spyk Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Va salut pe toti.Am o problema si anume:Am avut o antena de plastic pe plafon dar au rupt-o nenorocitii si a ramas partea de jos.Intrebarea e...Cum iau restu de acolo?E lipita?Unde se gasesc antene la fel si cum se monteaza?Va multumesc foarte mult. Link to comment
Abram Burel Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Antena de plastic? Adica de... jucarie sau cum? In titlu zici ca e de... ornament. Folosea totusi la ceva? De fapt nu prea mai are multa importanta, dar totusi, de unde sa stie lumea la ce te referi? Link to comment
ovi_jer Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Omul a explicat clar ce fel de antena a avut si nu a cerut decit parerea sau sfatul cum sa dezlipeasca baza acesteia ramasa lipita pe plafon. Link to comment
spyk Posted May 31, 2006 Author Share Posted May 31, 2006 Cum frate de jucarie?Intr-adevar este sau era degeaba acolo.Pe plafon.Ideea e ca nu stiu cum sa dau baza ei jos se acolo.Si unde gasesc si cum o montez alta pt ca de ce sa nu recunosc arata foarte bine.Va multumesc la toti. Link to comment
Abram Burel Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 Daca baza este lipita cu banda adeziva dubla fata (zic ca e foarte probabil pentru un ornament), atunci se poate dezlipi tragand de ea cu nadejde si constant de la un colt sau latura mai mica. Pentru a usura munca se poate folosi un pistol cu aer cald sau la o adica chiar un feon mai puternic (aerul cald va "inmuia" ceva-ceva lipiciul). Daca chestia de care zici era o "aripioara de rechin", erau intr-o vreme pe la car4. Link to comment
Recommended Posts