ramai la mani!!.... Sa inteleg ca atunci cand am salutat eram cu spatele? Chiar nu inteleg ce anume am facut si a fost perceput ca fiind nepotrivit. Nu am avut nici o intentie sa supar pe cineva si daca totusi cineva s-a simtit lezat ca urmare a modului in care am salutat la plecare imi cer scuze. Nu incerc sa-mi caut scuze insa avusesem o zi foarte agitata cu destulele probleme de rezolvat si probabil ca obosoala si-a spus cuvantul. Am retinut chipurile celor trei fete care erau in acel grupulet... Promit ca data viitoare voi vorbi cu fiecare pentru a-mi cere scuze. Asta pentru ca nu sunt si nici nu intentionez sa par nesimtit! Fetele care vin la intalniri sunt dragute foc si merita atentia, respectul si admiratia tuturor membrilor DaewooClub.ro, din care fac parte si eu . Un weekend placut tuturor! Link to comment
Tommy Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Sa faci bine sa vii cu mandra .. ca altfel o sa intre la banuieli Stie unde umbli noaptea ? Link to comment
marius_eugen Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Tommy , mie mi-e deja frica sa ma vin cu mandra ... ce vrei sa-ti maresti tu haremu' ???? Steph -> tata , daca nu stii sa mergi si sa vb si la mobil in acelasi timp ... mai bine te lasi de unua dintre cele doua obiceiuri !!! Vezi ca te am sub observatie in Dr. Taberei !!! Link to comment
Tommy Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Pai.. intai astept 13 luni, si dupa aia actionez Link to comment
MethodRO Posted June 3, 2006 Author Share Posted June 3, 2006 Debia astept mama soacra! Poate o aduci si pe aia mica, ce m-as mai bucura! Link to comment
marius_eugen Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Tommy poti astepta 13 luni , 13 saptamani , 13 zile , 13 ore si ceva maruntis ... cine stie .. poate mai pica ceva ... Oricum , promit ca am sa ti-o prezint numai DUPA ce termin eu relatia cu ea si nu inainte ! Link to comment
Shenck Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 pentru genu asta de discutii, aveti chatul. Intilnirea a trecut, acum se inchide. Link to comment
Recommended Posts