Senna Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 (edited) @pixel Asta-i o tipa care cica invata in liceul PTTR. E de gasit pe hub-uri (doar in varianta digitala). P.S. Vin si eu joi. Edited June 5, 2006 by Senna Link to comment
steph Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 1st: am intrat pe topicul de intalniri nu pe sentimente.ro 2nd: tipa nici macar nu e made in ro si pozele alea au umblat pe de ce acum vreo 2 ani Link to comment
Satori Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 1. petrecere a burlacilor virtuala iti spune ceva? 2. acum doi ani, nu?... hmmmm... de aia te pricepi tu asa bine la femei... si de aia sunt filmele alea interzise minorilor. Link to comment
BogdanG Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Bai Steph e petrecerea mea ,asa ca nu te baga Deci joi o sa vin cu laptopul si facem un slideshow cu striptueze ,bagam o bere fara alcool si papam fursecuri )"> Link to comment
SORAN Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Daca vreti va aduce baiatu femei da imi e frica sa nu iau ban ca stiti cum e... Link to comment
MethodRO Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Sorane tu vino cu ele ca nu ne suparam! Link to comment
marius_eugen Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Senna , rusinica sa-ti fie la musteata ! Ai auzit de bere si a inviat barbatelul din tine Pai , daca venim cu materiale compromitatoare ... atunci inseamna ca prezenta membrelor va fi cenzurata in aria de desfasurare a ostilitatilor ... Mi-am luat cotieraaaaaaaa ! Pentru cei interesati de vizionare , biletele se platesc in doze de bere la Senna , iar vizionarea se va face dupa orele 19 la locul stiut ! Steph , tipa e romanca si e din Bucuresti ... nu stiu nimic de PTTR , dar daca e , sa ne traiasca , ca stau in zona Link to comment
ileana Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 ..inseamna ca prezenta membrelor va fi cenzurata in aria de desfasurare a ostilitatilor.. Sa inteleg ca iti cenzurezi "membrele" tale, nu membrele woo. N-ar fi nici o pierdere! Link to comment
Sharpe Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 @ileanooo,nu-l slabesti deloc! )"> Link to comment
marius_eugen Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 (edited) Sa fii sigura Ileano ca pe ale mele , ca pe voi nu va poate cenzura nici Pruteanu ! Stii tu ... de vant si gura membrelor WOO... nu poti scapa ! P.S. Si totusi poate nu mai bagati materiale demne de cenzura prin posturi !!! Exista site-uri "specializate" care nu au nimic in comun cu Clubul Daewoo si membrii acestuia , iar cei care poftesc la sursele acestora sunt rugati sa caute in acele surse sigure de astfel de material ! P.S. @ Senna : Nebunaticule , tu ai mai multe poze decat mine cu "vecinica " mea de cartier ! Edited June 6, 2006 by marius_eugen Link to comment
andreib Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Sa fii sigura Ileano ca pe ale mele , ca pe voi nu va poate cenzura nici Pruteanu ! Stii tu ... de vant ... 1. Ce nu se vede in cadru nu poate fi cenzurat . 2. Ai vrea sa ti le acopere Pruteanu? 3. Tu vorbesti de vanturi la o petrecere a burlacilor, te-ai emotionat? Link to comment
Satori Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 P.S. Si totusi poate nu mai bagati materiale demne de cenzura prin posturi !!! Exista site-uri "specializate" care nu au nimic in comun cu Clubul Daewoo si membrii acestuia , iar cei care poftesc la sursele acestora sunt rugati sa caute in acele surse sigure de astfel de material ! Bre, nu toata lumea are cont pe sentimente.ro asa ca putem sa ii satisfacem nitel si pe ei, nu? Link to comment
pixelconscious Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Si ce sa caut pe odc ? "tipa" si "PTTR" ? Cred ca ar trebui sa ne mutam la Caterinca. Inapoi la topic.. Are cineva aparatura pentru masurat compresia sau reglat avans ? Link to comment
MethodRO Posted June 6, 2006 Author Share Posted June 6, 2006 Fratilor eu vin cu filmul cu Nicoleta Luciu special pt Bogadan. In alta ordine de idei sa speram ca va fi buna vremea joia asta! Link to comment
BogdanG Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Bine Metoade aduc si laptopul ) Deabia astept seara de joi ,o sa vin direct de la coafor Link to comment
marius_eugen Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Andreib , orice ai face , sa nu faci impotriva vantului ! Sincer abia am reusit sa inteleg cate ceva din cele cateva cuvinte luate din context , dar ... oricum , merci pentru incercare ! Care aveti vre-un video-proiector mai ??? ( si cum il alimentam sa bagam o maaaaare proiectie la club pe zidul Polivalentei ? ) Pestisorule sper sa vii , ca nu-mi place sa raman dator si poate mai vii cu ceva interesant ... ! Link to comment
driv3r Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 sal sunt nou pe forum!!ar fi vreo problema daca as venii si eu!!astept un raspuns bafta!!! Link to comment
vio.p Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Poti sa vi, DAR pregatit de botez ) Link to comment
Ami Posted June 7, 2006 Share Posted June 7, 2006 Bai, daca-i vorba de petrecerea burlacilor, apai pot sa aduc si io citeva gagici.Vreo 700 de mega e bine? Gagici, ai? Vii si cu alte verisoare in afara de care eu nu stiu? Link to comment
guru Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) Si ce sa caut pe odc ? "tipa" si "PTTR" ? Are cineva aparatura pentru masurat compresia sau reglat avans ? Vrei sa masori compresia la" blocul motor" al tipei? Edited June 8, 2006 by guru Link to comment
pixelconscious Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Hai lasa, nu-mi modifica postul Link to comment
MethodRO Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Deci cu cine ma vad la ora 18:30 la Polivalenta? Link to comment
VIPER Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Si cu mine, dar nu poate ci sigur. Link to comment
Recommended Posts