Mike1 Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Il avem noi pe stoc, insa exista numai pe original nu si pe aftermarket, pretul fiind 39 lei cu TVA inclus. Imi spui la telefon daca ai nevoie de el Link to comment
Alex.T Posted June 17, 2010 Share Posted June 17, 2010 Multumesc Mike. Voi incerca mai intai la dezmembrari si daca nu am succes te voi suna. Link to comment
DGT Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Referitor la ce a zis andrei.ss... eu nu am mai auzit, la masinile noi sa mai existe in "dotare" chei fixe, patent si becuri de rezerva. De triunghi am auzit, in rare cazuri. Dar chederul...ceva chiar dubios... Toyota Land Cruiser cumparata de noua in 2008 are pe usa din spate o trusa de scule cu toate tipurile de chei ce ar fi necesare la masina inclusiv un cleste papagal si bineinteles patent.Trusa sanitara si de becuri impreuna cu triunghiul sunt obligati sa le livreze la masinile noi. Link to comment
Zmeul cel rau Posted June 18, 2010 Share Posted June 18, 2010 Land Cruiser-ul nu e X6. 1 Link to comment
BZN Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 Rotile din spate de la vechea Dacia (pe Fizicienilor, in Bucuresti), antena cu tot cu suport de la Tico ( in Craiova). In service, amortizoarele spate si ghidurile etrierilor de la Tico, stergatoarele de la Logan. Furate prin inlocuire... Link to comment
nt98adu Posted June 19, 2010 Share Posted June 19, 2010 La o Lada mi-au furat casetofonul, la un BMW antena si emblemele. la Cielo capacelele de la jante de vreo 3 ori, Loganul mi l-au spart usor cu o surubelnita in butuc yala dreapta si mi-au furat detectorul dar fara cablu . La Nubira inca nimic Link to comment
DGT Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 antena cu tot cu suport de la Tico ( in Craiova). Ai avut noroc. Aia i-a trebuit. Altfel lua masina cu totul. Link to comment
niki Posted July 26, 2012 Share Posted July 26, 2012 Multa carne in frigider pentru cel care a facut o pasiune pentru capacele mele de roti. Pt a 2 oara capacele au disparut. Au succes. Mai iau un set. Il tin pana da cineva comada, vine gagiul noaptea si le salta. Link to comment
niki Posted June 14, 2016 Share Posted June 14, 2016 Geam fata stanga rezista la bolovani dar ramane cu urme Geam dreapta cedeaza Furat fata radio, ochelari soare din torpedo si numar imatriculare fata. Pe asta am o parere ca il gassc in usa stanga ca zdrangane ceva pe acolo si nici geamul nu pot sa il cobor mai jos de 1\2 Politie( asta ca sa fie hartiile facute). La praful astora nu apar nici amprentele mele prin masina, deci.... Constatare, pus geamul pe banii mei (212 lei) si astept "decontarea" Acum sa vedem ce decizia ia Casco pt gemul stanga. Daca nu il schimba , garantat o sa cedeze si o sa il schimbe atunci Link to comment
Recommended Posts