NFS Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Razvane I ... mi-ai mers la suflet, sa dea dracii! :kiss: Link to comment
iuzar Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Razvane I ... mi-ai mers la suflet, sa dea dracii! :kiss: Tie da, ca esti departe de tara dar noi trebuie sa o suportam in fiecare zi...aseara a trebuit sa mut masina de 3 ori de pe Mihai Bravu ca au vrut sa asfalteze o parte, s-au razgindit si au trecut pe partea cealalta apoi inapoi la prima varianta. norocul meu ca le lasasem numarul de telefon, sa nu ma trezesc ca mi-o imping si mi-o gasesc in mijlocul bulevardului a doua zi...cum au patit-o altii...dimineata erau 4 (patru) masini pe care le impinsesera de la bordura in mijlocul bulevardului ca sa asfalteze, iar dupa aceea nu s-au mai deranjat sa le impinga la loc... Link to comment
VIPER Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Nene, sa ma ierti, dar eu nu am ce sa fac si mizeria in jur tot creste in loc sa scada! Si au trecut 14 ani!!! DEGEABA!!! Si o sa mai treaca inca 30! TOT DEGEABA!!! Hai sa lasam nationalismul la o parte, si patriotismul, si ce vrei tu, ca nici unul nu tine de foame! Eu port tricolorul zilnic la guler, si nu e doar o piesa de vestimentatie! Dar a fi patriot nu inseamna si a inghiti tot rahatul impus de unii si de altii... Fiti voi martiri, daca vreti... Copilul meu merita o viata mai buna!!! Link to comment
iuzar Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Atunci da-ne tu solutia, ca nici eu nu am de gand sa astept inca 30 de ani.. 1. ne caram in alta parte si lucram acolo negrishori... sau 2. o dictatura militara Link to comment
VIPER Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Solutia exista, dar e prea multa intoxicare care te face sa nu o vezi... Link to comment
razvani Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 ... pai exact asta este solutia: sa NU "inghiti tot rahatul impus de unii si de altii" !!! Stiu ca este usor de spus... dar trebuie macar sa inepem sa incercam... putin cite putin. Nu se pot schimba TOATE peste noapte.. .. trebuie sa acceptam realitatea ca mai avem foarte mult... dar nu trebuie sa batem pasul pe loc. Asa avem noi bafta de niste unii care odata ajunsi in posturi de conducere uita de unde au plecat si furaaaa... mai mult decit ii tin buzunarele... si noroc cu presa care le mai dezvaluie pe cite unele. Hai.. priviti si voi partea plina a paharului,.... s-a schimbat ceva din 1998 pina in prezent. Nu mai fiti asa pesimisti. Nimic nu e perfect. Nici in alte tari nu este totul roz. Si eu am un pui de om la viitorul caruia trebuie sa ma gindesc. Ce sa facem? Mai facem o revolutie? Merita? Link to comment
VIPER Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Ce sa se fi schimbat oare? Eu nu am prea vazut... SI nici sa astept inca 20-30 de ani nu am chef!!! Am deja 33, cand sa-mi traiesc viata??? La 60 de ani? No way! Link to comment
razvani Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Ia sa vad cine ii mai injura pe romani dupa meciul de aseara? Eu incep sa imi string inuraturile de rigoare pentru americani care iar au avut influenta politica (si) in sport. Ma refer la baietii nostrii de la gimnastica. Link to comment
VIPER Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Nenea, da io nu-i injur pe TOTI romanii... Eu, in general, nu injur... Link to comment
razvani Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Eu da !!! La nervi ce nu face omu' !!! Link to comment
Recommended Posts