Satori Posted June 15, 2006 Share Posted June 15, 2006 Vin si io , sper pe la 19.00 . Offtopic : Mvk , sper ca ai verificat si catalizatorul ... ca "pare" bun , dar in interior ... e leopardu' ... Omul lui Dumnezeu, a zgariat scutul doar, nu ai vazut? Esti de la protectia animalelor ca sa te temi ca i s-au zdruncinat leopardului neuronii? Care este faza? Nu a atins decat scutul, felicita-l, nu ii baga mortul in casa. Link to comment
Obi_wan_Kenobi Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 (edited) Din ciclul “Loganii se intimpla, nu-i asa?”, astazi, un nou scurt episod! Vineri, 09.06 anul in curent, mi-am spalat masineta in vederea reviziei pe care urma sa o efectuez a doua zi. Am parcat-o frumos, regulamentar, neavind cum sa nu bag de seama ca aveam vecin, pe partea stinga, unul din proiectele fara freon si scapate accidental pe sosele din laboratorul de electrocasnice mutante de la Pitesti. Avea culoarea alizeului de primavara ce se adapa din calimara cu cerneala si ceva tiunuri pe ea, gen “I - inimioara - Logan”! Pfui! In sfirsit... M-am trezit dis-de-dimineata, ajung la masineta, cu o miscare fina dezarmez si piu! piu! piu! piu! alarma-mi facea, semn ca iar fusese lovita de vreo minge infama! Ca de fiecare data cind sint atentionat sonor de mai mult de doua ori, fac turul masinetei si... Catastrofa!!! Pe portiera din spate stinga, aveam o infundatura cit o unghie (aprox. un centimetru sub forma de patrat) provocata de o usa criminala de congelator mioritic! Am respirat adinc, am numarat pina la o mie din 10 in 10, dar tot nu-mi pleca cimpul vizual din zona afectata! Din cercetari amanuntite am tras concluzia hotaritoare ca Matizacul fusese maltrat la tablitza de uriasa adunatura de fiare montate aleator si mult-prea-cubist, lucru evident de la urma de vopsea ramasa pe trupul greu incercatului meu companion. Ce sa fac? Pe cine sa string de git? Unde-l gasesc p-ala cu Antrefrigu’ si care-si luase talpasita, fir-ar tabla lui blestemata sa fie! Am blestemat si injurat o buna bucata de vreme (citeva zile)! Intre timp, am inceput sa ma simt mai bine, dar cind ma urc in mult iubitul meu habitaclu, inchid ochii ca sa nu mi se intepeneasca iar ochiu’ pe infundatura cu pricina! Of course, sentimentul de bine mi s-a mai diminuat cind am auzind la Radio Total o reclama de mare efect spusa de o voce feminina, abia trezita dupa o runda de “negocieri”: “Asaaa... Pune piciorul sting pe ambreiaj... Imediat, in dreapta, lasa-ti piciorul drept pe acceleratie... Mina stinga aseaz-o moale pe volan, iar dreapta pe schimbatorul de viteze... Elibereaza-ti mintea si concentreaza-te la drum... Esti in Logan, acum, cu garantie de trei ani!” Abracadabranta imagine, ce sa-ti zic! E frumos ca au inceput sa faca reclame despre cum poti sa conduci un Arctic, dar nu mentioneaza nimic despre suportii de oua de pe usi, oala cu ciorba si rosiile din sertar! De alea cum te eliberezi? In sfirsit, se face again jeudi, imi caut costumul ADV (anti-depistare-vizuala), mi-l potrivesc pe fizic si hai la intilnire! De mentionat faptul ca i-am facut si un mic upgrade, d-ala de recunoaste sexele de la distanta, ca sa nu mai confuzez pe CrisR cu Steph (vezi faza de anul trecut cu "membra") si invers, chit ca masinile si culorile aferente lor difera, oarecum substantial! La masineta, ce credeti ca-mi zacea nestingherit pe stergatorul de parbriz? Un biletel mitititel care-mi graia asa: Cumpar aceasta masina imediat! Rog seriozitate! Si urma un numar de mobil! Copilasi dragalasi, nu-mi vind masina defel, chiar mi-e drag de ea, foiae verde si-o lalea! Ma gindesc sa-mi schimb numarul de inmatriculare in NFS, adicatelea Not For Sale, he-he! Am ajuns, care va sa zica, la locul cu pricina in jurul orei zecimale 19,534 radical de ordinul trei din cinci (citat Abram Burel) si m-am strecurat cu dibacie si rafinata finete Jedi printre sufletele prezente acolo. Nici n-am descalecat bine din limuzina cu ascpect de Matizac ca hop in spatele meu se iteste ce mai vuiet, ce mai zbucium, ce mai zgomot de pistoane si de ax bolnav, cu came, amintind aci de sosirea intempestiva si fulgeratoare a Cumnatului, ce venise si el sa, citez, "salasuiasca" putin pe la Polivalenta! Nu prea am fost atent la el, ca deh, doar era prima infatisare si l-am lasat sa se "salasuiasca" putin cu atmosfera si personajele conlocuitoare, da' la ce zgomot se isca din burta masinetei personale, mare noroc ca nu a fost si Hitmanu' prin zona sa-i puna o intrebare devastatoare: Ba, moncher, cit baga asta la ora ba, ca la decibeli vad ca stai bine? Abram Burel s-a tinut de cuvint si a venit discret, cum il stim, in jurul lui 2"ics"=15, jovial, la locul lui, hai salut, hai noroc, merge dopu' la plafoniera, da' aia, da' ailalta, ca am in proiect niste semnalizatoare pe RAM cu magistrala de 24 de biti pentru stergatorul pe spate etc. etc., limbi straine pentru neavizati. Da', pina atunci, a bagat niscaiva leduri prin masini si alte tiuninguri de mare efect luminos si nu numai. Vlad cel improprorietarit cu Volvveu a venit o idee "tau" = radical din 25 minute, insotit Mari Dinu, pe numele ei de membra, actualmente Mari_D, dupa care a intors-o ca la Ploiesti (de personajul cu limba-n rrrrrrrrrr e vorba) si a plecat dupa Madonna, interpretata de Lolita! Lolita, cum a venit a facut precum un titirez uitat pe gheata, pentru ca sigur a avut ceva ce o minca, macar in talpa, he-he, in acest sens dind ture de colo-colo, de la gasca la gasca, de la Method la catel, mai un Calush, mai un Alunelul s.a.m.d.! Dupa ce mi ti l-a omorit pe MVK cu catalizatorul, cum ca la fiecare hop de pe asflatul inconjurator ar trebui sa-l desfaci si sa-i rearanjezi fagurii p-acolo, ca nu mai ies Eurotreii cum trebuie, Marius Eugen a aparut si el cu masineta sub forma "Mumia se intoarce", da' numai pe dinauntru, ca pe dinafara semana ce scria in talon. Fac aci referire la minunata actiune textila intreprinsa de Marius asupra masinetei, care, daca ar fi avut ceva de spus si facut, sigur l-ar fi transformat si pe el in locatar de piramida. Acesta a imbinat magistral siliconul de geamuri sau sau pectorale (inca nu s-a vazut efectul asupra portbajaului, in sensul ca n-am aparut sfircuri pe tabla) cu materialul textil si acum, are si ctzaua lui Masterbobs unde sa se adaposteasca de ploaie, elegant, caldut, lejer, intocmai ca la hotelurile pentru catzei de prin lumea de dincolo de granitele patrie noastre cu locuitori infinitzi in posibilitati si imaginatie. Vajnicul contorsionator de fiare si utilizator de stroboscoape, amintesc aci pe mult-prea-imaginativul nostru Senna, s-a chinuit in fel si chip sa-i strice matura Vrajitorului, zic aci de Matizacul lui Wizzard. Acesta din urma, vrajit de priceperea posesorului de dioptrii, a ramas mesmerizat la cite poate fi chinuita o masina, care la sfirsitul supliciului sa mai si mearga. Dupa fatza Wizzardului, am dedus ca acest fenomen (Senna) nu se va mai repeta asupra masinetei, cel putin cit nu e hipnotizat! La un moment dat se desprinde din peisaj un personaj cu un fascicul de fotoni in minutza, ce se facea ca a luat urma iepurelui pe asfalt. Avea lacrimi in ochi si mare jale in suflet... Era vorba de Nexxus carfe plingea de mama focului ca-si pierduse mindrete de margareta care-i crescuse la o balama de usa, in urma noroiului colectat de-a lungul vremii. Si era margareta de Kalos, tata, ca a avut si alta masina inainte si n-a prins! Las-o nenea Nexxus, las-o, uite, vorbeste cu catzaua lui nentu' Masterbobs sa-ti unga usile pe la incheieturi si pe la rotite si o sa ai si alge marine, nu numa' margarete si panselute! Ce mai suflet, dom'le si la sta, cita sensibilitate, auzi, sa cauti tu margareta de la Craiova pina la Polivalenta! Data viitoare, ca sa-i treaca din suparare o sa-i iau o orhidee si i-o plantez la radiator, ca asta-i planta tropicala si-i place caldura, da' daca-si aduce Nexxus aminte ca a fost in alta viata in concediu in Sri Lanka si da fuguta cu lanterna pina acolo? Am vaga senzatie ca Methodu, sensibil cum il stiti la schimbarile de temperatura, dar foarte aprig la neuron, a inceput sa se apropie din ce in ce mai mult de personajul canin care-l scoate pe Masterbobs la intilnire. Asa, in trecere, in intimitatea dintre doi Matizaci, la umbra de priviri indiscrete, l-am vazut pe Method straduindu-se sa invete caninul sa stea in coada, in acest sens el luind pozitia ogarului care amusina potirnichile si-i soptea la ureche. Cred ca Laika era tare incintata de ce-i zicea ala, ca deja coada ei incepuse sa caute pe cer Carul Mare si Steaua Polara! Nu stiu daca a invatat-o au ba, da' cred ca a avut ce povesti cainele acasa, daca nu cumva i-o fi facut capul calendar lui Masterbobs. Am senzatia ca dupa intilnirea cu Methodu, catzelu' va fi prezent mereu la intilniri cu sau fara voia lui Masterbobs! The Queen of the Money, adica, Ileana, a mai dat o tura pe la service si s-a dat si ea cu antifon sau statuse prea mult la ultraviolete, depinde din ce punct de vere o priveai. Oricum, contrastul era de mare anvergura, stind linga masineta galbena-galbena, era foarte sexi, masina, he-he! Minunat Ilenutzo, cu culoarea ta de-acum, pui in mare valoare culoare hepatica a minunatei si mult-iubitei tale Matize! Iulia, a aparut precum un apus de soare la mare, probabil venind la asorteu cu multitudinea de Matizaci rosii, da' c-o saptamina mai tirziu, lasind urme vagi de culoare in urma ei, aproape ca crapa de invidie masineta Ilenei, ca n-a avut rosu la vremea cind isi schimbase ea coloarea la caroserie! JMU a demonstrat ca inca mai existas personaje conlocuitoare care se pot trezi ca vin cu trei pedale la intilnire si nu mai poti pleca pentru ca-ti ies la numaratoare doar doua, Muck DJ, chestia aia mica care daca nu are girofar sau avarii puse, calci pe ea si nu-ti dai seama, a dat o tura scurta de citeva nanosecunde, doar-doar o ramine careva cu gura cascata la noul sistem de ejectare a gazelor arse de Tic-o cu decibeli mult mai multi decit cintareste masina. Ne-am dat pe urma seama ca si-a bagat sistemul asta de zgomot, ca mijloc suplimentar de siguranta sa nu mai dea lumea peste el, care-i sub cimpul vizual al celor peste 6 ani! Tatutul de Forum, zis si Chiparul de Uar, alias metafizicul Lucman, a stat pret de un oftat a la Schiller, a schitat doua priviri ancestrale, un gest desprins din Kafka si dus a fost cu Renou' din dotare. Surpriza emisiunii a constat in rpezenta Leutzului, speriat de consumul de 5 l de benzina care este a Ticoliciului Grrrrrrrrr din posesie si l-a tunat rau cu o superba instalatie pe baza de ciuperci otravitoare, bacterii Escherichia si drojdie de bere, rezultindu-i un consum si aci imi permit sa-l citez: "Consum echivalent de 3,64l la suta de km in bucuresti - 170Km cu 20 RON." Incheiat citatul! Evident, Alezz a trebuit resuscitat, noroc ca eram invizibil si acum pot sa-i spun! Da ma, eu am fost ala de ti-a resetat ochii cu un picior in fermoarul de la pantaloni, ca nu-ti mai reveneai din surpriza si a trebuit sa te reduc la tacere cumva! Sper sa nu faci icter ca are asta consum si mai mic decit l-ai avut tu vreodata! Da' poti sa-ti pui si tu la a ta d-aia pe biogaz, ca ai materie prima de la una din fermele lui de vaci si boi a lui tac-tu, bagi o vaca la motor, ii dai apa paie si bataie si mergi mai ieftin ca Leuzu, doar cu fin si apa, he-he, si nici nu opresti la benzinarii sa alimentezi, ca e plin de spatii verzi prin Rahova! Pai, dragi copii, acum ca ne-am lamurit ca are loc gazu' pe Tico impreuna cu zimbetul urias al lui Alezz (vezi poza de mare efect), se scot consumuri fabuloase chiar si din animale care dau lapte si alte alea, putem sta linistiti si saptamina asta, nutrind speranta ca si joia care va veni, si cealalta, si cealalta, vom avea parte de noi si noi surprize, care mai de care! Pina atunci, v-am pupat in "Nu ma vedeti" mode si va doresc un minunat weekend tuturor, chiar tuturor, he-he! PS: Multumiri Alezzului pentru rindurile trimise! Edited June 16, 2006 by Obi_wan_Kenobi Link to comment
JMu Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Instalatie de gaz pentru Tico. Luna aceasta super oferta: la fiecare instalatie primiti gratuit un Alezz! Doar sa aiba loc in masina! P.S. Saru'mana pentru farsa, c-a fost buna si bengoasa! Da' nu trebuia sa-l puneti pe Alezzu', ca m-am prins relativ repede ca e mana lui (totusi recunosc ca nu imi dadeam seama cum a reusit s-o demonteze asa repede - Alezzule, husele, ai?) Link to comment
Alezz Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Moamaaa ce valoare am,auzi la el...gratis ("> . Link to comment
mari.d Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 (edited) ...gratis ("> . sa vezi ce gratis ti-o iei pufosule Edited June 16, 2006 by mari.d Link to comment
Vlad Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 (edited) da a fost ok. super tare audi-ul cu acel sunet super. asteptam monstrul de pe masina ta peste! am obs. multe teste cu corsa. si nu mai scoate fum iulia! am vazut eu. in rest lume buna si distractie. cu exceptia "mosului" de satori care tine neaparat sa ma faca sa ma intorc la cielo Majuscula! Edited June 17, 2006 by Mircea Link to comment
ticodriver Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Nu mai scoate fum de la aditivul meu Link to comment
ticodriver Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 fftopic: Unii fumeaza si altii scot fumu Link to comment
Leutzu Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Bine ce e Diesel si scoate fum ca daca era pe GPL scoteai gaze Obi...esti pata de culoare care lipsea acestui forum...tare dor ne era de cronicile tale, speram ca im viitor sa iti lasi acasa costumul de om invisibil ca sa te si putem vedea la fata. Link to comment
Sharpe Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 (edited) Poate ca erau doar fumuri... S"> Edited June 16, 2006 by Sharpe Link to comment
iulia Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Vezi tu fumuri data viitoare. > Link to comment
Tommy Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 Eu ti-am zis si la mare sa nu pui vara .. aditiv, ca se incinge treaba Link to comment
Senna Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 (edited) Vajnicul contorsionator de fiare si utilizator de stroboscoape, amintesc aci pe mult-prea-imaginativul nostru Senna, s-a chinuit in fel si chip sa-i strice matura Vrajitorului, zic aci de Matizacul lui Wizzard...sub pretextul ca i-am resetat ECM-ul si trebuie sa-i invat masina sa fie nervoasa Pt consolare, l-am invitat sa se revanseze testand masina mea, insa a menajat-o desi il incurajam s-o calce... Edited June 16, 2006 by Senna Link to comment
wizzard Posted June 16, 2006 Share Posted June 16, 2006 @Senna: daca tu ai mers nervos cu Matizul inseamna ca eu merg infuriat la culme. O se te iau in masina la o plimbare sa vezi cum conduc eu "normal", iar apoi daca mai ai curaj sa-mi zici ca vrei sa-ti arat si stilul nervos... Iti multumesc pe ajutor. Merge super acum - nu ca ar fi mers prost vreodata. Insa parca merge si mai si! VW-ul merge foarte frumos, mi-a placut mult. Pot spune ca Polo aduce mai mult a masina decat Matiz. Iar Peugeot-ul 206... are un design de nota 10. @Ovi: L-am lasat pe Senna sa-mi reseteze ECM-ul dar am stat cu ochii pe el tot timpul sa nu reseteze altceva. Concluzie: totul a avut loc sub control strict din partea mea . In ceea ce priveste fumul scos de masina Iuliei, am studiat problema la fata locului, iar in urma analizelor si evaluarilor efectuate de catre experti, pot concluziona ca a avut loc un schimb de identitate. Astfel, fumul scos de Corsa Iuliei a disparut si a aparut in mod miraculos in partea finala a sistemului de evacuare a Corsei condusa de ticodriver. Fenomenul s-a putut realiza numai dupa ce a fost varsat continutul unui recipient pe care scria "Aditiv" in rezervorul Corsei de culoare rosie dupa care cativa membri s-au dat in "barci" utilizand pe post de barca portbagajul acesteia. Link to comment
ticodriver Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Ehee, fumul a disparut si de la mine, a aparut atunci doar, ca sa faca si el un mic spectacol de magie cu transferuri de identitati afumate de la motoare fiat la motoare isuzu. Acum ma simt de parca as fi vreun mic David Blaine al fumurilor tractoristice. Link to comment
Tommy Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 (edited) Diesalarii.. bun de stiut ca inafara de motorina in exces, mersul subturat.. fumul negru mai apare si de la supapa EGR ramasa pe deschis sau "nebuna" functionare a turbinei Asa ca dati-i puternic in GURA ca altfel se f. turbina Pe caldura asta, aditivii aia sunt frectie la picior de lemn Edited June 17, 2006 by Tommy Link to comment
ticodriver Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 fftopic: @Tommy: frectiile de orice natura sunt binevenite. Link to comment
iulia Posted June 17, 2006 Share Posted June 17, 2006 Diesalarii.. bun de stiut ca inafara de motorina in exces, mersul subturat.. fumul negru mai apare si de la supapa EGR ramasa pe deschis sau "nebuna" functionare a turbinei Asa ca dati-i puternic in GURA ca altfel se f. turbina Pe caldura asta, aditivii aia sunt frectie la picior de lemn 1.Tommy, defineste te rog "motorina in exces". Adica nu trebuie sa mai fac plinul? 2. Nu e de la mersul subturat; la 1.3 CDTI cuplul maxim e pe la 1.850 - 2.250; am mai vorbit cu alti posesori de acelasi model si toti schimba vitezele la turatii intre 2.000-2.500; mi s-a recomandat un 2.200. Avand in vedere ca eu schimb acum la 2.500 sau peste, e supraturata. De-aia imi papa 7 in oras in loc de 5.5-6. Deci nu e de la la asta. 3. Urmand sfatul lui Bodgan G (si nu numai al lui) am schimbat motorina euro 4 de la Rompetrol (singura pe care o stia Corsa) cu euro 5 de la OMV. Rezultatul - lumea zice ca nu mai vede fum. Dar cum eu stau in fata, I don't really care Link to comment
Tommy Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 OFF_TOPIC 1. Motorina in "exces" ? La acceleratie la blana .. baga mai multa motorina decat arde, si de aici iese fum, nu de la ulei, nu e nimic rau in asta, e normal 2. Subturat la turbo diesel inseamna schimbat sub 2000. Supraturat.. de regula peste 4000 3. Exact, cu motorina de la omv nu ai nevoie de aditivi, ei sunt pentru iarna, contra "congelarii" parafinei, si pentru eliminarea depunerilor. Link to comment
MethodRO Posted June 18, 2006 Author Share Posted June 18, 2006 Offtopic Tommy mai documenteaza-te in privinta motorinei. Link to comment
ticodriver Posted June 18, 2006 Share Posted June 18, 2006 fftopic: La inceputul intalnirii, tot motorina de OMV aveai Julia si tot scoteai fum . De fapt, daca a disparut sau nu fumul putem vedea numai ziua, ca la 12 noaptea nici nu se mai vedea ce iese prin teava: fum, aburi (de alcool sau alta natura ) etc. Daca intr-adevar nu mai scoate fum, masinuta, inseamna ca am avut parte de niste liniute terapeutice. Link to comment
Recommended Posts