Englishman Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Care bolturi le-ai schimbat? alea de la balamelele usilor sau cele in care intra zavorul la inchiderea usii, cu imbus? Link to comment
zeneseu Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 Bolturile din balamalele usilor. Link to comment
madkat Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 zeneseule - trebuia sa vinzi solutia, nu sa o zici moka Link to comment
xetiv Posted October 7, 2010 Share Posted October 7, 2010 Am cumparat un Cielo din 96,este fara turometru.Cand accelerez mai tare se aude un zgomot ca un huruit.Este normal? Link to comment
Viktor Posted October 9, 2010 Share Posted October 9, 2010 Astazi, dupa vreo trei km parcursi mi sa bulit ceasul chilometraj.De-odata a inceput sa cirie si gata a fost, mergeam undeva sub 50/h si imi indica vreo 110km/h. Am tras pe dreapta, am scos cablu chilometraj (din bord) si am mers mai departe. Credeti ca am vreo sansa sa-mi procur unul nou? 1 Link to comment
danutza Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 (edited) Desfa-l din bord si spala-l cu benzina si dupa aceea il ungi cu ulei pentru mecanisme fine.Ai 50% sanse sa-si revina.De obicei face asa cand se incleaza uleiul din fabrica pe mecanismele vitezometrului. Edited October 10, 2010 by danutza Link to comment
Viktor Posted October 10, 2010 Share Posted October 10, 2010 (edited) Multumesc @danutza. Am dat ceasul jos, l-am testat si spre surprinderea mea, functioneaze perfect. Nu cirie - nu mirie, angrenajul acestuia sint intr-o stare perfecta, arata ca nou, cu toate ca-i din '95. Din cite stiu, unele componente din plastic nu suporta benzina, cred ca voi folosi brake cleaner. Totusi ma intreb de unde ciriitul ala. Am verificat si cablu care-i schimbat de vreun an si e ok, este intact. LE. In prima poza am vrut sa arat (pentru cine nu stie) cum am testat ceasul, sensul de rotatie este spre STINGA iar cablul de legatura ii taiat din cablul vechi (deci, nu taiati cablul existent pe masina ). Edited October 10, 2010 by Viktor 1 Link to comment
agentulvip Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Salut sunt nou pe forum si imi cer scuze daca nu postez unde trebuie Deci treaba sta cam asa tata are un cielo executiv din 2003 luat de nou tinut in garaj la 14000 km am intrat eu in posesia lui pana aicea toate bune si frumoase, acuma are 62000 km si imi pierde ulei foarte mult, antigelul la fel, nu stiu de la ce este si nu stiu ce sa schimb si cat ma costa toata afacerea. Astept un raspuns Si inca odata imi cer scuze daca nu este postat bine Edited October 22, 2010 by Salex Link to comment
onlyone Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 (edited) Scoate fum pe esapament?Defineste foarte mult pentru ca e un termen subiectiv. Edited October 21, 2010 by onlyone 1 Link to comment
agentulvip Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 deci imi scoate si fum albicios si imi pica uleiul prin dreptul la distributie Link to comment
onlyone Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 nu mai umbla cu masina uleiul a devenit albicios? ai ceva spuma in el? s-ar putea sa fie distrusa garnitura de chioulasa sa aspteptam si alte pareri mai avizate Link to comment
agentulvip Posted October 21, 2010 Share Posted October 21, 2010 adica nu este chiar albicios este precum aburul si uleiul este normal am facut sambata schimbul si era negru Link to comment
alexandriski Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 eu am o coreana din 96 si nu-mi da caldura imi da foarte putin aerul schimbat ca sa nu zic ca e rece,voletul deschide si temperatura diferacand da putin caldut cand nu da deloc,sugestii ceva? Link to comment
Viktor Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 Ii gata, a dat frigul. http://www.gmclub.ro/forum/index.php?/topic/14203-nu-baga-caldura-probleme-la-sistemul-de-incalzire/ Link to comment
onlyone Posted October 22, 2010 Share Posted October 22, 2010 adica nu este chiar albicios este precum aburul si uleiul este normal am facut sambata schimbul si era negru cred ca apa - antigelul intra in cilindri, e ars odata cu benzina, e eliminata sub forma de vapori = fumul alb iar uleiul se scurge afara din motor. norocul tau ca apa nu a intrat in ulei. fa o vizita la un mecanic rapid. pana atunci evita folosirea masinii Link to comment
Danutz1987 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Astazi am observat la masina lui tata ca nu se mai aprind amandoua stopurile pe frana.Becurile sunt ok,sigurantele de sub bord le-am verificat pe toate...care mai pot fi cauzele?masina este un cielo GLE din 95. Link to comment
danutza Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Verifica si contactul de la pedala. Link to comment
Danutz1987 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Acela ma gandeam si eu ca trebuie sa fie defect,dar nu stiu unde este...Nu am reusit sa il gasesc Link to comment
danutza Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Sub bord deasupra pedalei de frana.Te uiti pe pedala in sus si il gaseti ca e actionat de pedala. Link to comment
Danutz1987 Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 (edited) L-am gasit intre timp,dar nu stiu cum sa il verific...Din cate vad acolo circuitul se inchide cand se departeaza pedala de "cuiul" senzorului,nu? Am rezolvat,mi-a adus un amic un senzor nou si l-am inlocuit!Multumesc danutza Edited October 23, 2010 by Danutz1987 Link to comment
Viktor Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 (edited) Poftim sefu. Nu are/avea pic de uzura vizibila. L-am spalat cu brake kleaner, l-am uns cu ulei din ala special (nu-mi amintesc cum ii spune) testat si montat la loc. Merge ca nou. LE. @danutza, a fost cu ideia curatatului si ungerea, multumim din nou. Edited November 4, 2010 by Viktor 1 Link to comment
Englishman Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Pare simplu si eficient mecanismul. Multam de poze. Dar spune-mi, Viktore, ce faceai cu bormasina aia? faceai masina mai tanara, carevasazica.... )"> Link to comment
Viktor Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Mai, eram in teste mai. Tinere le fac pe alea care merg la vinzere si pe bani grei. ) 1 Link to comment
25can Posted November 23, 2010 Share Posted November 23, 2010 salut de vreo 6 luni am devenit propietar de cielo (gle fabricatie 97 prima inmatriculare in 99,GPL omologat zavoli) pina acum sunt foarte multumit de masina am luat-o la 182000 si acum are 187500 la o luna dupa ce am luat-o i-am facut o revizie la motor (avea o bataie la axa cu came ) si am schimbat urmatoarele: axa came+carter ax 315 lei pastile supape 8 x 3.5 lei culbutori 8 x 20 lei bujii 30 lei curea distributie + rola 50 +75 garnitura capac culbutori 10 lei ulei + antigel + apa distilata 85 + 48+3 intinzator curea ac 33 lei piese + maruntisuri(diluant, pensula,gasket,) 900 lei manopera 120 lei mai am de rezolvat un proiector de ceata ca il am spart , de reglat farurile (parca se uita dupa ciori) si un fasiit la una din curele sau exista posibilitatea sa fie vreun rulment pe la alternator sper sa ma tina 1000000km fara reparatie!!!!!!!!!! Link to comment
Razvan3486 Posted November 24, 2010 Share Posted November 24, 2010 Kit Ambreiaj = 350 Cap planetara ( st + dr ) = 240 Discuri frana ( st + dr ) = 200 RON Amortizoare fata ( st + dr ) = 200 RON Placute frana ( st + dr )= 70 RON Panou control geamuri = 150 RON Motorase geamuri electrice fata ( st + dr ) = 120 Oglinzi ( st + dr ) = 120 Incarcare freon = 110 RON Link to comment
Recommended Posts