Sharpe Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) "Cetatene ...o iei in casatorie?-O iau!" Frate,asta nu glumeste... garantie...fara limita de km... bineeee! Cine m-a pus sa-mi iau fotograf profi! primii pasi...(RODAJUL) ne sta bine impreuna! oare ce ma asteapta? ...umblu incet si sigur ca un cadillac... ea stie oare? nu mai am scapare! astia ne pun pe net... trezeste-te,suntem live pe forum!! manualul asta o fi si PDF? la carciuma Bulgare! cine stie'l cunoaste... car-ai ciordit Mireasa? ciorditorii cu Miresica in club mireasa V2.0beta ce mireasa,ce minune,si ce nunta ca in filme... cineva tre' s-o faca si pe asta ...to be continued fftopic: by:Sharpe, totti,totti_na, pesteimputit, SORAN Edited June 4, 2006 by Sharpe Link to comment
pesteimputit Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Va asigur ca a fost bun tortu Link to comment
pixelconscious Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra! Le sta bine impreuna, sa fie fericiti "> Felicitari pentru poze Domnule Sharpe Link to comment
Dragosman Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 CASA DE PIATRA! Sa le dea D-zeu sanatate si multe bucurii! Link to comment
Sharpe Posted June 4, 2006 Author Share Posted June 4, 2006 Laaaaa muuuuuuulti aaaaani!!!!!!!!!!................ ridica fusta mai sus!(vezi Guta) zi end, kanietz filma, fin ..NO COMMENT Link to comment
ticodriver Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 ASA DE PIATRA si sa aiba parte numa' de bucurii impreuna, ca tare bine le sta Link to comment
Lucian79 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Masina buna,casa de piatra si tanci care sa le piscaleasca . Link to comment
MethodRO Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 CASA DE PIATRA! S-a mai nenorocit unu. Urmeaza BogdanG dupa care ZDB-ul. > Link to comment
negoctav Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Frumoase pozele! Casa de piatra si tot ce va doriti!!! Link to comment
xenna Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra!Mult noroc si fericire!! Super poze Sherpisorule!!!!cred ca si distractia a fost pe masura Link to comment
BogdanG Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 CASA DE PIATRA , sa fie intr-un ceas bun si sa fiti fericiti . Sa va intoarceti 3 din luna de miere PS> Eu urmez peste o saptamana fix Link to comment
Lucian79 Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Mey ... s-a insurat, nu maritat Link to comment
Mad MAX Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 CASA DE PIATRA! Cand vine ala micu? Asteptam randul lui BogdanG! )"> Link to comment
dreamlike Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Sa fie intr-un ceas bun si casa de piatra! Link to comment
ileana Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Sa va iubiti si sa fiti fericiti toata viata! Casa de piatra! Link to comment
VAXXi Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra, sanatate si tacheti de titaniu ! Link to comment
Pepinno Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) Multumim,multumim...revin cu detalii...dar nu cu cele din noaptea nuntii.. SOLICIT CA LA INTALNIREA DE JOI SA SE VINA FARA MASINI...sau mai bine zis FARA SOFERI ... Edited June 4, 2006 by Pepinno Link to comment
claz Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra, multa fericire si sanatate! Link to comment
sorinrec Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) Casa de piatra, sanatate sa va iubiti si sa fiti fericiti toata viata !!! ..ai grija cu ce detalii vii A fost si o petrecere a burlacilor? Daca da ,acolo ar fi loc pentru detalii nu ? ) Edited June 4, 2006 by sorinrec Link to comment
dan22y Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra, sanatate, multa fericire, si sa vedem poze si de la nunta de argint, cea de aur... Apropo si eu in o luna juma maxim - salut burlacie, asa ca ... Link to comment
URX Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra si multa fericire,atat lui Pepu cat si lui Dan!!! Link to comment
Juliaen Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 Casa de piatra si numai bucurii! Asteptam curand un topic cu titlul "S-a nascut Pepu' Jr." Fix peste 2 luni, urmez si eu! S"> PS: cea mai tare urare ce am primit-o de la niste prieteni, cand au auzit ca ma insor: "Casa de rahat, sa nu-si bage nimeni nasul!!!" Link to comment
Recommended Posts