paul_marines Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Scoate arcul si sulita ) si arde-i pe bacalaureati. Mai lasa-i!! Imi place oglindirea Kalosului in imaginatia lui Ionutz. Continua Maestre!! Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Oh daaaa! zici ca-i logan cu jantele alea de seat Link to comment
MCojo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 (edited) Ce fac niste jante dintr-o masina?! >- PS Mike are zgomot nu mai citi printre pixeli. Din cate vad eu zgomotul e in ... apa ... Mike te bagi?! )"> Edited June 1, 2006 by MCojo Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 Nu stiti voi cate bai am facut eu in lacul ala, cu sau fara voia mea Link to comment
MCojo Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 Mda... si banuiesc si de ce... Nu prea te lasa fetele in pace Mike, nu-i asa?! ) P.S. Acum imi explic "functionarea" FZ30-ului... Link to comment
mike.omega Posted June 1, 2006 Author Share Posted June 1, 2006 ( Prin "tineretile" mele am practicat caiac-canoe(nu coniac!!!) si din cauza gabaritului am mai cazut din barca din cand in cand Link to comment
Immortal Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 "> Eu cred ca zic 'pass' sambata asta. Restante de la 8, 9 si 10 si cum sesiunea s-a terminat si ar camtrebui incheiata situatia... ("> Link to comment
ToPser Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Pana la urma cine vine? ca sa stiu ce fac ! Link to comment
mike.omega Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Chiulangii ar trebui sa se prezinte )"> PS: incearca sa ajungi cu loganu ca sa ma sustii la capitolul prezenta off the club Link to comment
ToPser Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Nu inteleg, poate vrei sa zici cu Canonul !!! Link to comment
mike.omega Posted June 2, 2006 Author Share Posted June 2, 2006 Schimbare de planuri, din pacate ("> Trebuie sa ajung la o pomana de la o ruda apropiata maine si nu stiu daca voi mai putea ajunge la intalnire, poate doar sa las dvd-ul care nu merge Imi pare rau si imi cer scuze! Link to comment
paul_marines Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Astazi am batut covoarele, maine poate va bat la cap... daca veniti. Link to comment
dreamlike Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 Eu o sa fiu prezent mai ales ca dimineata ma duc la Arrow (la insistentele lor) sa-mi verifice masina si sper sa am noutati. Link to comment
Ghengy Posted June 2, 2006 Share Posted June 2, 2006 (edited) Deci nu vine nimeni - sa inteleg!!! ("> As dori, daca sunteti de acord sa facem un schimb de informatii cu privire la amplasarea radarelor Fixe din Constanta! As dori sa stiu si eu cam pe unde sunt amplasate. Edited June 2, 2006 by Ghengy Link to comment
ToPser Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 o sa mai vina si Grimreaper , si topserii , poate si renatremo Link to comment
midnight_racer Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Ce inseamna "same time" ca eu stau prost cu ingleza si nu andarstend... Saptamana trecuta am venit la ora 2 si am mai venit once again la ora 3. Deci, in concluzia concluziilor mai spuneti si (h)ora... Acum aveti ce da la gazeta... sa facem una si pt lb engleza? Edited June 3, 2006 by midnight_racer Link to comment
D_M_X Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 deci sa inteleg ca la baza nautica la 3? Link to comment
MCojo Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Da acolo...si dupa aia "vedem" pe unde mergem... Link to comment
paul_marines Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Saptamana trecuta am venit la ora 2 si am mai venit once again la ora 3. Deci, in concluzia concluziilor mai spuneti si (h)ora... Ai venit bine amice, insa asta pe alt fus orar. Cel al Europei Centrale Link to comment
midnight_racer Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) vanatorule... buna gaselnita... mi-a placut... Numai ca si tu ai o problema cu fusul orar... Mesajul il scrisesem la 11:30 si tu l-ai citat ca fiind la 10:30 AM. Sau ai alta ora setata la pc. Edited June 3, 2006 by midnight_racer Link to comment
paul_marines Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Numai ca si tu ai o problema cu fusul orar... Nu conteaza aparentele, indiferent de ora setata eu am ajuns la timp. Edited June 3, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Pana la urma intalnirea a avut loc, ca de obicei, langa lac. Lume destula, masini frumoase si colorate, nunti si paranghelii pe la bisericuta din apropiere. Cum batranul nostru Mike e ocupat cu niscaiva colive astazi m-am ocupat cu imortalizarea evenimentului. Asadar: MCojo cu mamutul visiniu si midnight_racer cu matizelul galbior erau deja acolo la 15:06 cand am ajuns eu, au venit apoi topserii cu ticozaurul nazdravan, dupa fusul orar african a venit Safari_hunter direct din jungla africana si apoi renatremo cu a lui nubirica baltata frumos lustruita. Am aliniat machinetele si dai povesti, dai bautura, dai povesti din nou si iarasi bautura. Licorile s-au servit direct din bar la o temperatura destul de ridicata (dupa cum se vede pe termometru). Concursul de miss a fost castigat, de data asta, de matizelul galbior. Din pacate proprietarul spalatoriei la care isi faceau siesta kolosii a fost trimis in cateva pungi de plastic inapoi in China, motiv pentru care makinetele erau in suferinta la capitolul curatenie. In timp ce a fost prezentata o solutie minune de curatat masina, fiecare consuma ce-i pica in mana (ca sa nu iasa la fiola - am aflat ulterior). Un veteran, posesor de tico, a fost racolat de dwcc si urmeaza sa se inscrie in club. Dupa vreo doua ore de dezbateri am fost luati la ochi de politia de frontiera si somati sa parasim locatia. Ne-am conformat si am continuat dezbaterea, in formula mai restransa (midnight_racer a plecat cu afaceri iar topserii au plecat la cules capsuni) despre fotografie, masini, avioane, elicoptere, africa si alte peripetii la Zodiac unde ne-am lungit pana spre seara. Minunata dupa amiaza de sambata, absentii au avut de pierdut, dar nu-i nimic - mai sunt 7 zile si ne vedem din nou. O saptamana buna tuturor. Link to comment
paul_marines Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 (edited) Minunata intalnire cu discutii din sfera automobilelor si nu prea. Puseram la cale si cateva aspecte ale plimbarilor nationale insa fiecare isi va sustine punctul de vedere in functie de interese si posibilitati. Intalnirea de la Murighiol se coace cum si cea de Sambata de la Cumpana. Kalosii fura murdarei, deh se mai intampla ca stratul de ceara sa adune destul praf dupa ploile anterioare, dar se face la loc frumusel precum odinioara. Fu o zi plina de nunti, politie si timp utilizat la maximum, pe curand si la mai multi. Multumim lui Renatremo pentru tratatie , next time vom face prin rotatie probabil, sau nu?? Edited June 3, 2006 by safari hunter Link to comment
Recommended Posts