Jump to content

Ce v-au furat MITOCANII de la masina?

Recommended Posts

Referitor la ce a zis andrei.ss... eu nu am mai auzit, la masinile noi sa mai existe in "dotare" chei fixe, patent si becuri de rezerva. De triunghi am auzit, in rare cazuri. Dar chederul...ceva chiar dubios...

Toyota Land Cruiser cumparata de noua in 2008 are pe usa din spate o trusa de scule cu toate tipurile de chei ce ar fi necesare la masina inclusiv un cleste papagal si bineinteles patent.Trusa sanitara si de becuri impreuna cu triunghiul sunt obligati sa le livreze la masinile noi.

Rotile din spate de la vechea Dacia (pe Fizicienilor, in Bucuresti), antena cu tot cu suport de la Tico ( in Craiova).

In service, amortizoarele spate si ghidurile etrierilor de la Tico, stergatoarele de la Logan. Furate prin inlocuire...

La o Lada mi-au furat casetofonul, la un BMW antena si emblemele. la Cielo capacelele de la jante de vreo 3 ori, Loganul mi l-au spart usor cu o surubelnita in butuc yala dreapta si mi-au furat detectorul dar fara cabluheadscratch.gif . La Nubira inca nimic40000000.gif

• 2 years later...

Multa carne in frigider pentru cel care a facut o pasiune pentru capacele mele de roti. Pt a 2 oara capacele au disparut.

Au succes.

Mai iau un set. Il tin pana da cineva comada, vine gagiul noaptea si le salta.

• 3 years later...

Geam fata stanga rezista la bolovani dar ramane cu urme

Geam dreapta cedeaza

Furat fata radio, ochelari soare din torpedo si numar imatriculare fata. Pe asta am o parere ca il gassc in usa stanga ca zdrangane ceva pe acolo si nici geamul nu pot sa il cobor mai jos de 1\2

Politie( asta ca sa fie hartiile facute). La praful astora nu apar nici amprentele mele prin masina, deci....

Constatare, pus geamul pe banii mei (212 lei) si astept "decontarea"

Acum sa vedem ce decizia ia Casco pt gemul stanga.

Daca nu il schimba , garantat o sa cedeze si o sa il schimbe atunci