Dj_Dark Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Asta cu dusul masinii la vopsit si disparut obiecte e de cand lumea. O duci cheala domnu' de ce nu ai lasat si portofelul eventual la vedere? Eu imi iau si casetofonul daca pot sa nu-mi omoare aia bateria ascultand muzica. PS. La service se trec numarul de kilometri, benzina aproximativa din rezervor si atat, din motive bine stiute. Doar n-o sa stea ala sa umple o foaie A4 cu toate prostiile pe care le las eu prin masina. Link to comment
tolin Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Cu ocazia inventarului iti spune sa le ridici, sa-l scutesti de scris. Link to comment
adisoru Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) In service mi s-a facut inventarul la benzina, roata de rezerva, trusa de scule, extinctor, trusa medicala, numar de km si ATAT. Trebuia sa il pun pe ala sa scrie tot ce am in masina...dar in Romania toti se grabesc (cel putin in Bucuresti) parca ii fugareste cineva...repede, repede Edited July 23, 2009 by adisoru Link to comment
ing3r Posted August 2, 2009 Share Posted August 2, 2009 Aseara am fost la un concert si cand m-am intors m-am trezit ca nu mai am torpedou! Dupa ce am sunat la politie si au venit jandarmii, unul din ei l-a gasit la 10 m mai incolo aruncat , impreuna cu tot ce era in el: portofelul plin cu acte, dar fara bani (banii ii luasem pe toti in buzunar) , actele la folie si alte balarii... Am avut noroc mare ca nu le-a aruncat in mare sau mai stiu eu pe unde...Cert e ca usa din dreapta soferului nu a fost fortata deloc! Acum trebuie sa imi prind la loc torpedoul , probabil in niste hold-suruburi Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Cum nu ai torpedou? WTF? Link to comment
ing3r Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 O sa fac niste poze sa vezi cum arata fara torpedou...Pur si simplu a fost smuls de acolo, ca imi atarnau fierele pe urma...E haios, dar trist in acelasi timp. Dar traim in Romania si... Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Il incuiai? Se incuie? Link to comment
ing3r Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Deci cand am plecat la tiesto, am incuiat torpedoul cu cheia si toata masina din butonul telecomenzii...Probabil de aia l-au luat cu totul , ca nu au putut sa il descuie, probabil nici nu s-a chinuit.Oricum am avut bulan ca nu mi-a luat absolut nimic din torpedou si nici din masina . Aveam casetofonul cu stick-ul usb in el (totusi face si ala vreo 4-5 mil) , plus ca sub scaun mai aveam o geanta cu un tel in ea. Doar la torpedou s-au uitat, in rest nimic . Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Din cauza asta nu imi inchid eu torpedoul. Probabil te-au vazut si cand l-ai inchis. Unde ai parcat masina? Link to comment
ing3r Posted August 4, 2009 Share Posted August 4, 2009 Am parcat mai incolo de Hanul Piratilor, spre Navodari. Era singurul loc liber de parcare, in fata unei case. Cine ar fi crezut ca o sa ia torpedoul cu totul? Sincer sa fiu, am avut un feeling in privinta asta, dar ma grabeam prea tare ca intra Tiesto si nu m-am mai intors la masina. Oricum am avut mare noroc ca nu mi-a luat nimic . Bulan mare! Link to comment
laurentziu83 Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 (edited) Dupa 7 ani de permis fara nimic furat de pe masini pana acum, postez si eu. Niste dobitoci orbi mi-au furat capacele de la Clio. Zic orbi pentru ca n-am putut sa pricep cine ar fi putut sa fure niste capace de care zicea toata lumea ca sunt zgariate, lovite, ciobite, vai mama lor, si ca sa-mi iau altele. Eu nu si nu, ca pot sa bag banii in altceva. Eh, uite ca trebuie totusi sa-mi iau alte capace, acum se vad rau tare rotile murdare, cu jantele ruginite si lovite pe margini. Am sa ma uit zilele urmatoare dupa vreun papuc cu capace de reno, caci doar un sofer de asa ceva le-ar gasi acceptabile. Edited August 9, 2009 by laurentziu83 Link to comment
naylui Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 deh, stai sa vezi cand vei ramane fara vintile... Link to comment
rm.popa Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 Niste dobitoci orbi mi-au furat capacele de la Clio. Zic orbi pentru ca n-am putut sa pricep cine ar fi putut sa fure niste capace de care zicea toata lumea ca sunt zgariate, lovite, ciobite, vai mama lor, si ca sa-mi iau altele. Eu nu si nu, ca pot sa bag banii in altceva. Poate ţi le-a şparlit chiar un prieten, ca să te facă să pui şi tu nişte capace ca lumea... Sau vreo fată căreia îi era ruşine să meargă cu tine cu capacele în halul ăla? Link to comment
martiz Posted August 9, 2009 Share Posted August 9, 2009 (edited) Sau poate ca si-a insenat chiar el furtu, ca de "zicea toata lumea ca sunt zgariate, lovite, ciobite, vai mama lor, si ca sa-mi iau altele. Eu nu si nu, ca pot sa bag banii in altceva" Trebuia sa gaseasca o scuza pt un set nou de capace, nu! ) Edited August 9, 2009 by martiz Link to comment
laurentziu83 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Bun, si cu proiectorul de ceata crapat cum ramane? Si pe ala il inscenez? Link to comment
luisspeed Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 Bun, si cu proiectorul de ceata crapat cum ramane? Si pe ala il inscenez? E...La ala incerca la casco Acum pe bune, stiu si eu cazuri in care au furat obiecte distruse, desii la cativa metri erau aprope noi si erau tot "gratis" A patit-o un vecin cu un Logan(taximetrist), a ramas fara capace desii avea doar 3 si alea distruse Si masnia de langa era un Logan cu nr rosii tot cu capace(care aratau chiar noi). Link to comment
laurentziu83 Posted August 10, 2009 Share Posted August 10, 2009 (edited) CASCO-ul cui? Ca eu nu mai am de cand am terminat leasingul. Si oricum, pentru un proiector de 200 de lei nu merita sa apelezi la casco, mai ales ca nu-mi foloseste la nimic. Daca la ITP m-au lasat asa, asa il las si eu. Il schimb cand vand masina. Edited August 10, 2009 by laurentziu83 Link to comment
Andrei.ss Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Mie nu mi s-a furat nimic pana acum din fata blocului, insa m-au furat baietii de la reprezentanta cand mi-au livrat masina. Facusem comanda si nu stiam cand urma sa o aduca, iar exact in momentul livrarii eram la mare. Am rugat un prieten sa o ridice si el nu stia ce sa verifice, asa ca atunci cand am ajuns acasa am constatat ca imi lipsesc urmatoarele: - triunghi reflectorizant - set de chei fixe - patent - set becuri de rezerva - cheder capota Ma mir ca nu au ciordit si capacele de la roti, dar probabil era prea batator la ochi. Link to comment
Englishman Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Niciuna dintre cele de mai sus nu le-am avut cand mi-am luat masina de la reprezentanta. Stai linistit asadar, nu te-a furat nimeni ) Nimeni care si-a luat masina in 2002- 2003, ca noi, nu a avut piesele de mai sus. Daewoo nu a pus piesele astea din economie, mi s-a spus asta de catre toata lumea. Tu ai trait cu impresia asta 7 ani si nu te-a lamurit nimeni ? Toate se pot cumpara, nu costa o avere. Mai putin chederul de la capota pentru care, la dezmembrari, am dat pe el mai mult decat orice alta bucata similara de cauciuc. Edited May 6, 2010 by Englishman Link to comment
andreiorga Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 (edited) Si pe mine m-au pagubit "mitocanii" . .. . o intamplare mai mult amuzanta pentru voi, cei care veti citi urmatoarea intamplare: In 2006 am avut o Dacie, pe care nu o incuiam niciodata, nicaieri in Pitesti. Intr-o seara am iesit cu prietenii in oras la un biliard si mi-au spus sa incui masina. I-am ascultat si am incuiat-o, insa cand ne-am intors la masina, dupa vreo 4 ore am gasit o cheie de usa, de Dacie in yala stanga. In prima faza am crezut ca mi-a iesit mie cheia de pe inel si a ramas in yala. Scot cheia din usa, deschid usa...si...SURPRIZA!! Nu mai era RADIO-CD`ul...Dupaia verifica prostu ( adica eu ) cheile si am observat ca eu aveam cheia mea, si constat ca aia era o cheie potrivita Referitor la ce a zis andrei.ss... eu nu am mai auzit, la masinile noi sa mai existe in "dotare" chei fixe, patent si becuri de rezerva. De triunghi am auzit, in rare cazuri. Dar chederul...ceva chiar dubios... Edited May 6, 2010 by andreiorga Link to comment
marius.nita Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Si pe mine m-au pagubit cand aveam dacie. Am coborat dimineata si ce sa vezi usa stanga intredeschisa. Lipsa Cd-player, vesta reflectorizanta, un fular Steaua(probabil erau fani) si, tineti-va bine, un pachet inceput de prezervative. )) Cd-ul l-am recuperat de la politie cateva luni mai tarziu desi nu sunt sigur ca era al meu. ) Link to comment
lascarica Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Prezervativele nu le-ai recuperat? Link to comment
Andrei.ss Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 In momentul in care sub planseta din portbagaj ai un suport de polistiren cu spatii speciale pentru cele enumerate de mine, te-ai gandi logic ca ar fi normal sa si gasesti lucrurile respective. Dupa parerea mea tot un fel de furt e, chiar daca e din partea producatorului. Si tot la taierea costurilor se incadreaza si eliminarea lampii din torpedo. A trebuit sa cumpar una, plus intrerupatorul ca sa am lumina acolo. O alta chestie pe care au eliminat-o sunt cele 2 tampoane de cauciuc pentru capota care se afla amplasate pe aripa masinii. Din astea am gasit la dezmembrari de la o Nexia cu 2 ron bucata parca. Si chederul mai mult ca sigur facea parte din programul de "eficientizare" a cheltuielilor, pentru ca stiu pe cienva care si-a luat Cielo Euro 3 in 2005 si tot fara el i l-au livrat. Eu am reusit sa-mi cumpar unul nou in 2003 pe care tin minte ca am dat exact 120.000 lei vechi. Link to comment
Englishman Posted May 8, 2010 Share Posted May 8, 2010 (edited) Ai dreptate si cu lampa, nici eu nu am avut-o si am montat-o dupa impreuna cu intrerupatorul. Au mai fost o gramada de alte fleacuri "furate" de producator, ( dar completate integral de mine ulterior) dar personal l-am iertat caci mi-a dat o masina care mi-a adus multe satisfactii. Baga un topic la "Masina mea", apropo- e tot albastra ca a mea, si sunt de-o seama, din cate vad. Edited May 8, 2010 by Englishman Link to comment
Alex.T Posted June 16, 2010 Share Posted June 16, 2010 Tocmai am gasit masina fara capacelul din bara spate care acopera locasul unde se insurubeaza carligul de remorcare. Aveti idee daca se gaseste asa ceva de cumparat? Link to comment
Recommended Posts