paul_marines Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Asa deci, barfiti pe la spate membrii clubului, ha ? Te amagesti daca crezi ca ai fost pe ordinea de zi. Alte subiecte suculente au fost aduse in discutie. Pentru pozele tale numai de bine, deoarece indiferent de imperfectiuni ele sunt trecute cu vederea datorita marcii... CANON Link to comment
MCojo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 ...Din cate stiu eu de la Radu, za $ trebuie sa ajunga la mine si de la mine mai departe spre sursa ... Mike ne intalnim daca vrei sa dai ... dar mai citeste odata : ...Ultima parte a intalnirii s-a consumat in parcare la Dobrogea unde m-am intalnit cu "sefu" local pentru a stinge cele datorii pe care le aveam... Link to comment
dreamlike Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Te amagesti daca crezi ca ai fost pe ordinea de zi. N-am avut niciodata pretentia ca as fi perfect . Link to comment
paul_marines Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 N-am avut niciodata pretentia ca as fi perfect . Contrar lipsei de perfectiune declarate, trebuie sa accepti ca ai foarte putine defecte. Si chiar trebuie sa mai stai la coada sa-ti vina randul. Mai bine raspunde pe PM Cumpana sau Sambata? Link to comment
mike.omega Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 @MCojo: Nu stiu dar m-a dus gandu la Safari si de asta am trecut cu vederea "stingerea" ) Link to comment
MCojo Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Am inteles eu ca nu iti sta mintea la "detalii" ... si am vazut de asemenea la ce detalii iti statea mintea ieri... Cat despre Matizel?! Il conducea posesoarea lui, casco are ... drum bun sa fie! E drept ca am condus mai intens din dreapta (desi am stat destul de putin)... in toate e un inceput... . Sincer, mi-ar fi placut sa stau pe bancheta din spate cu o bere la "bord " ! Link to comment
curmurdar Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Salutare. Urmatoarea intalnire cand va fi? Link to comment
mike.omega Posted June 14, 2006 Share Posted June 14, 2006 Sambata(17.06.2006) la ora 15:00 pe malul Lacului Tabacarie in zona Bazei Nautice Link to comment
Immortal Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Vine si curmurdar? ) Ntz, auzi la el, Schrodinger zice... Link to comment
Recommended Posts