Jump to content

Vreau Sa Devin Proprietar De Woo

JAN_1980

Recommended Posts

Deci sa lamuresc situatia:

Clasa se refera la o incadrare a autoturismelor, in principal bazata pe dimensiuni.

Espero e limuzina medie ca si Leganza. Leganza are portbagaj mai mic si spatiu interior mai mare. Incadrarea in clase nu se refera la dotari.

N-a zis nimeni ca Leganza nu e superioara, din cam toate punctele de vedere, ca sa le enumar cateva:

- motor generatie mai noua

- suspensie mai buna

- o groaza de elemente de confort

Leganza e desenata de Italdesign (Giorgetto Giugiaro).

Cielo e compacta, Matiz ca si Tico e mini, sau supermini, nu prea m-a interesat aspectul.

Si tocmai, singura masina desenata de Bertone pt Daewoo e Espero.

Singurele chestii care leaga Daewoo de Mercedes sunt in opinia mea 2:

1) Productia de SSang Yong

2) Daewoo Chairman a fost facut dupa Mercedes-Benz E class(transmisie, motor) si designul dupa S class.

Dar acest model nu s-a vandut inafara koreei decat in Noua Zeelanda.

1428_1.jpg

Inca ceva, Leganza a luat locul prematur lui Espero cand Daewoo a fost preluata de GM, Espero nu le-a convenit acestora.

Bafta.

Edited by Esperatul

The Daewoo Espero (also Aranos) was a car made by the South Korean company Daewoo Motors from 1990 to 1997. It was technically based on the GM J platform and had the distinction of a body designed by Bertone. The car was equipped with the 1.8 or 2.0 L Family II engine from Holden. In 1997, the Espero was replaced by the Daewoo Leganza.

sursa

http://en.wikipedia.org/wiki/Daewoo_Espero

:o fftopic:

Se pare ca am citit toti, dar nu aceeasi carte.

@esperatul> ai dreptate cu Bertone, am gresit eu.

:ontopic:

@Jan 1980> Dar hotaraste-te omule ce cumperi, ca sa ne linistim si noi :D

Saracu' om, e bagat cu totul in ceata!

@Jan 1980: Man, cauta niste anunturi si du-te si vezi masinile. Da-te o tura cu ele, si fa comparatie. Apoi ne spui impresii.

Personal as merge pe Leganza: o masina cu stil, eleganta, dotari superioare, iar consumul se dimineaza cu GPL.

Bafta!

PS: Sper sa nu ajungi si tu, intr-un sfarsit, satul de cautari, la optiunea Logan.

Edited by Juliaen

Ma cuprinde un sentiment de deja-vu. Daca iti iei o masina SH, fie ea leganza/espero lasa-ti o marja bgetara de siguranta mare (poate ajunge si peste 1000eur) ca sa nu te trezesti ca ai masina si te uiti la ea in parcare. Gandeste bine, vezi multe, actioneaza o singura data.

Dupa cum vedeti discutia a degenerat si acum omul mai are putin si inclina ca trebuie sa isi ia Porshe sau altceva. Jane, ia tata ce iti place, daca e SH ( cum cel mai bun mecanic nu pari a fi - nici eu nu sunt ) oricum ai riscuri care trebuie sa ti le asumi !

• 1 month later...

Am caut un pic pe net si ti-am gasit 2 legantze(sper ca am articulat corect):

DAEWOO LEGANZA BERLINA 2,0 I 131CP ROSU FERARRI

Pret: 6,000 EURO An fabricatie: 1999 Carburant: Benzina

Rulaj: 120,000 km Capacitate: 2,000 cmc Putere: 98 KW

Dotari:

CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

NEAVARIATA

DAEWOO LEGANZA BERLINA 2,0 I 131CP ALB

Pret: 6,500 EURO An fabricatie: 1999 Carburant: Benzina

Rulaj: 127,000 km Capacitate: 2,000 cmc Putere: 98 KW

Dotari:

CUTIE MANUALA 5+1; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; AER CONDITIONAT; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

MASINA ARATA SI FUNCTIONEAZA FOARTE BINE.DOTARI SUPLIMENTARE-RADIO CD CU DVD+MONITOR CU TV. ACCEPT SI VARIANTE AUTO ,NUMAI CU VW PASSAT MIN.2002,MERCEDES E CLASSE MIN.2000,FORD MONDEO,MIN.2002 SI NUMAI DIESEL.

Le-am luat de pe un site romanesc de la un targ auto,daca ma lasa adminii iti dau adresa ca sa vezi si pozele.

• 1 month later...

Pret 6500 Euro (nesperat de bun) . Km 93000. Masina este intr-un mare fel. Motorul merge de nici nu se aude, nici o scurgere , nimic. Trebuie sa-i shimb amortizoarele pe spate. Doar unu e dus dar e mai bine asa...si cam atat.