Jump to content

Ce v-au furat MITOCANII de la masina?

Recommended Posts

Pun pariu cu cine vreti voi de pe forum ca am cea mai zgariata masina ( si nu ma refer la zgariata de mine in gard ).

Premiul... hm... 1 plin de benzina la respectiva masina ce castiga :P ( hai incumetati-va ca s-a ieftinit benzina, doar e an electoral )

Am aproximativ 30 metrii de zgarieturi dintre care vre-o 15 presupusi de la spalatoria auto, restul 15 de la chei adanci si groase ( zgarieturile, nu cheile ).

La un moment dat cineva chiar si-a incercat talentul de sculptura in usa si a "desenat" un fel de tribal, tot cu cheia.

Hmm, acum vad ca numele topicului e "ce v-au FURAT "

Citisem " ce v-au FACUT "

In sfarsit mai sunt si eu offtopic, scuzeeeeeeee !

Edited by Cumnatu

Capacelul unei jenti de aliaj, capacele jentilor de tabla ( pe care le-am recuperat de la politie, pentru care am scris 3-4 pagini A4, imi venea sa le las acolo ca sunt doar 30 ron = )) ), si 4 capacele pentru ventil din acelea care indica presiunea in roata.

in noaptea de 9-10.11.2008 mi-au umflat radio CD si detectorul de radar :( (

Aoleu, vecine ce ti-au facut...cred ca pe strada mea nu au mai intrat(HOTII) pt. ca e prea accidentata.

Mai nou "baietii de la gaze" au executat transee paralele dar si perpendiculare pe borduri. X(

Aoleu dar de ce le-ai lasat in masina? Sau le-ai uitat?

Niciodata nu le-am luat in casa...

@Rapido83, baietii aia care sapa la tine pe strada nu sunt de la gaze, iar masina ta tipa numai cat dai sa te apropii (stii cat de injurat ai fost in perioada in care erai la bulgari? ) . Plus ca masina ta era la intuneric iar a mea la lumina, sub stalp , ca trebuia sa vada ala ceva prin masina cand opera ... doneaza cineva un radio de tico [-O< ?

Am aproximativ 30 metrii de zgarieturi dintre care vre-o 15 presupusi de la spalatoria auto, restul 15 de la chei adanci si groase ( zgarieturile, nu cheile ).

La un moment dat cineva chiar si-a incercat talentul de sculptura in usa si a "desenat" un fel de tribal, tot cu cheia.

Hmm, acum vad ca numele topicului e "ce v-au FURAT "

Citisem " ce v-au FACUT "

In sfarsit mai sunt si eu offtopic, scuzeeeeeeee !

Tie ti-au furat vopseaua :) o parte din neuroni care s-au dus admirind operele de pe masina si gaura in buget data de calmantele luate de la farmacia din colt :)

De la actuala, nimic.

De la dacie (cand era 1300 a lui mama) ... Radiocasetofonul.

De la Renault 18: Radiocasetofonul, in anul octombrie2001. M-am enervat, pt ca geamul (abia gasit pe la piese SH) costa mai mult decat radiocasetofonul, care nu era altceva decat un SATTELITE ( evident cu tuner PLL Digital si alte troace d-astea) ! Dupa care am stat vreo 3 luni cu un Domotec gasit la un atelier, apoi mi-am luat un Radio Cd.

De la SuperNova: Antena de la radio si lamele de la stergatoare.

• 7 months later...

Acum 4 zile la Dacie mi-au furat stergatoarele si oglinda pe partea stanga.Problema mare e ca le-au fortat si au rupt axul care tine bratul stergatorului.Acum trebuie sa demontez ansamblul motorului de stergatoare sa le inlocuiesc.Imi e groaza de munca si migala ce va urma.Au furat nemernici inainte sa ajung acasa cam cu 15 min,nu dadea d-zeu sa ii vad,ii calcam pe nenorociti. X(

• Prin 2002,tot la Dacie,am avut montat un cass Blaupunkt,nu cine stie ce dar probabil au vazut firma si le-au luat ochii.L-am prin foarte bine de polita bordului.L-au furat,dar problema mare a fost ca a smuls acea polita cu totul si odata cu ea si jumatate din instalatia bordului.Atunci am fost nevoit sa cumpar si sa montez instalatie fata noua.Astaia sant oamenii din jurul nostru. :rambo:

Edited by velican_costi

Capacelele de la jante. ~15. Mai am doar 3 de rezerva, trebuie sa merg sa mai cumpar 10-20. Mi le fura ori 1, ori 2, ori toate 4. Si in locatii diferite, si in orase diferite. Probabil pt ca sunt cromate si lucesc =)) .

Costa doar 50 de bani bucata... :(

Cumpara si tu prostii din plastic negru si nu le mai fura...

Si eu am facut prostia sa i-au din cele mai smechere si au disparut dupa 2 zile...

Si neaparat sa ai si unul standard sa poti sa scoti ventilu' :) )

Am patit si eu,anul trecut mi-au saltat un rcd panasonic.In parcare la un supermarket,mai bine zis in parcarea angajatilor :) ) Nu s-a atins de detector (nu-i trebuia) si nu a lasat nici dezastru in urma..fire smulse sau alte minuni.Fata de la casetofon a gasit-o in torpedou :P Camere in zona nu erau asa ca paza a ridicat din umeri.Mai mult ca sigur era un angajat din partea locului.Dupa aceea am aflat ca au fost mai multe spargeri in zona..rezultatul a fost ca si-au mutat aproape toti masinile in parcarea mare.Au fost niste voci,aia care au lasat masinile in continuare acolo au fost faptasii,ca nici nu s-a mai auzit dupa aceea de alte spargeri.

Altfel,in fata blocului am o parcare de vis.Uit masina descuiata,cateodata si cu geamurile coborate,ba am uitat odata langa masina o noapte intreaga roata de rezerva cu cric si tot tacamaul,nu s-a intamplat nimic.Ehe..ar fi mai multe..Daca uit farurile aprinse vin si ma anunta la interfon,etc..

Cumpara si tu prostii din plastic negru si nu le mai fura...

Si eu am facut prostia sa i-au din cele mai smechere si au disparut dupa 2 zile...

Si neaparat sa ai si unul standard sa poti sa scoti ventilu' :) )

-4 din dimineata asta. Incepe sa devina enervant. X(

-4 din dimineata asta. Incepe sa devina enervant. X(

Nu mai pune deloc :)

ON topic: Nu mi-a disparut nimic de la masina, poate..am avut noroc(asta daca nu pun la calcul ca am ramas fara capacele si fara vintile la toate 4 chiar in a2a zi de cand mi-am luat masina. Vecinii ofticati. Plus ca masina a fost tractata cu un microbuz in mijllocul strazi, de am sarit afara in lenjerie intima la 2 noaptea si vreo -5grade cand am vazut-o pe geam)

Edited by luisspeed

Pe mine m-au furat in service. Am dus masina la vopsit in service-ul TURBO CAR din str. Ritmului nr.8B si cand am luat-o nu mai aveam:

- o lanterna cu leduri din torpedou

- laveta de sters geamul din piele de caprioara

- racleta de gheata

Am facut sesizare la seful de service, a vorbit cu toti mecanicii si toti dadeau din umeri. Nimeni nu stia.

Nu se face proces verbal de predare-primire cand se lasa masina in service, cu tot inventarul, inclusiv cantitatea de benzina din rezervor ?

Edited by tolin