Jump to content

La Branesti, 18 iunie ora 12:00

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

1. vaxxi

2. ileana

3. vlad

4. crisR

5. steph - in principiu vin si eu

6. hitman

7. SSorin

8. Brainiac

9. Marius_eugen + Scufita + Floricica 40000000.gif Sper sa reusesc !

10. Mari.d + Lolita

11.Alezz+una bucata stomac gol greenguy.gif .

12. Ticolino + animalul sovietic - probabilitate 50% :D

Pe 17 merg la o nunta - in mod cert nu la a mea :D . Pe 18 ar trebui sa ajung la Targoviste, insa sansele sa plec sunt de 50%. Astfel, sansele sa mananc si eu un mic cu voi sunt tot de 50% :) .

Mi-ar face placere sa vin cu voi asa ca ma vreau si eu pe lista chiar daca nu sunt 100% sigur ca ajung. Oricum anunt cel tarziu sambata daca nu pot veni.

Oare vorbim de aceeasi terasa ? Ar fi mai bine daca s-ar putea prin telefon =D>

Eu vorbeam de ultima terasa (cum iesi din Branesti) cea din termopan alb,cu o parcare mare in fata.

Sper ca da.Eu ma refer la cea de la iesirea din Branesti, undeva pe stanga.Au si la etaj mese.

Vin si eu, probabilitate 75%

1. vaxxi

2. ileana

3. vlad

4. crisR

6. hitman

7. SSorin

8. Brainiac

10. Mari.d + Lolita

12. Ticolino + animalul sovietic - probabilitate 50% :D

13. Senna - probabilitate 75%

Nu se poate sa ne intalnim mai devreme ...??? Ca plecam la 12.30 din Polivalenta , pe drum cu traficul din buc o ora tot facem ... pe acolo pana se face mancarea , vorba , berea ... vre-o 4 -5 ore tot stam ... + drumul de intors ... deja ne prinde seara . :lavolan:

Pe la 10.30 nu era mai bine ? Si la 12 am fi fost deja cu micu-n gura ! :D

P.S. Domnu Senna va fi basculat in Scufita !

P.S. Auziti voi : de ce nu mergem noi la padure si ne facem proprii mici si gratare si mergem tot in fum si galagie si trafic ???

Edited by marius_eugen

Este posibil sa ajung si eu! Sansele sunt 50-50. Acum depinde de vreme, daca este frumos la munte ma duc la o tura montana eventual o iesire la catarat, daca nu voi ramane in Bucuresti.

Ia-o inainte, Eujene, ca te ajungem noi! Avem masini seriose! Ocupa masa si da comanda.

Nu stiu de ce tot comentezi, cand vezi ca nimieni altcineva nu a avut impotriva orei ceva de spus, Sau ti-e frica de intuneric? Nu faci fatza celor 2 fete cu care vii?! > :) Gasim amatori sa le intoarca!

Exista 2 variante de plecare care duminica sunt libere:

1.Plecat de la Polivalenta pe la Piata Sudului iesit prin Popesti Leordeni facut stanga pe centura pana la pod Cernica facut dreapta si inainte spre Branesti

2.Iesim pe A2 coboram pe centura pana la pod Cernica si dreapta spre Branesti

Amandoua variantele sunt libere duminica dimineata,oricum la intoarcere eu o tai pa varianta 1 ca ma avantajeaza cel mai bine,la plecare nu am pretentii.

sau polivalenta-titan-pantelimon. eu zic ca e cel mai scurt si e liber.ce conteaza de fapt. pe unde vreti voi...

uite eu am o idee... iesim pe A2 mancam in portul tomis un antreu la restaurantul ala belea si dupa ne intoarcem si mancam mici. e ok asa? :D

Nu se poate sa ne intalnim mai devreme ...??? Ca plecam la 12.30 din Polivalenta , pe drum cu traficul din buc o ora tot facem ...

ne pare rau poate cu dacia faci o ora =))

Satori: Abtine-te!

Deci da, m-a convins argumentul si ma trec pe lista :)

1. vaxxi

2. ileana

3. vlad

4. crisR

6. hitman

7. SSorin

8. Brainiac

10. Mari.d + Lolita

12. Ticolino + animalul sovietic - probabilitate 50%

14. Iulia - probabilitate mare, necunoscuta inca

Come on, e bine 12. Doar mergem sa luam pranzul. Si pe la 10.30 duminica, eu abia incep sa ma trezesc :D

Edited by iulia

Se pare ca daca vrei sa fie ceva facut pe placul tau trebuie s-o faci cu mana ta :D . Ma trec singur pe lista. Probabilitatea e inca de 50% desi dorinta e mult mai mare. E vorba de dorinta de a merge alaturi de voi la un mic, nu va ganditi la prostii! :P

1. vaxxi

2. ileana

3. vlad

4. crisR

6. hitman

7. SSorin

8. Brainiac

10. Mari.d + Lolita

15. wizzard - probabilitate 50%

In ceea ce priveste ora, consider ca este OK. O zi pe saptamana ne putem trezi mai tarziu si banuiesc ca nu sunt multi dispusi sa renunte la aceasta mica placere.

Sper ca da.Eu ma refer la cea de la iesirea din Branesti, undeva pe stanga.Au si la etaj mese.

Nu vb de acelasi lucru,eu ziceam de una pe partea dreapta...

Sa inteleg ca pana la urma facem grataru in spatele Polivalentei :-W .

Ba,deja ma apuca dracii,ala vorbeste de stanga ala de dreapta,veniti azi la intalnire si tu Xeno si tu Sorine ca sa ramana dracu batut in cuie si sa nu mai apara d'astia care isi dau cu parerea ca iar fac implozie.

Si maine sa dea unu un tel sa vb acolo si gata.

Edited by Alezz
Sa inteleg ca pana la urma facem grataru in spatele Polivalentei :-W .

Ba,deja ma apuca dracii,ala vorbeste de stanga ala de dreapta,veniti azi la intalnire si tu Xeno si tu Sorine ca sa ramana dracu batut in cuie si sa nu mai apara d'astia care isi dau cu parerea ca iar fac implozie.

Si maine sa dea unu un tel sa vb acolo si gata.

Ia uite ce urat face pufosu' la foame :) )

Tantanii , s-a trezit bestia din stomacul Alezz-ului :D Scapa cine poate ! Fetelor paziti-va copanelele , ca Alezz-u' papa tot !

P.S. Pe cand un gratar in spate la Polivalenta ? Alezz , facem o intalnire cu papica si surubareala ? Sau te risti la o padure ... ca punem o paturica si tragem si o partida de table si septica ? ( hai ca se gasesc destui doritori )

Edited by marius_eugen

Numai Eujen putea avea idei d-astea, gratare la Polivalenta! Auzi, septica si table! Ne-ar mai trebui un basc d-ala cu motz paratraznet si pensionari ar scrie pe fruntea noastra! Da o fuga in Cismigiu daca ai chef de-n martz!

Neprevazutul a lovit cu ura in pofta mea de mici. Din aceasta cauza trebuie sa abandonez inainte de termen cursa catre Branesti... :(

1. vaxxi

2. ileana

3. vlad

4. crisR

6. hitman

7. SSorin

8. Loc liber si infometat

10. Mari.d + Lolita

15. wizzard - probabilitate 50%

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...