DragosV Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ma bag si eu printre voi ca stiu ca nu sunteti suparaciosi ca va mai stiu de pe la intalniri . Macar e GM ! Opel Astra H 1.9 CDTI (150 cai) Cosmo - 2005 Caroserie – Hatchbach, 5 usi, 5 locuri Motor – 1.9 CDTI, Common Rail, catalizator Combustibil – Diesel Putere max. (CP/rpm) – 150/4000 Cuplu maxim (Nm) la rpm – 320/2000-2750 Transmisie – manual, 6+1 Tractiune – fata Acceleratie 0-100 km/h (sec.) – 8.9 Viteza maxima (km/h) – 210 1. ABS cu EBD 2. Airbag-uri frontale si laterale 3. Imobilizator 4. Geamuri electrice 5. Oglinzi exterioare actionate electric si incalzite 6. Servodirectie electro-hidraulica - EHPS 7. Inchidere centralizata cu telecomanda 8. Volan sport in 3 brate, in piele cu finisaje carbon 9. Jenti 6.5J x 16, anvelope 205/55 R16 10. Computer de bord 11. IDS Plus (sistem de conducere interectiv, sasiu sport coborat, CDC – Continuous Damping Control, ESP Plus, UCL (Understeer Control Logic), CBC (Cornering Brake Control), TC Plus – traction control, buton „sport”, servodirectie sport) 12. Radio CD player CD30 MP3 – 7 difuzoare (subwoofer) si antena, comenzi pe volan 13. Pachet Cosmo (scaun sofer reglabil in 6 moduri cu suport lombar, bandouri laterale in culoarea caroseriei, bancheta fractionabila 40/20/40, tava pentru portbagaj, cotiera centrala fata) 14. Proiectoare de ceata cu halogen 15. Pachet „Driving Control” (Hill Start Assist-HSA, cruise control, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri - TPMS, senzor de parcare spate) 16. Pachet „Sight & Light” (senzor de ploaie, oglinda interioara sensibila la lumina, faruri cu aprindere automata) 17. Pachet „Iarna 2” (sistem de spalare faruri, sistem electric de incalzire habitaclu - Quick Heat,scaune incalzite fata, conducte incalzire spate) 18. Aer conditionat cu reglare electronica - Clima 19. Senzor de calitate a aerului (recirculare automata) 20. Vopsea Metalizata – Black Saphire Alte poze : Link to comment
Alinutz Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte numai de bucurii cu ea, dar nu ai spus la cat te-a ajuns ... Link to comment
VIPER Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Hehehe, nu se supara nimeni, sunt cei mai adevarati baieti, trust me P.S. sa-ti traiasca. Io-ti zic cu fiecare ocazie, ca din cauza ta am masina de acum Link to comment
VIPER Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Abia astept sa o vad remapata La partea cu pretul raspund eu deocamdata: din 2005 de cand le-am luat noi s-au schimbat listele de 2 ori, asa ca pretul de atunci nu mai e relevant acum cand asteptam listele cu specificatii si preturi pe 2007... P.S. daca doriti sa le vedeti pe toate, e intalnire AstraClub la Polivalenta, la locul stiut, azi incepand cu... Hmmm, e deja lume acolo Link to comment
Alinutz Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Bine, nu trebuie pretul pana la ultima virgula, dar cu aproximatie ... Link to comment
zack Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Superba masina...are un design demential ps: Apreciez ca ai luat-o neagra. Din punctul meu de vedere, i se potriveste cel mai bine. Link to comment
DragosV Posted June 10, 2006 Author Share Posted June 10, 2006 (edited) Multumesc tuturor pentru urari !! Masina fara reduceri la momentul achizitionerii costa in jur de 23.400 DDP dar am avut niste reduceri consistente si am luat-o la un pret mai mic. Neagra mi-a placut cel mai mult si nu m-am gandit la altceva (stiti voi ce e cu negru) decat la spect. Ieri masina a primit o evacuare sport : Top Gear Mai 2006 Edited June 10, 2006 by DragosV Link to comment
dinoc Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 (edited) Felicitari pentru masina - foarte frumoasa ! In legatura cu evacuarea sport, foarte frumoasa si ea - vreau si eu una care sa aiba tips-ul tot oval (pt Nubira mea) - poti sa-mi spui te rog de unde ti-ai luat-o, ce marca este si daca ai schimbat doar toba finala sau tot traseul de evacuare ? S-a schimbat sound-ul evacuarii ? PS> da, am remarcat articolul in Top Gear Edited June 10, 2006 by dinoc Link to comment
Pedala Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Acum nu vreau sa fiu carcotas, dar... scump domne scump Link to comment
Tommy Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Pedala.. tu vrei si cu .. si cu sufletu-n rai. Superba masina. Link to comment
alx Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Cauciucuri GT5 pe masina sport? Nu trebuie ceva mai performant? Link to comment
DragosV Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Evacuarea este ... doar ornament pentru ca am vrut doar look fara zgomot si la diesel performanta nu creste. La un moment dat vroiam o evacuare care costa circa 1600 RON dar am pus doar ornament Borla pe care am dat 180 RON cu tot cu montaj. Cauciucurile sunt GoodYear NCT5 si asa au venit pe masina. Nu sunt foarte rele dar la 20.000 de km mers numai la stres pentru ele au inceput sa-si arate limitele fata de unele noi. Vor urma unele mai performante dar astaa mai rezista inca atat ca nici nu am schimbat inca fata cu spatele. Link to comment
Recommended Posts