Jump to content

Intalnire Bucuresti - 08.06.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

@pixel Asta-i o tipa care cica invata in liceul PTTR. E de gasit pe hub-uri (doar in varianta digitala).

P.S. Vin si eu joi.

post-498-1149540795_thumb.jpg

post-498-1149541184_thumb.jpg

post-498-1149541905_thumb.jpg

Edited by Senna
  • Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1. petrecere a burlacilor virtuala iti spune ceva?

2. acum doi ani, nu?... hmmmm... de aia te pricepi tu asa bine la femei... si de aia sunt filmele alea interzise minorilor.

Senna , rusinica sa-ti fie la musteata ! Ai auzit de bere si a inviat barbatelul din tine :) Pai , daca venim cu materiale compromitatoare ... atunci inseamna ca prezenta membrelor va fi cenzurata in aria de desfasurare a ostilitatilor ... :twisted:

Mi-am luat cotieraaaaaaaa ! Pentru cei interesati de vizionare , biletele se platesc in doze de bere la Senna , iar vizionarea se va face dupa orele 19 la locul stiut ! :drinkers:

Steph , tipa e romanca si e din Bucuresti ... nu stiu nimic de PTTR , dar daca e , sa ne traiasca , ca stau in zona :mrgreen:

..inseamna ca prezenta membrelor va fi cenzurata in aria de desfasurare a ostilitatilor..

Sa inteleg ca iti cenzurezi "membrele" tale, nu membrele woo. N-ar fi nici o pierdere!

Sa fii sigura Ileano ca pe ale mele , ca pe voi nu va poate cenzura nici Pruteanu ! Stii tu ... de vant si gura membrelor WOO... nu poti scapa ! :mrgreen:

P.S. Si totusi poate nu mai bagati materiale demne de cenzura prin posturi !!! Exista site-uri "specializate" care nu au nimic in comun cu Clubul Daewoo si membrii acestuia , iar cei care poftesc la sursele acestora sunt rugati sa caute in acele surse sigure de astfel de material ! :tongue:

P.S. @ Senna : Nebunaticule , tu ai mai multe poze decat mine cu "vecinica " mea de cartier !

Edited by marius_eugen
Sa fii sigura Ileano ca pe ale mele , ca pe voi nu va poate cenzura nici Pruteanu ! Stii tu ... de vant ...

1. Ce nu se vede in cadru nu poate fi cenzurat :) .

2. Ai vrea sa ti le acopere Pruteanu? :-?

3. Tu vorbesti de vanturi la o petrecere a burlacilor, te-ai emotionat?

P.S. Si totusi poate nu mai bagati materiale demne de cenzura prin posturi !!! Exista site-uri "specializate" care nu au nimic in comun cu Clubul Daewoo si membrii acestuia , iar cei care poftesc la sursele acestora sunt rugati sa caute in acele surse sigure de astfel de material ! :tongue:

Bre, nu toata lumea are cont pe sentimente.ro asa ca putem sa ii satisfacem nitel si pe ei, nu?

Andreib , orice ai face , sa nu faci impotriva vantului ! Sincer abia am reusit sa inteleg cate ceva din cele cateva cuvinte luate din context , dar ... oricum , merci pentru incercare !

Care aveti vre-un video-proiector mai ??? ( si cum il alimentam sa bagam o maaaaare proiectie la club pe zidul Polivalentei ? )

Pestisorule sper sa vii , ca nu-mi place sa raman dator si poate mai vii cu ceva interesant ... !

Bai, daca-i vorba de petrecerea burlacilor, apai pot sa aduc si io citeva gagici.

Vreo 700 de mega e bine?

Gagici, ai? Vii si cu alte verisoare in afara de care eu nu stiu?

Si ce sa caut pe odc ? "tipa" si "PTTR" ? :scarpin: :mrgreen: Are cineva aparatura pentru masurat compresia sau reglat avans ? :rolleyes:

Vrei sa masori compresia la" blocul motor" al tipei? :-?

Edited by guru
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...