Jump to content

Statistica Lonjeroane Rupte Tico

Recommended Posts

Am observat un numar ingrijorator de mare de postari cu lonjeroane rupte Tico si Matiz.

Propun sa facem o statistica. Raspundeti la acest topic o singura data, dupa ce ati ridicat masina pe rampa, si spuneti:

1.anul si luna fabricatiei, (exemplu.05.1998)

2.daca are lonjeroanele rupte-crapate. (exemplu NU)

sfarsitul lui 1998.

Nu m-ar mira lonjeron crapat,oricum unul este un pic stramb din cauza unei gropi mari luata de fosta propietara.Din fericire am rezolvat-o din geometrie!!

2002

8 Matizuri, dintre care 7 fac taxi de cand au iesit pe poarta fabricii. Nici unul nu are lonjeron stramb sau rupt si garantez ca numai frumos nu s-a mers cu ele. Cred ca asta e o vorba aiurea lansata de vreun mecanic tembel ...

1999. Nu. :)

Si ma rog dupa cate am citit pe forum nu sunt decat vreo 2-3 Ticouri cu asemenea probleme si sunt mai ales masini sh, care probabil au avut un accident... :(

Edited by AAdorjan
  • 5 months later...

Cum se manifestă un lonjeron rupt?

De cîteva zile am început să aud un un pocnet, undeva în dreapta, atunci cînd demarez dar şi cînd frînez. Poate fi un simptom al ruperii de lonjeron?

De cîteva zile am început să aud un un pocnet, undeva în dreapta, atunci cînd demarez dar şi cînd frînez. Poate fi un simptom al ruperii de lonjeron?

Da, dar nu este obligatoriu.

Verifica pivotul...si la mine se aude un zgomot si am pivotul dus...

• 5 years later...
  • 1 month later...