Jump to content

desktop'uri...

strumfuadi

Recommended Posts

al meu e cam sinistru dar il pun sa-l vedeti...il tin pe negru ca parca nu-mi oboseste ochii asa mult...

PS...strumfuadi, stii ca n-ai voie sa folosesti limitatoare de upload pe de ce++?...te torn la opii de pe hub-uri daca nu dai :heavydrinker: ... :lol:

clipboard01_295_thumb.jpg

:aplauze: pentru desk top sa-nteleg ca e pritena ta?

hihih...e prietena multora...si a mea...se numeste Victoria Silvstedt...

poza2: desktop acasa, cu prietena lui Lalexis :lollol:

poza1: laptop, sa-l oftic pe Viper :lollol:

Nu ma prea intereseaza desktop-ul. Sa fie ceva din natura, eventual subacvatic. Relaxant sa fie.Oricum sa domine albastrul. Bag si screensaver-ul, ca il am pe ala cu acvariul cu pesti, marfa, da nu merge la upload. Il vrea cineva? Cu crack cu tot

@Iuzar: Ce-i cocotte ala de la tine? :lol:

clipboard01_159_thumb.jpg

• 1 month later...

offtopic:

io ziceam de electronica referindu'ma la TTI.. :wink:

bafta multa, anu' 3 e the worst, dup'aia cu putzin efort eshti deja dom' inginer! (asha era acum 4 ani, cand am terminat io, cum o mai fi acuma nu shtiu.. toate se schimba, shi nu neaparat in sensul bun..)

Ce e cu Lips inc??? Nu m-am prins? :afro:

Ai o fisa winamp pe-acolo denumita Funky Town. Putin ai nimerit-o pt ca e cantata de 3 :afro:. Eu am de mai bine de 2 ani bucata asta pe tel si am cautat-o ceva pe de ce pana am gasit-o si e cantata in 1980 de Lipps Inc. Sunt maniac dupa ea, desi mai ascult si manele de calitate sau mai nasoale, depinde (iar va starnesc :lol: ).

Eu trebuie sa-mi pun pe desktop 100 de para sau monezi, ma rog, ca tot am intrat anul asta (anu 3) la Finante-Banci.