Jump to content

Ce v-au furat MITOCANII de la masina?

Recommended Posts

Cu Dacia am fost tare "ghinionist" : a fost sparta de 2 ori . Prima oara mi-au furat bateria , a doua oara mi-au luat si bateria si delcoul ( cu totul , nu numai capacul ) . Din fericire , din Nissan nu mi-au luat nimic pana acum . Sper sa nici nu o faca , mai ales ca vreau sa o vand !!!

Se pun si actele de vandalism? De exemplu ieri mi-a aruncat unu o punga cu apa pe matiz si s-a infundat acoperisu', da' urat de tot. Eu presupun cine a fost dar nu sunt sigur. Dupa adancimea infundaturii zica ca a fost etajul 6 sau mai sus. Ce sa fac acum? Sa ma duc sa ii infund si eu fata ? :rambo: :scaunlacap: oricum banii sunt sigur ca nu mi-i da si mi se va duce dracu prima de asigurare. :maso: ***tzii m***!

Ia si tu la omor toti vecinii pe care-i vezi ca arunca chistoace, pungi de gunoi etc etc din tot blocul. Oricum n-o sa recunoasca nimeni dar macar te mai calmezi. Macar poti sa zici ca le-ai dat pedeapsa pentru tainuire. :lol: Eu nu era sa iau la omor un complex intreg de camine studentesti ca sa aflu cine mi-a indoit tabla? De asta tin intotdeauna bata de baseball in masina.

Nu, chiar nu sunt deloc, dar imi cam sare tandara cand vad atata marlanie in jur. Sa-l vad pe unul ca-mi loveste masina si eu sunt prin apropiere. Il omor, ca el oricum nu valoreaza nici a 10-a parte din masina. In tara asta in multe situatii mai bine iti faci tu dreptate decat sa te lasi la mana altora. Ne vizitasera niste aurolaci prin camin, ma duc la paznic iar ala ma intreaba de ce nu am pus EU ghioaga pe ei. Alfel tre sa ma duc cu o bere sau cu un pachet de tigari daca vreau sa ramana vreo fata pe la mine, pe aia de ce nu-i intreaba la cine vin?

Mie imi spui cu paznicii de la facultate? Mi-a furat casetofonu' din Oltcit din curtea facultatii unde cand intru in fiecare zi se duc cate 10 mii in buzunarul Politehnicii si ma duc la portar sa il intreb cum a fost posibil si ala imi zice ca nu a vazut , ca nu sunt destui ca e curtea mare. E curtea mare pe naiba (eu sunt in localul de la Leu, nu in campusul mare), ii doare pe ei undeva, doar sa ia bani ca oricum majoritatea studentilor da cate 5000 de lei si nu ia si tichet. :spume:

Revin cu boutati. Au venit ai mei ieri de la mare. Le-au furat placuta cu NUMARUL DE INMATRICULARE de la WV. Ce mama naibii sa faca cu numarul de inmatriculare de la masina? Era si numar de leasing. Asadar daca vedeti pe undeva o masina cu nr B 9...17 01/09 (oricum n-o mai gasim) sa ma anuntati. Si doar de pe spate. Cu tot cu suport.

Se pune numărul pe o maşină similară, se merge la benzinărie, se face plinul, se pleacă fără a plăti. Ghici după ce criteriu este identificată maşina la poliţie în înregistrările luate de camerele de luat vederi din benzinărie ?

Da sa cada de la WV Passat, ...totusi... Oricum au disparut atat numarul cat si suportul. Cu suportul am rezolvat dar de numar... :roll: Am stat ieri si am facut unul din hartie, cu markerul, am luat sablon dupa celalalt numar ramas, am subtilizat un cartus de cerneala pentru stilou si niste vopsea carmin de unghii de la maica-mea (portiunea cu valabilitatea numarului) si l-am facut. N-au iesit cine stie ce cifrele (cata finete poti sa ai cu markerul...) dar oricum a iesit foarte bine, de la distanta, in afara ca difera putin culorile, nu-ti dai seama ca-i facut in casa. Azi dimineata l-am laminat si l-am montat. Pentru alt numar o sa cam urmeze calvarul. S-a facut constatarea la circulatie, a durat 3 ore, asta in conditiile in care taica-miu a fos insotit de cineva care avea cunostinte. Trebuie delegatie la Porsche Bucuresti Nord, si dupa aceea sa trimita aia numerele sau trebuie stat la coada cine stie pe unde (numerele or sa vina oricum de la Buc). Noroc ca "not my job".

Am fost azi la constatare la politie dupa faza cu punga cu apa. 3 ore am stat :spume: . Si uitasem ca nu mai e la Sectia 8 birou de accidente usoare. Era la Masina de paine. Cel putin aici au aer conditionat in sala de asteptare.

Si sunt mandrul proprietar al unui exemplar unicat(scrie si pe el) de dovada de reparatie scris la indigo. (si credeam ca e nevoie doar de 5 politisti sa schimbe un :idea: ) :rotfl:

Mie la Tico mi-au furat oranamentul de la geamul usii stanga spate !?!?! De asta ce ziceti? La capitolul vandalisme... cand masina era noua mi-a aruncat un vagabont un tomberon de gunoi fix in far aripa si capota (chiar pe colt intre toate :) ).

Azi a-ncercat unu' să-mi ciordească micul căpăcel portocaliu de la semnalizarea laterală, de pe aripă. A lăsat baltă căpăcelul şi-a tulit-o când şi-a dat seama c-a fost văzut. :maso:

Zmeu, pai nu ... luase deja avans :D

Plasticul ăla din jurul proiectoarelor l-am văzut şi eu cum e prins, când mi-au dat jos bara: nu prea e prins deloc, adică nu-i mare lucru să cadă :(

• 1 month later...

adaug si eu... victima de stergatoare... Daca vreti sa le cumparati le vind tziganii le Petromul de la Metro Militari :swearing: dar fara dovezi nu potzi sa-i iei la omor :rambo:

Ps mi-am luat unele de 90.000 din metro ca sa nu stau fara si desi scrie ca-s de matiz... nu prea cred ...oricum scirtiie si nu sterg cum trebuie geamu...