Jump to content

Motor Inlocuit La Espero Cu Motor Alta Marca

Recommended Posts

este posibil sa mearga cel de 1.7 diesel de pe opel vectra a...oricum trebuie sa inlocuiesti sigur tampoanele la motor si cutie...dieselu are vibratii mai mari ca un benzinar

interesant este ca nu scrie daca este omologat rar...si pretul este destul de mic...In cazul in care este cumparata nu se poate face identificarea de nou proprietar fara omologare...Si la mine s-au uitat stramb astia la rar cta dar nu prea aveau ce sa zica ca era omologarea pe carte si bafta...

In principui nu este greu ...se ia una bucata motor de opel (de 1.8 d eu unu nu stiu) planetare, calculator si cablaraie, pompa de motorina, cv , si mai mult ca sigur se schimba si tampoanele motor si cutie. Partea neplacuta este ca nu stiu daca se omologheaza ptr ca espero nu a fost prevazut cu motorizare diesel

Mie mi se pare toata chestia asta munca multa bani putini... adica daca vrei economie, decat sa te chinui sa pui un diesel obosit mai bine iti pui GPL. E mai simplu, mai ieftin, mai usor de intretinut, mai silentios, si mai fara bataie de cap cu omologarile. Si GPL-ul iti si eutanasiaza mai putini caluti. Dieselul ala de 1.7 e lesinat rau, e greu, ar trebui sa umbli si la suspensie, e complicat si nu mertia dupa parerea mea.