FLEX Posted March 3, 2004 Share Posted March 3, 2004 Estem subiect in magazinul Carrefour Colentina, costa 2.500.000ROL, din otel acoperit cu PVC, fara incuietori (fir-ar!), negre ... arata foarte bine ... Se gasesc si de Cielo/Nexia si Nubira, in clasele de preturi 1.500.000ROL si 2.000.000ROL, cele de Matiz sint mai scumpe deoarece au piciorusele de sprijin pe pavilion mai complicate. Link to comment
Stefan_VRD Posted March 21, 2004 Share Posted March 21, 2004 Salut! Barele acelea longitudinale nu se pot monta in vreun service? Ma refer la cele de pe modelul SE Power. Am vazut un Matiz E care avea bare din astea...mi se pare ca arata super bine cu aceste bare, asta pe langa latura lor practica. Link to comment
NFS Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Latura lor practica fiind care?!?! Eu le-as pune numai de frumusete. Link to comment
FLEX Posted March 22, 2004 Author Share Posted March 22, 2004 Alea longitudinale n-au nici o latura practica, nu poti prinde direct cutia de bagaje pe ele, mai ai nevoie de bare transversale pentru a pune ceva deasupra ... simple decoratiuni, sint insa curios ce zgomot fac la vint. Link to comment
zalmoxis Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 cred k si la consum fac "zgomot"...parerea mea )))))))) Link to comment
Stefan_VRD Posted March 22, 2004 Share Posted March 22, 2004 Salut! Mi s-a parut ca la unele masini, alta marca, cu astfel de bare aveau prins un portbagaj chiar de ele...sau poate era alt sistem de bare transversale fixate pe acestea de care a prins cutia. Link to comment
FLEX Posted March 23, 2004 Author Share Posted March 23, 2004 La cutii personalizate pe marca/model este posibil, la Matiz nu. Link to comment
tanase_constantin Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 Salutare, stie cineva unde se gasesc in Constanta? baga aici un PM Link to comment
closchkutza Posted March 25, 2007 Share Posted March 25, 2007 (edited) Am eu bari din acelea transversale pe pavilion(din fabrica). Ca tot se intreba cineva de zgomot, de pe la 100-110 incolo incep sa sueiere un pic, dar nu deranjant. In schimb eu suspectez ca-mi ploua in masina din cauza lor, probabil pe unde se prind de plafon. Nu cred ca masina consuma mai mult din cauza lor. Edited March 25, 2007 by closchkutza Link to comment
AirBoy Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 (edited) Daca tot se discuta aici, vreau sa cumpar si eu bare transversale, ceva bun, nu jafuri de alea la 30 de ron de se prind sub cheder de isi iau zborul Pe net am vazut doar MontBlancuri dar is pe la 100 de euro, cam scump. Ceva oferte? Edited May 4, 2007 by AirBoy Link to comment
fane_popa Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Cam atata costa, 430 lei cu tva mi-a cerut pentru ele sa se potriveasca la matiz, plus ~700 cutia Link to comment
AirBoy Posted May 15, 2007 Share Posted May 15, 2007 (edited) Cam atata costa, 430 lei cu tva mi-a cerut pentru ele sa se potriveasca la matiz, plus ~700 cutia Nu am nevoie de cutie, doar barele cu sistemul de prindere! Ai cumva adresa de mail, telefon ceva de unde sa intreb? Edited May 15, 2007 by AirBoy Link to comment
Recommended Posts