AAdorjan Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 Exista vreo diferenta de consum daca pui benzina cu plumb sau benzina fara plumb? Link to comment
Leutzu Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 In mod normal daca pui benzina fara Pb consumul ar trebuii sa fie ceva mai maricel, insa nu cu mult mai mare. Eu nu am observat diferente de consum. Link to comment
zoosy Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 (edited) Exista vreo diferenta de consum daca pui benzina cu plumb sau benzina fara plumb? <{POST_SNAPBACK}> nici eu nu am simtit nici o diferenta la consum... doar ca imi merge mai rotund motorashu' Edited June 5, 2005 by zoosy Link to comment
AAdorjan Posted June 5, 2005 Share Posted June 5, 2005 Oricium cred ca acele diferenta se compenseaza la pret deoarece benzina fara plumb ii mai ieftina cu vreo 300-500 de lei. Deci: Traiasca benzina fara plumb! Link to comment
remix Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Nici eu nu am constatat diferente de consum. In schimb in urma unor discutii cu diversi "experti" am inteles ca datorita proprietatilor diferite de ardere este contraindicata benzina fara plumb in motoare concepute pentru cea cu plumb. Cica arderile ar fi mai intense si pe termen lung pot cauza stricaciuni. Am ajuns la concluzia ca este decizia fiecaruia ce benzina pune. Personal cred ca daca nu-ti pasa de masina si vrei sa mergi cat mai ieftin poti baga linistit fara plumb. Daca totusi tii la motorul tau si nu ai planuri sa scapi rapid de masina atunci o benzina cu plumb ar fi indicata. Link to comment
Mammut Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 Salut, astazi am fost sa alimentez la OMV si am ramas blocat: nu mai exista benzina cu plumb (in fine, ECO), si am inteles ca nu mai exista nici la alte benzinarii. Am bagat fara plumb (Carrera 95), masina merge bine, nu am sesizat modificari. Am vazut ca sunt destule pareri pro vis-a-vis de benzina fara plumb la Tico cu carburator. Trebuie sa modific distanta bujiilor de la 0.7 cat sunt acum la 1.1? Bujiile sunt schimbate de o luna, deci nu cred ca au apucat sa se modifice distanta. Ce este de facut acum? Merci! Link to comment
el cid Posted April 13, 2008 Share Posted April 13, 2008 In excursia din vara trecuta , in afara tarii, am alimentat numai cu fara Pb. Nu am constatat nici o diferenta de comportament al motorului sau consum. Link to comment
Recommended Posts