midnight_racer Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 Well, primul pe lista, primul absent. Din motive independente, abia acum am scapat de alte chestiuni suplimentare ce au intervenit in program. Mai sunteti la intalnire? Weekendul viitor cred ca sunt in Bucuresti. Link to comment
MethodRO Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Bine Mike mai bine stai cu el in service! Eu m-am oferit. In alta ordine de ideei unde sunt pozele si rezumatul intalnirii de azi? Link to comment
VECTOR Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 In alta ordine de ideei unde sunt pozele si rezumatul intalnirii de azi? la dreamlike... Link to comment
dreamlike Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 (edited) Dupa cum se vede si din imaginile prezentate mai sus, cronicarul oficial al dwcc este foarte ocupat cu pregatirea pentru bacalaureat si, de cand se bacalaureaza in halul asta, cam chiuleste de pe la intalniri. In alta ordine de idei, intalnirea a avut loc la ora si in arealul obisnuit si a avut un specific aparte in sensul ca am avut un control inopinant de la Bucuresti. Asa este, Satori, ne-a facut o surpriza placuta si a venit neanuntat la intalnire, insa am iesit bine pentru ca: participantii erau prezenti intr-un procent multumitor, masinile erau stralucitoare (ca de obicei), iar discutiile interesante si variate. La 15:08 cand am ajuns eu, Vector cu al lui argint viu, Grimreaper cu getz-ul (inlocuitorul fantasticoului) si Topserii cu ticozaurul zburator erau deja prezenti. La scurt timp au mai sosit gadele cu matizakele galagios (de la linia audio), safari_hunter cu al lui kalos 5W30, satori cu mancatorul de asfalt (1000km/saptamana) si ovidiu51 care, la cererea publicului, a venit cu black eleganza (o bijuterie de masina) prilej cu care ne-a prezentat si ultima achizitie - un aparat foto canon 350 EOS - jucarie dupa care s-au scurs pe caldaram cateva perechi de ochi. Concursul obisnuit de miss a fost castigat de ticozaurul zburator al lui Topser dar merita remarcat si luciul kalosului vanatoresc (cu acest prilej am fost instiintati ca un alt chinez, din cei 1,2 mld, i-a luat locul celui ambalat saptamana trecuta). Am profitat de prezenta oficialului bucurestean pentru a ne prezenta protestul vis a vis de modalitatea de vot a locatiei intalnirii nationale , a drumului off road ce va trebui sa-l parcurgem si a pretului destul de piperat al distractiei. Tot timpul, cat am stat in parc, am fost atent urmariti de catre doua matizuri, cel alb din fotografie, nu a venit de rusine ca era impodobit ca un catelus (deh masina de femeie ), insa cel rosu (care nu este in poze), cred ca ne-a si inregistrat pe video dar nu a indraznit sa se aproprie. De asemenea, noii membrii, anuntati cu surle si trambite nu si-au facut aparitia. Nu-i nimic, ne gasiti tot acolo si sambata viitoare. Dupa o ora si ceva, intalnirea s-a mutat la Zodiac unde s-a servit meniul obisnuit (cola, frape, cafea, profiterol) condimentat cu discutii si pareri despre cate si mai cate. Cu regretul ca intalnirea a luat sfarsit cam repede, am mai bifat o reuniune in agenda clubului si am mai imbatranit cu o saptamana . Duminica placuta tuturor, o saptamana buna si sa ne vedem cu bine sambata viitoare "> . P.S. Din pacate, datorita soarelui puternic, nu am observat ca aparatul meu foto si-a pastrat setarile ultimei sedinte foto si pozele au o tenta albastra. Totusi, asteptam si pozele lui Ovidiu. Edited June 10, 2006 by dreamlike Link to comment
paul_marines Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 (edited) Multumim Dreamlike pentru cronica din aceasta saptamana, eu abia acum am ajuns home. M-au scos juniorii la o inghetata pe plaja. Se vede de la distanta ca tot nu am reusit sa adunam noi membrii din motive independente de vointa noastra. Si tot acum ca a crescut cotizatia saptamanala la 8 RON ( 1 pepsic + 1 frape) era un moment prielnic de vizite a cenzorilor de la capitala, alias Satori, care ca si Romania va particpa la un alt campionat modial de masini curate , el nereusind nici macar o demna ajungere la baraj. Intr-adevar suntem speriati tare de perspectiva organizarii unui off-road la Cumpana. Sincer mi-a placut in jungla cu masina altuia. Acum ca intram in linie dreapta cu Murighiolul ramane cum stabiliram sa vin cu ceva vesti de acolo. Edited June 10, 2006 by safari hunter Link to comment
midnight_racer Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 (edited) Remarc faptul ca numerele au fost sterse cu grija din toate pozele mai putin una.. apucati-va si notati mai baieti... Toate ca toate, vremea superba ce-i drept, Leganza e si ea frumoasa... regrete mari ca nu am putut sa vin s-o vad ca si pe ceilalti forumisti, de altfel. Salutari oficialului bucurestean! Pentru Cumpana... luam o sacosa-doua de bucse si cateva perechi de amortizoare... le cerem inapoi din pretul cazarii... Poate gasim si pe cineva sa ne ajute la schimbat! Edited June 10, 2006 by midnight_racer Link to comment
dreamlike Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Carcotasule! Bine ca nu se vad decat numerele matizului ala albastru. Link to comment
paul_marines Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Toate ca toate, vremea superba ce-i drept, Leganza e si ea frumoasa... Pai daca veni vorba de Legantza lui Ovidiu poate vedem si niste poze ramase prin stradania noastra pe Canonul 350. Sa vedem ce indemanare avem MCojo + Schrodinger sariti la cap cu sa va dau suportii numerelor de inmatriculare cu Chevy. Link to comment
midnight_racer Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 Si la ala gri si la kalos si la satori daca dau un zoom... Link to comment
mike.omega Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 @Dreamlike: uitasi cumva white balance-ul pe lumina artificiala(becuri/neoane)? Iar eu sa stiti ca n-am invatat ci am fost la casa la facut curat prin curte si un scurt gratar Link to comment
dreamlike Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 @Dreamlike: uitasi cumva white balance-ul pe lumina artificiala(becuri/neoane)? Ai dreptate mai pixel mic ce esti . Link to comment
paul_marines Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 ...matizului ala albastru. Care albastru? Totul e albastru in pozele tale. I'm blue dabadee, dabadaaa ! Eifel 65 Mikey emaileaza-mi si mie un mic, zippat intre doua felii de paine ca ma roade si foamea si invidia BTW cand ii faci de 40 de zile la Panasonic sa aducem si noi o coroana, un silling sau un cent Dai mai scotianule un mic de pomana, au ba? Link to comment
mike.omega Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 (edited) Daca tot vrei sa razi de mine macar baga faza cu megapixeli putini(vezi 2.1, 1.9 in realitate "dezvoltati" de senzorul de pe HP ) @Vanatorule: vezi ca in melodia respectiva "I'm blue"= sunt trist asa ca vezi cum si ce scrii Alte poze cu mici n-am ca era muult mai interesanta partea cu mancatu decat cu pozatu... Edited June 10, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Daca tot vrei sa razi de mine .. Iti pun 2 poze cu Canonul la sedinta de curatare. Link to comment
mike.omega Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Bati vreun apropo? Eu cred ca mie imi trebuie un soft nou dar ii las pe "experti" sa decida dar cred ca pana la urma am sa le fac o vizita de curtoazie sa ma asigur ca aparatul mai e la fel de intreg precum l-am lasat Link to comment
paul_marines Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Eu cred ca mie imi trebuie un soft nou dar ii las pe "experti" sa decida Cum nu prea le am eu cu "ingleza", ma gandesc cu stradanie ce vrei tu sa fie asa mai "moale - soft" pentru camera ta si sa nu flush it after Link to comment
mike.omega Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Asta ar insemna sa dau satisfactie multor persoane dar voi incerca din toate puterile sa nu se intample > Link to comment
renatremo Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Sorry pt absenta de azi... Am plecat la buc si m-am intors mai devreme. Dupa cum se vede nu s-a simtit absenta mea. Din pacate pana in august am sa fiu cam absent. Sper sa nu va suparati. In rest va urez numai bine. Cu respect Taner! Link to comment
MCojo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Voi chiar nu v-ati dat seama de ce sunt pozele "blue"?! ... ask Satori... Influenta Kalosului lui a fost mai mult decat evidenta!!! P.S. Sorry ca nu am venit, fusei plecat in apropierea Bacaului si m-am intors aseara mort de oboseala... lasand la o parte faptul ca am condus ce-a mai mare parte a drumului, oboseala cea mai mare acumulata a fost cand a trebuit sa stau in dreapta si sa fiu atent la condusul prestat... Link to comment
mike.omega Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 (edited) Deja?! S"> Lasa ca asa se invata cel mai bine! Edited June 11, 2006 by mike.omega Link to comment
MCojo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Nope... am fost plecat cu Matizelu... get it Mike ?!!! Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 (edited) Sa te vaz la usa cum sta Wolfman in pragul de la garaj si mai vorbim vezi profilul celui amintit si ia aminte .. Salutare Wolfman iti pregatesti Legantza pentru Paris Dakar cumpana off road?? Later on: Suportii de numere au ajuns la unul dintre proprietari anume MCojo care va da stafeta mai departe lui Immortal si care amandoi voi considera unde sa ajunga banii, sau nu. Edited June 11, 2006 by safari hunter Link to comment
MCojo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Intalnirea clubului a continuat si azi bineinteles intre cei 2 tiKalosi de vaza ai Constantei... barfa a fost la ea acasa si nici un membru nu a fost uitat Ultima parte a intalnirii s-a consumat in parcare la Dobrogea unde m-am intalnit cu "sefu" local pentru a stinge cele datorii pe care le aveam... Link to comment
mike.omega Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 (edited) Din cate stiu eu de la Radu, za $ trebuie sa ajunga la mine si de la mine mai departe spre sursa @MCojo: deci te-ai temut fragilitatea lui matizache )"> PS: vedeti ca tot nu scapati de mine Edited June 11, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Intalnirea clubului a continuat si azi bineinteles intre cei 2 tiKalosi de vaza ai Constantei... barfa a fost la ea acasa si nici un membru nu a fost uitat ... Asa deci, barfiti pe la spate membrii clubului, ha ? Si nu mai faceti misto de pozele albastre - de fapt asa am vrut eu sa-mi iasa . Link to comment
Recommended Posts