laurentziu83 Posted March 25, 2005 Share Posted March 25, 2005 Lipsa capacele de pe o parte la WV, desi erau ancorate cu chingile din plastic aferente. CASCO. Iote de ce nu-mi pun eu capace. Chiar ma gandeam ca taica-miu n-are cutit la el in masina si nu stiu ce ar face daca ar avea pana. Bine ca au avut altii. Link to comment
Megaherz Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 De la Dacie: roata de rezerva, coarba, cric, casetofon(geam spart),2 sticle vin de tara De la Ticozaur: stergatoare Daca ii prind le rup spinarea...cat sunt eu de mic.. Link to comment
Alezz Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Mi-au rupt o oglinda in incercarea de a o fura...daca ii prind ii fac legenda . Link to comment
remix Posted March 29, 2005 Share Posted March 29, 2005 (edited) Mi-e tare frica sa scriu aici ca sa nu-mi poarte ghinion. De cand m-am infratzit cu Tico asta l-am uitat descuiat pe diferite usi de nenumarate ori. Uimitor niciodata n-am gasit nimic lipsa. E drept nu am nici un fel de casetofon/boxe. Pana acum am fost ferit de furia hotilor. ** CENZURAT ** Sper sa nu am neplaceri nici de acum incolo. Acelasi lucru vi-l doresc si voua ! Edited March 29, 2005 by NFS Link to comment
john Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Am gasit dimineata geamul dreapta fata spart (cel mic in forma de triunghi, de langa oglinda). Geamul mare era coborat, cioburi pe scaunul din dreapta, lipsea mini-veioza de la bricheta-scrumiera (200k rol OMV), torpedoul deschis. Fata casetofonului nu era in masina, de boxe nu s-a atins, de fapt sunt sigur ca nici nu a deschis usa, doar a bagat mana pe geam. Am fost deja la politie si la casco, am sunat la service si la 5 ma duc sa il schimbe. Link to comment
SSorin Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 In prima noapte dupa ce am adus-o acasa,mi-au luat 3 capace... De ce nu pe toate,nu am inteles...Nu aveau nici antifurturi nici coliere plastic. Link to comment
Maniaku Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 eu am gasit loganul in Berceni cu usa deschisa si urla alarma nu a disparut nimic dar mi-au bulit butucul pe stanga fata Link to comment
Gica Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Cu ceva ani in urma am parcat in plin centru la Universitate pe la 6 seara si dupa ce am incuiat masina am plecat, iar dupa 10 min. mi-am adus aminte ca lasasem mobilul in masina. M-am intors : siguranta de la usa era in sus, mobilul disparuse. Aveam pe-atunci o Lada Samara, nu mi-a spart geam, nu a indoit usa, nimic, doar a zapacit un pic butucul de la sofer, initial nu mai puteam baga cheia, dar dupa cateva incercari si-a revenit. Am asistat si la o spargere (de fapt la final) "live" : era 5 dimineata, trebuia sa plec la Timisoara si am trecut pe la birou sa iau un dosar, am parcat chiar langa o Solenta cu o usa indoita la jumatatea superioara si inauntru un individ cu o shundrea, m-a vazut, a iesit calm din masina cu casetofonul si a fugit (erau de fapt 2, unul dadea de "sase"). Ce sa mai fac ? Imi venea sa iau foc, dar nu stiam ce arme albe au la ei, eram singur, nu sunt un street fighter, asa ca am ramas frustrat. ("> M-a uimit cat de usor se indoaie usa la Solenta, parca era din plastic, apoi am aflat ca nu e nevoie neaparat de scule pricopsite, ca se indiaoie relativ usor pt. cunoscatori Link to comment
dxr Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 De la Dacie mi-au luat roata de rezerva de 2 ori, trusa de scule, bricheta masinii, triplele si emblema "Dacia" din fata. De la Renault oglinda dreapta. De la Matiz nimic. Link to comment
guru Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 De la berlina, mi-au furat oglinda din dreapta. Matizul a scapat (deocamdata) Link to comment
mr_ Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 Capacul din plastic care acopera valva de alimentare cu GPL 17 euroi, adica mai mult decat valva in sine De la Ibiza nu mi-a furat nimic, a fost doar lovita aiurea... Link to comment
pmhoria Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 din fostul Ticozaure mi-or furat un casetofon de 500k lei vechi... si macar de ar fi deschis usa clasic...dar nu, ei or tras ca nebunii de usa pana or indoit-o in exterior, atata cat sa traga de butonul usii... m-a costat mai mult indreptarea usii decat sa pun un alt cass pe tico... Link to comment
Dj_Dark Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 la mine luciu de la oglinda stanga (electrica,incalzita 200.000 lei) apoi mi-am pus alarma cu pager si perimetru...sper sa fie doar atat Ps cand mi-am pus jantele spitzate am stat cu tarsa in prima noapte, oricum mi-am luat antifurturi dar...pana cum nimik (le am din noiembrie anu' trecut) sper asa sa ramana... Link to comment
Satori Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 Mi-au furat capacul de la antena de la Dacie... trapezul acela de plastic Link to comment
dreaQ Posted February 20, 2006 Share Posted February 20, 2006 La dacie am ramas fara baterie. Am urcat la un amic sa-i duc un PC si cand am coborat capota ridicata! Bornele taiate cu patentul si prin motor cazute 2 surubelnite. Cu alea am ramas... Link to comment
sam Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Pe cand aveam Dacie mi-au furat benzina din rezervor (n-aveam antifurt la buson) si capacele de la roti la 2 zile dupa ce le-am pus (iarasi fara antifurt) Link to comment
svr Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 (edited) De pe Cielo nimic. Dar de pe dacie mi-au luat casetofonul si roata de rezerva de vreo doua ori. M-au chemat si la politie dupa ce au prins niste hoti sa-mi dea alta roata din gramada pe care o aveau acolo, iar pe casetofon am luat banii de la CASCO. Si benzina mi-au luat o singura data ca dupa aia mia-m pus antifurt. Edited March 24, 2006 by svr Link to comment
woulfy Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Mi-au rupt oglinda dreapta. Oricum tipul care a facut-o a fost cam idiot, mai degreaba cred ca a fost vreo polita, vreo razbunare (desi vreau sa cred ca nu am dusmani), pt ca cei de la service mi-au zis ca din felul cum au rupt-o n-are ce face cu oglinda aia decat poate sa o lipeasca cu super-glue. Oh well, ma consider norocos totusi ca e singurul furt. Link to comment
liliana Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Am citit, m-am ingrozit. Credeam ca s-au mai potolit gainarii. Inseamna ca la Peugeot am avut noroc, in afara de o zgarietura adanca pe capota nu a mai patit nimic in doi ani de cand il avem. Acum, la Polo, am devenit cam paranoica (probabil ca o sa ma linistesc in cateva luni) si stau cu ochii pe geam. I-am fixat capacele rotilor de jante cu soricei, mai mult nu stiu cum s-o protejez. Link to comment
BogdanG Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Mie nu mi-au furat niciodata nimik desi aveam sonorizare de 6000DM pe Golf 1 si statea in fata blocului ...unde mi-au fortat usa o data ...a doua oara mi-au spart geamul lateral de la pasager ...a 3-a oara mi-au spart iar geamul de la pasager dar era masina parcata la Romano Americana in fata si nimeni nu a vazut sau auzit dar de fiecare data alarma m-a salvat ...si faptul ca totul era foarte bine fixat si nu au avut cu ce pleca asa repede si mai ales faptul ca nu tin fata de la cass sub scaun sau prin masina La restul masinilor nu am avut muzica deci nici peripeti asa ca urmeaza G4 la spart ...aviz amatorilor ...am CASCO si multa rabdare pt hirtogareala . Link to comment
ticolino Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 pai daca zici ca ai rabdare inseamna ca nu te deranjeaza asa tare si sa vina cu incredere Link to comment
ileana Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 De pe oltcit mi-au furat 3 casetofoane. La ultimul mi-au spart si geamul lateral stanga.Nu mi-a parut asa rau de casetofoane, cat de geam pe care l-am gasit foarte greu. De la Papadia ii tenteaza frecvent capacelele de ventil. Cred ca am pus intr-un an de cand o am, 30 de capacele. Ca sa fiu sigura ca raman in pana, am cumparat 50 Link to comment
CT_ZDB Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Strange-le putintel mai tare cu un patent ) Link to comment
Dj_Dark Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 Pai daca sunt de plastic se fac praf cu patentul...ale mele au rezistat pana acum, chiar ma mir, au aproape 6 luni. Ps. Ar fi frumos sa ma trezesc maine fara ele Link to comment
VECTOR Posted March 28, 2006 Share Posted March 28, 2006 mi-e mi-a furat cineva vopseaua de pe portiera din dreapta fata.si odata cu vopseaua mi-a luat putin si din relief . din pacate autorul este necunoscut. Link to comment
Recommended Posts