mike.omega Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 (edited) Vanatorule, mi-ai furat camasa tre sa vin sa o recuperez! Frumoasa intalnire si regret ca nu am venit dar am fost ocupat cu carat de mobila si pomenit persoanea dragi. Sper data viitoare sa fiu prezent Stiri: Vineri seara am avut banchet si cand sa plec acasa am observat ca oglinda din dreapta iar nu mai e PS: Care e ideea cu Cumpana? Edited June 4, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) mike.omega said: PS: Care e ideea cu Cumpana? Cabana Cumpana de lanaga lakul Vidraru sau popasul turistico - monahal de la Sambata de Sus sunt optiunile de intalnire nationala. Bey, dar tu nu citesti? Vezi cand vii dupa camasa sa nu-tzi schimb look-ul. Mai bina baga nasul in sa te bacalaurezi si sa-ti intonam gaudeamus . Cum vrei? Edited June 4, 2006 by safari hunter Link to comment
VECTOR Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 m-am intors si eu din bulgaria aseara pe la ora 6,dar nu am mai avut puterea sa dau o fuga pana la zodiac. a fost foarte frumos,dar si extrem de obositor. mai ales in primele 3 zile in care,fiind unul dintre organizatori, a trebuit sa am grija ca 600 de oameni sa fie multumiti si sa fie permanent la curent cu ce se intampla. asa ca am avut 8 ore de somn din 72. au urmat alte 3 zile in care am avut parte numai de distractii impreuna cu colegii veniti si ei din constanta si in care am recuperat tot ce pierdusem in primele 3 zile de munca,mai putin somnul . una peste alta a fost foarte frumos.singura nemultumire pe care o am este ca mi-au furat camera foto inca din prima zi de congres. am eu insa o banuiala ca nu au fost bulgari cei care au facut-o . insa cei care i-au furat masina unuia din profii mei (un audi A6) cu siguranta au fost bulgari . in concluzie, turismul in bulgaria este mult mai dezvoltat si mai pus la punct,insa mafia inca lucreaza. scuze pentru un off-topic atat de lung. sper sa ne reintalnim curand. Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Inseamna ca e frumos in Bulgaria cu conditia sa te intorci cel putin cu lucrurile cu care ai plecat. Sa inteleg ca s-au dus naiba dovezile frumusetilor bulgaresti? @mike - dupa cum ai observat vanatorul si-a lasat harponul si a venit gatit foarte dressy. Link to comment
D_M_X Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) am sstat de la 3 fara 5 pana la 3 si 10 si nu am am vazut nici o masina care sa fie inscriptionata cu daewooclub...doar un matiz si un kalos care au parcat langa mine dar fara nici un semn...asa ca m-am retras. Edited June 4, 2006 by D_M_X Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 D_M_X said: daewooclub...doar un matiz si un kalos care au parcat langa mine dar fara nici un semn...asa ca m-am retras. Ne pare rau ca nu a fost suficient de spectaculosi pentru a-ti atrage atentia. Data viitoare nu vom claxona ca la nunta, nici nu vom racni precum la meetingurile sindicale si nici nu vom scrasni din pneuri pe asfalt. Si stii de ce? Pentru simplul fapt ca suntem oameni normali, iar daca asta nu te atrage nu-i problema ... feel free to do what ever you like! >- Link to comment
mike.omega Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 @Safari: Imi cer scuze ca am confundat locatiile, nu am avut timp sa citesc chiar tot si probabil ca s-a pierdut informatia pe drum. Cu camasa sa stii ca nu te uit )"> @Vector: Imi pare rau ca ti-ai pierdut aparatul foto, din pacate asta confirma miturile despre concediile in Bulgaria @Dreamlike: Daca tu nu ai vazut harponul asta nu inseamna ca el nu era, te-ai uitat in portbagaj? Link to comment
midnight_racer Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) @DMX: Well... dupa cum se vede... acelasi Matiz galben si acelasi Kalos visina coapta apar si in poza globala a intalnirii... deci au ceva legatura cu Daewooclub... PS Stickerele sunt pe portbagaj sau luneta spate nu pe fruntile forumistilor... Interbare tot pt DMX: Cum sa abordam o persoana pe care nu o cunosteam si care vorbea fara oprire la telefon? Simplu: nu o abordezi pana nu termina de conversat ! @Dreamlike: Multumiri pt premiul de miss... si pentru poze. @MCojo: Pt urmatoarea intalnire ramane cum am stabilit... same time, same hour... "> Edited June 5, 2006 by midnight_racer Link to comment
D_M_X Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 in orasul asta sunt cateva sute de matizuri galbene si kalos la fel...daca nu are scris nimic pe spatele masinii asta e...nu ma bag in seama cu toata lumea de pe strada... Nu trebuie sa faci ce ai zis u safari hunter...si in loc sa fii asa sarcastic mai bine las-o asa...daca am o masina cum o am nu inseamna ca pe mine ma intereseaza sa ies in evidenta (si cei care sunt cu mine) prin cat mai multa galagie. Voi ati zis ora 3 si eu eram de la 3 fara 5 ...si daca pana la 3 si 10 au venit doar 2 masini ...sorry dar asta tine de voi ca intarziati si eu nu aveam de unde sa stiu ca masinile acelea au venit la intalnire... Ma repet nu erau inscriptionate cu nimic masinile ca sa pot sa-mi dau eu seama ca ptr intalnire au venit... Imi pare rau ca nu am mai stat dar chiar intervenise ceva (ps din cauza asta si am vrb atat la tel si am plecat dupa) Poate ne vedem data viitoare si incerc sa ignor msg voastre rautacioase si sa nu-i raspund lu safari hunter Link to comment
MCojo Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 D_M_X said: ...incerc sa ignor msg voastre rautacioase si sa nu-i raspund lu safari hunter... Corect pe vanator nu il poti infrunta decat intr-un singur mod : sa te lasi cat mai greu vanat... Link to comment
mike.omega Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 (edited) Sau din vanat sa ajungi vanator > Edited June 5, 2006 by mike.omega Link to comment
Immortal Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Ma bucur sa aflu ca v-ati distrat, ca de obicei cand nu sunt eu prezent Si foarte bine ati facut Eu mai am 7examene si, din pacate, am aflat ca din cauza lor nu pot pleca in weekendul asta la Bucuresti unde am o urgenta si chiar trebuie sa vad cum pot pleca Asadar, pare-se ca la urmatoarea intlanire ma prezint si eu. Poate'mi fac timp sa trec sa'mi spal si jegosu' Be farewell. NB: ce n-am baut eu si s-a baut acolo? Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) D_M_X said: Poate ne vedem data viitoare si incerc sa ignor msg voastre rautacioase si sa nu-i raspund lu safari hunter Sigur ne vom cunoaste si vom trece cu brio peste toate aparentele. Am sa incerc sa-ti dau un nr de telefon, ma beep si-ti spun exact unde suntem , vom claxona si tura motoarele la cel putin 5500 rpm, sa iesim in evidenta de aceasta data pentru a ne localiza mai bine. Culmea, si acum fara caterinca si suparare, un mosuluica care apare in poze, a luat parte involuntar la intalnire pe teme de intretinerea stratului de vopsea. Mai frumos a fost ca avea si Tico pe care l-a spalat cu apa de lac, la numai cativa metri de noi. Ulterior, s-a lipit de recomandarea si cartea de bussiness oferita ToPser in a-si procura un polish de la Amway. Cum spusera si altii care s-au obisnuit cu "intepaturile" trebuie sa perseverezi. Te asteptam la next meeting si poate ne recunosti ca oameni din poze si poate si masinile prezentate de cronicarul de serviciu pe weekendul trecut Dreamlike >- PS. 1. MCojo zi vere cat sunt latitudinea si longitudinea la locul faptei !! 2. D_M_X acesta este Kalosul meu, pe care nu cred ca putea-i sa-l scapi din vedere decat daca intarziam si acela este locul stickeru-lui chevyclub. Imi cer scuze ca nu l-ai vazut deoarece intr-adevar eu am intarziat, insa am plecat la kafea abia pe la 16 35. Ultima poza am facut-o exact de la locul intalnirii. Edited June 5, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Alte instantanee proaspete de la intalnirea de sambata: @DMX - pentru a trece peste toate neplacerile pricinuite de oamenii rai din club, sambata viitoare o sa-ti aduc un autocolant "daewooclub" sa te putem identifica Link to comment
mike.omega Posted June 5, 2006 Author Share Posted June 5, 2006 Azi a fost o scurta intalnire spontana a vecinilor la cumparaturi unde am schimbat cateva vorbe si am ajuns la zi cu ultimele informatii ca pana la urmatoarea intalnire mai e muult! @Immortal: sucu ala pana la urma e natural sau nu? Link to comment
D_M_X Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 @DMX - pentru a trece peste toate neplacerile pricinuite de oamenii rai din club, sambata viitoare o sa-ti aduc un autocolant "daewooclub" sa te putem identifica Nu au fost neplaceri dar mi se pare ca am fost inteles gresit...asta e poate nex time.. Si apropo safari hunter...daca turezi motorul pe liber la 5500 rpm e posibil sa faca poc...mai bine in sarcina ca asa nu are ce sa se intample decat uzura la planetare si la cauciucuri Link to comment
MCojo Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) D_M_X said: ...Si apropo safari hunter...daca turezi motorul pe liber la 5500 rpm e posibil sa faca poc... Serios?! Ia uita-te un pic pe aici : http://daewooclub.ro/filme/limitare_kalos_1400_sohc.mp4 Ghici a cui e masina?! Edited June 5, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) D_M_X said: Si apropo safari hunter...daca turezi motorul pe liber la 5500 rpm e posibil sa faca poc... Reformulez, asadar 5500 rpm / 7 participanti rezulta cam 780 rpm de caciula, deci vom ramane cu totii la relanti si ne vom uni la unison in zumzet de motoare D_M_X nu ai fost inteles gresit insa ne-am stropsit noi olecutica cand am vazut ca ne detei numai 15 minute sa te reperam si sa te infiem. Dreamlike si aveam autocolantul Woo la mine, ce sa-i fac daca nu a venit? Edited June 5, 2006 by safari hunter Link to comment
midnight_racer Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) S-au mai facut teste de limitari.. vezi forum... si respectivele masini nu au patit nimic. Limitare=la relanti cu pedala jos pana da in nas. Si ca intre proprietari de salupe... 5500 e putin. Merge si putin mai sus ! @Safari: Postul #49 foto 6 te arata band ceva... era cola sau te dadeai la vaporizator? Off-topic: Cred ca e posibil sa va insotesc la Murighiol (Eu+1). Sa vad cum pica in weekendul ala sa nu am alta urgenta. Voi posta la intalnirea respectiva cand voi fi mai mult de 50% sigur. Tot pt DMX: S-a mai scris si prin alte post-uri: Noi suntem tari in penita... in rest ingerasi... oare? > Edited June 5, 2006 by midnight_racer Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) midnight_racer said: @Safari: Postul #49 foto 6 te arata band ceva... era cola sau te dadeai la vaporizator? Off-topic: Cred ca e posibil sa va insotesc la Murighiol (Eu+1). Sa vad cum pica in weekendul ala sa nu am alta urgenta. Sigur vei avea o urgenta daca vei face insinuari la adresa-mi cand sunt si cu cheile in buzunar. Vei avea totusi ocazia sa-mi prezinti o ofranda inchinata la Murighiol unde eu nu le am cu pescuitul insa abitir mai mananc. Edited June 5, 2006 by safari hunter Link to comment
midnight_racer Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Apucasem sa scriu ceva, dar netul s-a blocat un moment si s-a dus inspiratia... @Hunter: ti-ai dat arcul jos din tolba si arunci cu sageti... Sa-ti vand un pont: Eu nici nu pescuiesc.. nici nu consum chestii acvatice ... poate gasec o friptura de porc... Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 midnight_racer said: Sa-ti vand un pont: Eu nici nu pescuiesc.. nici nu consum chestii acvatice .. To BE or NOT to BE. Midnight_racer am inteles ca nu-ti place sa prinzi si nici sa manaci peste. So far so good. Daaaa pe post de momeala nu vrei sa incerci? Link to comment
midnight_racer Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Poate imi scot panselutele din picioare inainte sa ma aruncati la piranha ... si vedeti voi daca mai gasiti vreun inotator prin zona... ) Link to comment
paul_marines Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) midnight_racer said: Poate imi scot panselutele din picioare inainte sa ma aruncati la piranha ... si vedeti voi daca mai gasiti vreun inotator prin zona... ) Quote Marcarea "Zilei Mondiale a Mediului" - 05 iunie 2005 Universitatea Ecologica din Bucuresti organizeaza, Duminica 05 iunie, cu ocazia Zilei mondiale a mediului incepand cu ora 10:30 un mars ecologist Tocmai astazi Brutus?! Edited June 5, 2006 by safari hunter Link to comment
midnight_racer Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Imi place... cum o dai de-a dura, tot in picioare cade... Eroarea de pe afis e intentionata... banuiesc... sa-l gasim pe regele Arthur. O fi pasionat de pescuit? Link to comment
Recommended Posts